M-Ž odnosi
anonimno 9010Men, 29.07.2025 ob 20:24
In ženske se izzivalno oblačijo, lišpajo zato, da ne bi privlačile moških, kupujejo telefon, da ne bi poklicala ali pričakovala klic moškega in kupijo avto, da se ne bi zapeljala do moškega,… ?
Ženska se tebi zdi izzivalno oblečena, ker te privlači. Zanjo je to samo malo “boljša” oblekica.
Tudi moje sodelavke se lišpajo in zmeraj so urejene, ampak so vse zasedene. Ženske so pač rade lepo zrihtane, medtem ko moškemu moda ni tako pomembna.
Telefon si ženska kupi iz 100 drugih razlogov. Da spremlja kolegice, se z njimi dogovori za kavo. Tudi iz poslovnih razlogov mora imeti telefon.
Avto je danes nuja. Potrebuješ ga že za v službo, pa za skoraj vsakodnevne opravke.
po mojem si ti expert kurje fizike in ne človeških odnosov. Takšne ženske pa res noben normalen moški ne mara, ki po cele dneve visi na družbenih omrežjih in se promovira. Ženske ki še jajc ne zna ocvreti. Pa saj sodobne ženske nič ne znajo več delat zunaj na zemlji. Kvalitetne ženske so vse poročene in imajo družino. Tista ki po 20. letih zakona zapusti moža je zame drolja. Ni vredna da jo pes poščije. Po domače povedan. Ampak tako vam paše. Vsak ima pravico živeti po svoje. Tudi mi moški.
Pinki775, 29.07.2025 ob 17:15
Moški mi je privlačen, če je prijazen, iskren, zanesljiv, skrben, nesebičen, radodaren, spoštljiv. Ugibajte, koliko moških me privlači.
To mislite, da iščete pri moških. V resnici iščete moške, ki so vam vizualno privlačni in vam nudijo varnost. Lastnosti, ki jih naštevaš pridejo na vrsto, ko sta moški in ženska že skupaj kot par ali zakonca.
Dosti zafrustrirancev s polnimi jajci se oglaša v tej temi.??? In potem reveži serjejo po babah. Saj to je edino, kar kahko počnejo, da namreč verbalno serjejo po babah, dragega jim ne preostane, saj pičke od blizu ne bodo nikoli videli.????? Fantje, kar nadaljujte z drkanjem tička, to je najbližje fuku, kar boste vi prišli.
sosedov lulček, 30.07.2025 ob 07:04
po mojem si ti expert kurje fizike in ne človeških odnosov. Takšne ženske pa res noben normalen moški ne mara, ki po cele dneve visi na družbenih omrežjih in se promovira. Ženske ki še jajc ne zna ocvreti. Pa saj sodobne ženske nič ne znajo več delat zunaj na zemlji. Kvalitetne ženske so vse poročene in imajo družino. Tista ki po 20. letih zakona zapusti moža je zame drolja. Ni vredna da jo pes poščije. Po domače povedan. Ampak tako vam paše. Vsak ima pravico živeti po svoje. Tudi mi moški.
Kaj govoriš neumnosti? Ravno take, ki se promovirajo s tisoč fotkami vsi iščete in navalite na njih ko obsedenci. Da ima manekenske mere, veliko časa, čim večje joške, lepa… pa če se le da, čim bolj glupa in podredljiva. Pa hitro mora dat.
Kateri je pa že kot prvi kriterij napisal, da išče eno skrbno, natančno, pridno gospodinjo? Pa da je vseeno, kako izgleda? Mogoče kak ostareli vdovec. Vsi drugi pa bi neke lepotičke.
Kateri sploh prečita, kaj jo zanima, kaj rada počne, kako živi in ZAKAJ išče moškega? Večina vas itak bolj slabo bere, še slabše razume, kaj bere, če že, pa kvečjemu zato, da do prvega dejta trdite, kako vas zanimajo iste stvari.
Kaj gledate? SLIKICE!!! Faking slikanice so edino za vas. Pa pobarvanke. Lep makeup. Po slikicah se vi odločate, kero bi šli pecat. Drži?
Kako pa sebe predstavite? Isto s slikicami, čim bolj iz nekih ugodnih kotov, da zgledate LEPI. Koliko pač mislite, da ste lepi. Pa z nekim plehom, če gre.
Hja, iz take osnove ne more priti kaj drugega ven, kot razstava mesa. Potem bi se pa resno življenje začelo, tam pa več naenkrat ni dovolj lepa, našpanana, nasmejana, pohotna… pol je pa problem jajca spražit.
Ja fak no! Da bi pa vzeli v roke kuharsko knjigo in jo povabili, da se SKUPAJ naučita kuhat, pucat, pospravljat, to pa nebi?
Zakaj pa res mora ona znat bit gospodinja? A vi pa nimate rok? Če znate zajebavat, kako ona ne zna, ji pa vi pokažite, kako se prav naredi. Če ste pa taki vseznalci. Kaj potem zajebavate, da ona ne zna, če vi ISTIH stvari ne znate?
Žensko-moški odnosi v sodobnem svetu počasi izginjajo. Nihče se noče več družit. Ljudje nikomur več ne zaupajo. Preveč je pokvarjenih ljudi, ki gledajo samo svoje interese. Jaz recimo znam delat vsa gospodinjska opravila. Ne želim biti v odnosu z žensko zato, da mi bo prala usrane gate in kuhala vsaki dan kosilo. Tudi za praznjenje jajc ne rabim ženske. Čist tako iskreno povedan. Drkanje je celo zdravo za prostato. Daleč od tega. Imel bi pa eno lepo mamiko za druženje, da kdaj popijeva kakšno kavico skupaj in kakšno rečeva. Ali žal nimam te sreče. Vse ki so mi všeč so že zasedene. Tiste ki bi pa lahko imel pa meni niso všeč. Tako da bom kar lepo sam preživel še teh nekaj let, ki so pred mano. Bral sem nekaj na to temo zakaj je vse več moških rajši samih.
sosedov lulček, 30.07.2025 ob 08:46
Žensko-moški odnosi v sodobnem svetu počasi izginjajo. Nihče se noče več družit. Ljudje nikomur več ne zaupajo. Preveč je pokvarjenih ljudi, ki gledajo samo svoje interese. Jaz recimo znam delat vsa gospodinjska opravila. Ne želim biti v odnosu z žensko zato, da mi bo prala usrane gate in kuhala vsaki dan kosilo. Tudi za praznjenje jajc ne rabim ženske. Čist tako iskreno povedan. Drkanje je celo zdravo za prostato. Daleč od tega. Imel bi pa eno lepo mamiko za druženje, da kdaj popijeva kakšno kavico skupaj in kakšno rečeva. Ali žal nimam te sreče. Vse ki so mi všeč so že zasedene. Tiste ki bi pa lahko imel pa meni niso všeč. Tako da bom kar lepo sam preživel še teh nekaj let, ki so pred mano. Bral sem nekaj na to temo zakaj je vse več moških rajši samih.
Kake pa ti streljaš!
Če bi samo za kavico in klepet, kaj je pa potem važno, da je lepa? POGOVARJAT se mora znat nekaj pametnega. Ali ne?
Potem pa ti ne rabiš nje za pogovor, ampak za gledat. Pa najbrž bi samo ti govoril, ona pa poslušala in bila lepa dekoracija, ne? No, ploskat bi ti še morala znat in ljubko prikimat na pet minut…
Bože mili, bizgec! Ja pa kako boš ti našel karkoli, če ne znaš niti logično razjasnit, kaj hočeš? V istem zapisu samega sebe zanikaš.
ne razmišljaš racionalno, 30.07.2025 ob 07:23
To mislite, da iščete pri moških. V resnici iščete moške, ki so vam vizualno privlačni in vam nudijo varnost. Lastnosti, ki jih naštevaš pridejo na vrsto, ko sta moški in ženska že skupaj kot par ali zakonca.
@ne razmišljaš racionalno: Če se ne najdeš v njenem opisu lastnosti, ne pomeni, da zanjo to ne velja – že v fazi spoznavanja in kot orientir, ali si sploh želi, da bi z nekim moškim postala par. Tudi ne vem, zakaj bi se tvoja dva kriterija – vizualna privlačnost in občutek varnosti – nujno izključevala z njenimi. Vsi smo v določeni meri vizualna bitja, zunanji izgled je pogosto tisto, kar prvo vidimo pri/na človeku (koliko je odločilen, je drugo vprašanje). Verjetno pa ona ‘varnost’ dojema drugače kot ti, zato so ji tudi navedene lastnosti pomembne, da ji nek moški postane privlačen – ker jo zanima, kakšen odnos lahko z moškim vzpostavi in ali ima moški v tem smislu potencial. To samo pomeni, da (ti) ne bo dala na prvem, drugem ali tretjem zmenku, ampak si bo vzela več časa za spoznavanje. Če sam nimaš istega interesa, ampak bi rad čimprej prišel do seksa, potem nimata istih/skupnih interesov in sta preprosto nekompatibilna.
Skratka, loviš v napačnem ribniku: problem je ravno v tem, da ona razmišlja (tudi) racionalno. 🙂 Išči med ženskami, ki ne – bo prej ;), namesto, da ženske prepričuješ, kaj jim je ‘zares’ pomembno in kako naj mislijo. Na kratko: če iščeš samo žensko (objekt), ne lovi take, ki iščejo odnos (določen tip odnosa) z moškim; išči take, ki iščejo enako kot ti – moškega kot objekt.
Naj me @Pinki775 popravi, če sem narobe razumela njen post/pogled.
@kenguru, najprej sem mislil, da moški odgovarja. Na koncu se izkaže, da si ženska. Naj moški potrdijo ali ovržejo mojo trditev, pa bomo potem debatirali naprej.
Tisti, ki pravijo, da danes M-Ž odnosi „ne obstajajo (več)”, da ni več interesa, s tem povejo samo to, da ti odnosi niso po njihovem okusu – zamenjujejo torej obstoj nečesa z (lastno) vrednostno sodbo o nečem. Z drugimi besedami, zase ne znajo (več) z drugim ustvariti odnosa, ki bi jim ustrezal, zato svojo nezmožnost generalizirajo. Eni so posledično (socialno) ohromljeni, ampak ljudje se še vedno parčkajo… in se ne sekirajo, če na način, ki ni po okusu, kriterijih drugih.
Zato tudi trditev, da danes ljudje ne iščejo več ljubezni, ne drži – spremenila se je le percepcija ljubezni, ljudem ne diši več ‘ljubezen’ kot preživetveni mehanizem (torej ekonomsko, eksistenčno moranje), ne pustijo se več izsiljevati, pogojevati z ekonomsko nujnostjo. Je pa simptomatično, da ravno taki, ki pravijo, da ljubezni ni več, povsod vidijo samo keš pičke… in si jih – vsaj po tihem – želijo, ker samo ta ‘jezik ljubezni’ razumejo, poznajo.
Ideja svobode je lahko enako zaslepljujoča kot ideja ljubezni in zato enako dvorezni meč, vsak pa mora najti svojo pot. Enim svoboda pomeni, da lahko počnejo, kar se jim zljubi brez ovir in omejitev (in občutka za drugega), drugi razumejo (ali se naučijo), da je za svobodo nujna tudi odgovornost – v prvi vrsti do sebe.
Mislim tudi, da se v teh stalnih debatah na forumu preveč ozkogledno in črno-belo gleda na samski stan vs. biti v zvezi, ko se ‘tekmuje’ v tem, kaj je bolje. Nobena izbira ni popolna, z izbiro nečesa se vedno že tudi odpovemo nečemu, tako da je neka izguba vedno v igri pri vsaki izbiri, pomembno je, kaj komu v določeni situaciji, z določeno osebo pretehta. Zato noben status ni ‘poseben dosežek’, vsi smo že bili samski in mnogi tudi v zvezi (in lahko bomo spet kdaj eno ali drugo), normalno socialno razvit človek je fleksibilen, t.j. se ne oklepa enega statusa kot pijanec plota.
ne razmišljaš racionalno, 30.07.2025 ob 09:15
@kenguru, najprej sem mislil, da moški odgovarja. Na koncu se izkaže, da si ženska. Naj moški potrdijo ali ovržejo mojo trditev, pa bomo potem debatirali naprej.
Je vseeno, za žensko/-e, kaj bodo moški rekli, ker se vsak odloča zase, ti (z moškimi pajdaši, ki jih kličeš na pomoč) pa bi se rad odločal, izbiral zase IN zanjo/-e. Saj, zato pa ste tudi tako uspešni pri parčkanju, generalno gledano, in sodeč po številnih, enih in istih, temah tu gor. Saj ste moški, bojda tisti ta racionalni, skoncetrirajte se na rezultat/cilj, ne ‘nasprotnika’.
Kot rečeno, poiščite si žensko ki vam je podobna (po interesu, načinu razmišljanja in delovanja), namesto da brezuspešno poskušate pri ženskah, ki imajo drugačne želje in interese, način razmišljanja in delovanja. Še prej pa zdilajte pri sebi, zakaj rinete v vam nedosegljive/nekomaptibilne. Potem ne po potrebe po tolažbi in valjenju krivde na ženske (za lastno neuspešnost), ker da so nemogoče, z nemogočimi kriteriji.
Anonimno 7190, 30.07.2025 ob 09:03
Itak je normalno,da so vsi dobri obeh spolov zasedini …večina no
Ja, a se niso oni zasedeni tudi enkrat spravili zraven, da so sploh lahko postali zasedeni?
Mater, kaka logika! Al so se po tvoje že rodili zasedeni? Jih pa idi vprašat, kaj so naredili za to, da so zdaj zasedeni. Najvrž niso doma pred kompom čepeli in čakali, da bo ena prišla po elektronski pošti. Kaj praviš?
Tako se pogovarjate samo pasivni razvajenci. Nič ne bi mrdnili s prstom, nekdo bi vam moral eno princeso kar na dom dostavit, ne?
One so zasedene zato, ker se je eden potrudil, da jih osvoji za sebe. Tisti ni jamral, da so vse že oddane, ampak se je spravil v akcijo in se potrudil biti všeč. Jo je prepričal v praksi, da se zna za njo potrudit in da mu je truda vredno. Ziher ni samo s prstom pokazal ti boš moja in šel z njo na matični urad. Je nekaj NAREDIL
Ti pa lahko še naprej sediš pred zaslonom in javkaš, da je že vse razprodano. To je najboljši recept, da boš imel večni mir pred vsemi. Tacajt ti bojo pa oni bolj aktivni zasedli še tiste, ki so fraj.
kenguru, 30.07.2025 ob 09:33
Je vseeno, za žensko/-e, kaj bodo moški rekli, ker se vsak odloča zase, ti (z moškimi pajdaši, ki jih kličeš na pomoč) pa bi se rad odločal, izbiral zase IN zanjo/-e. Saj, zato pa ste tudi tako uspešni pri parčkanju, generalno gledano, in sodeč po številnih, enih in istih, temah tu gor. Saj ste moški, bojda tisti ta racionalni, skoncetrirajte se na rezultat/cilj, ne ‘nasprotnika’.
Kot rečeno, poiščite si žensko ki vam je podobna (po interesu, načinu razmišljanja in delovanja), namesto da brezuspešno poskušate pri ženskah, ki imajo drugačne želje in interese, način razmišljanja in delovanja. Še prej pa zdilajte pri sebi, zakaj rinete v vam nedosegljive/nekomaptibilne. Potem ne po potrebe po tolažbi in valjenju krivde na ženske (za lastno neuspešnost), ker da so nemogoče, z nemogočimi kriteriji.
Na portalu npr. ne moreš vedeti, kakšne interese imajo ženske in kako razmišljajo. Lahko dodajo opis, toda to je premalo.
Resnica ni prijetna, 30.07.2025 ob 07:41
Dosti zafrustrirancev s polnimi jajci se oglaša v tej temi.??? In potem reveži serjejo po babah. Saj to je edino, kar kahko počnejo, da namreč verbalno serjejo po babah, dragega jim ne preostane, saj pičke od blizu ne bodo nikoli videli.????? Fantje, kar nadaljujte z drkanjem tička, to je najbližje fuku, kar boste vi prišli.
Če si ti alternativa, drk sploh ni slaba izbira.
ne razmišljaš racionalno, 30.07.2025 ob 09:51
Na portalu npr. ne moreš vedeti, kakšne interese imajo ženske in kako razmišljajo. Lahko dodajo opis, toda to je premalo.
Evo, to je res pacient s slikanico.
PA KAKO NE MOREŠ VEDET, KAJ JO ZANIMA? A je ne vprašaš? Kaj pa potem delaš? Res samo slike gledaš in drkaš? Kaj pa se pol sploh pogovarjaš z njo? Nič? Samo slikice lepiš?
Zdaj razumem, v čem je vaš problem! Pogovarjat se ne znate. Niti kaj vprašat, niti kaj povedat. Samo gledat.
Totalni invalidi, res. Pa še sreča, da je tako. Da se ne bi res slučajno imeli možnosti še kje razmnoževat. To bi bil pa res konec sveta.
Madona, zdaj študiram, da je še celo oni imbecil, ki tu gor vsak dan sprašuje, kero bi zanimalo pajkice kazat, bolj aktiven od vas. ?
A ne bo žalostno, ko bo oni kreten celo kero gosko našel, vi pa ne? ?????
Anonimno 10375, 30.07.2025 ob 10:01
Zakaj pa nebi zenske naredile to kar zenske nastevate da naj bi moski,bi bilo veliko,veliko lazje za oba spola 🙂
? ker bi potem vi instant možiceljni takoj planili v jok, da smo vse možače.
Kaj naredile? Prosile, da prideš ven iz sobice? Ti zrecitirale vse o sebi? Saj nisi sposoben toliko čitati.
Neki portal bi rabili, da se lahko vsak kar z videoposnetkom predstavi. Itak znate samo videe gledat. Pa še tam bo treba ful počasi govorit, ker vi ne sfolgate hitro poslušat ????
Forum je zaprt za komentiranje.