Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek EMA 2025

EMA 2025

A smo readyyy na šov leta?! Šov, “ki ga nihče ne gleda” pa čeprav ga vsi. Kdo mislite, da bo zmagal?

Jaz sem izbrala isto. Razen Rai in J. Jones ni nič omembe vredno. Upam, da bo eden od teh dveh zmagal.

bedarija, metanje denarja stran. Ta Slakonja je tako sluzasto patetičen, da vleče zgodbo svoje bolne in čudežno ozdravele žene v ta šov z namenom lastne promocije, ker posla pač manjka.. res skrajno patetično, kaj vsega so nekateri zmožni za lastno reklamo in comeback rejting…

Potrebno je skrbeti za svoj živčni sistem. Zato bojkotiram.

Od Slakonje sem pričakovala bistveno več, mogoče kakšno parodijo na vse skupaj. Razočarana.

Ja, sem kupila lečin čips in pepsi max. Šalo na stran, jaz se veselim, navijala bom za Zven.

July Jones mi je grozna, dosadna in zanič (btw, ste opazili, da se vedno najde neka Karmen ali Raiven ki obupano želi zmagat in sprobava leta in leta dokler se je rtv ne usmili, samo da bi odnehala), Klemen prav tako lar nekaj.

O moj bog

O moj bog

Ko glasba več ne doseže duha, ne srca. V spominu ostane le valjanje, skakanje, bliskanje, gola koža, perje, dlake, jokcanje, dretje, joški, tetovaže, žnable, peroksid, lateks, usnje, odpiranje ust kot pri ribah…ma jooj

Hahaha… Res je. 🙂

Shit, hvala za opomin. Mi je blo že čudno, da vsepovsod samo o tem. Torej, danes je to ali jutri? Da niti ne kliknem na rtv…

Džizs, kdo je tisti revež z bundesliga frizuro in brki poleg Raven? Je zaspal v 80. letih in se zbudil včeraj ???

Še dobro, da vem. Moram izbrati vrtne škarje, pomlad bo kmalu..pa rabim novo ribiško palico in dve lopati. In ravno opažam, da mi zmanjkuje še gnojila, celo mrežo prori toči pa iščem še sadike za..

Obup, negledljivo!

Saj še ni pust.

Bože dragi………………………………………

Un v reklcu, da te kap. Rejven pa ……

…. Za posrat!

Zven razturala, Polarace je kjut za znoret s tem psom, tudi zelo dober nastop, škoda da Astrid nima boljše pesmi, ker je karizmatična in dobra performerka. Za naprej pa bomo vidli.

Tam preklaplja in me je poklcal, da sem šla pogledat. Groooza! Tega se ne da gledat.

Kot vsi tukaj zbrani, nita sam ne sledim emi ampak… tista prva je bila ajd čau, ta druga inuitska satanova poslanka se je nahrkaka na odru. Tisti 17 letni fant je pustil pozitiven vtis, ta četrta pevka je dala preveč povdarka na ritanje po odru in premalo se je posvetila petju. Zdaj me pa zanima zakaj ima Raven leščurja pred joški, ker je zaščitena školjka in zakaj ni sovoditelj obiskal frizerja. Niti pod razno ne mislim gledat eme.

Dam na začetek in zagledam Raiven golo na odru, joške zunaj….pa kaj ta svet je še normalen?? Misli, da če pokrije bradavičke, je to to??

Še klovnesa na odru je manjkala. Neverjetno….

A se zbira letos ideje za pustovanje?

…ona  ovfca  naj zmaga da se zaključi v štartu.   ???

Odgovor na objavo uporabnika
Oooo, 01.02.2025 ob 20:44

Še klovnesa na odru je manjkala. Neverjetno….

A se zbira letos ideje za pustovanje?

:)))))

ko je depresiven januar mimo , pa pride Klemen…
Klemen, kaj ti je tega treba bilo.

Ja, tudi Klemen bi lahko izbral kak boljši komad. Sicer pa mi vseeno izstopa on, glede na vse ostalo videno…

Pa kaj se sploh smešijo, sramota, da to plačujemo. Kaj tako bednega na izboru pa še ne?.

Smaragdna reka, 01.02.2025 ob 20:55

ko je depresiven januar mimo , pa pride Klemen…
Klemen, kaj ti je tega treba bilo.

Meni je pa lepa balada, do sedaj najboljša skladba po slišanem.

Je osebno izpovedna, govori o moči, volji , ljubezni do zivljenja, in srečnem izhodu, kaj naredi močna volja, ljubezen … Daleč od depresije. … Meni je izjemno lepa balada… Prava osvežitev l, vračanje k starim časom Evrovizije, ne pa ti lgbt shranje in komadi, ki sploh ne ostanejo v ušesu…

??, 01.02.2025 ob 21:13

Pa kaj se sploh smešijo, sramota, da to plačujemo. Kaj tako bednega na izboru pa še ne?.

Emo bi lahko izbirali nekje brez snemanja. Ceneje bi bilo , nobenih kritik. Kdo bo šel na Evrosong je čisto vseeno. V bistvu skoraj nikogar to ne zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close