ANA, RAVNATELJEVA HČI – jo je kdo prebral? (tisti polni škandal..)
V Jani sem danes prebrala članek oz. intervju s to Ano Kamenik, katere slavni oče ravnatelj je 10 let nazaj storil samomor, ker so v javnost dali posnetek spolnega akta. Ni mi jasno, kaj je s to punco, naj bi hodila na psihoterapije, ampak očitno ji niso nič pomagale. Polna usta so jo (najbrž je tudi v knjigi podobno), kako so bili super srečna družina, živeli so v hiši in šli dva krat letno na dopust. Kako je bil njen oče super oče, kako je imela popolnoma srečno otroštvo, v glavnem vse v superlativih. In kako so se samo nekaj dni pred škandalom vrnili z dopusta med jesenskimi počitnicami, kjer so se imeli super lepo. Vse lepo in prav, ampak …
Kako je lahko tako popoln oče in mož počel take svinjarije z neko sodelavko, če je bilo doma vse tako popolno? Od kod potreba po skoku čez plot, če imaš doma vse? Čemu in zakaj riskirati to srečo za neki povprečen seks z neko nič posebej privlačno učiteljico? Dobro, okusi so različni, mogoče je bila v njegovih očeh supermodel, ampak pač realno gledano…
Uboga punca očitno še vedno (kljub obisku psihoterapije) živi v iluziji in verjame, da ji je očeta vzela javnost ter mediji. Celo knjigo je napisala in zdaj jo na veliko reklamira. In bog ne daj besede o tem, da je bil ta superoče morda samo en navaden sebičen pokvarjen perverznež, ki je s prevaro izdal ne samo mamo svojih otrok, ampak celo družino. Pravi moški ima jajca in se prej loči, namreč. In ker več kot očitno srečen moški ne gre skakati čez plot, si ta mlada ženska očitno zelo selektivno predstavlja svoje otroštvo, ker dva odtujena oz. nesrečna zakonca svoje nesreče ne moreta tako dobro skrivati, da otroci ne bi vsaj čutili bednega vzdušja v družini.
Sem prebrala tudi jaz intervju in to dekle, Ana, se mi seveda smili. Zelo. Tudi moj oče je bil ravnatelj, sicer v OŠ, velik ženskar, haral je po kolektivu, ki je bil večinoma ženski. 3 krat poročen, vmes pa najbrž cela četa naivnih učiteljic – priložnostnih ljubic za kratek čas. Takrat še ni bilo telefonov, da bi z njimi snemali. Bi lahko najbrž v nasprotnem primeru kar lep dokumentarec posneli.
Moj oče je bil velik narcis, to mi je kapnilo šele, ko sem odrasla. O sebi je imel zelo visoko mnenje in se svojih avantur sploh ni sramoval. Vedno so bile ženske krive, da jih je zapuščal, tako je razlagal. Ko sem kasneje kdaj prišla v stik z njegovimi sodelavci, ki so imeli urejeno življenje, sem ugotavljala iz pogovorov, kako nepriljubljen je v resnici bil. A ga to ni prav nič obremenjevalo.
Tudi jaz sem ravnateljeva hči, a moj oče ni naredil samomora. Prezgodaj je umrl zaradi uživaškega načina življenja. O njem ne bo nikoli nihče napisal knjige.
Ana je imela svojega očeta res rada in ji pretehtajo vse dobre lastnosti, ki jih je imel ter dobre stvari, ki jih je storil. To je tisto, kar šteje. Šla je preko te neumne avanture, ki je na koncu zapečatila očetovo usodo in v očeh javnosti izničila uspešno kariero, ki jo je kot pedagog uspel zgraditi. Vsi so ga sodili samo po tem, kako sta se zapletla s profesorico matematike. A ni to bolano?
Ana, želim ti vse dobro. Pogumna si.
Koncert24, 15.10.2024 ob 21:55
V Jani sem danes prebrala članek oz. intervju s to Ano Kamenik, katere slavni oče ravnatelj je 10 let nazaj storil samomor, ker so v javnost dali posnetek spolnega akta. Ni mi jasno, kaj je s to punco, naj bi hodila na psihoterapije, ampak očitno ji niso nič pomagale. Polna usta so jo (najbrž je tudi v knjigi podobno), kako so bili super srečna družina, živeli so v hiši in šli dva krat letno na dopust. Kako je bil njen oče super oče, kako je imela popolnoma srečno otroštvo, v glavnem vse v superlativih. In kako so se samo nekaj dni pred škandalom vrnili z dopusta med jesenskimi počitnicami, kjer so se imeli super lepo. Vse lepo in prav, ampak …
Kako je lahko tako popoln oče in mož počel take svinjarije z neko sodelavko, če je bilo doma vse tako popolno? Od kod potreba po skoku čez plot, če imaš doma vse? Čemu in zakaj riskirati to srečo za neki povprečen seks z neko nič posebej privlačno učiteljico? Dobro, okusi so različni, mogoče je bila v njegovih očeh supermodel, ampak pač realno gledano…
Uboga punca očitno še vedno (kljub obisku psihoterapije) živi v iluziji in verjame, da ji je očeta vzela javnost ter mediji. Celo knjigo je napisala in zdaj jo na veliko reklamira. In bog ne daj besede o tem, da je bil ta superoče morda samo en navaden sebičen pokvarjen perverznež, ki je s prevaro izdal ne samo mamo svojih otrok, ampak celo družino. Pravi moški ima jajca in se prej loči, namreč. In ker več kot očitno srečen moški ne gre skakati čez plot, si ta mlada ženska očitno zelo selektivno predstavlja svoje otroštvo, ker dva odtujena oz. nesrečna zakonca svoje nesreče ne moreta tako dobro skrivati, da otroci ne bi vsaj čutili bednega vzdušja v družini.
Ne bluzi in ne bodi zlobna. V njenih otroških očeh je bil pač super očka. Mož, ki prevara ženo ni dober Mož, je pa lahko vseeno super oče. To sta dva razlicni življenjski vlogi. Ženske, ki trdite drugače, ste posesivne in oblastne matere, ki lahko otrokom uničite življenje. Me spominjaš ny mojo mamo. Ko sta se z očetom ločila, je menila, da ga moramo vsi sovražiti, ne imeti stikov z njim, skratka nas zlorabljala. Pa je bil zame super oče. In ja. Tej Ani je očeta vzela javnost. Javni linč ljudi, ki so vzganjali pogrom nad njim, čeprav so sami morda še bolj pokvarjeni od njega. Take stvari so stvari, ki jih morajo razčistiti družine, ne javnost.
Ta psihična bolnica ki odpira take teme in dela pogrom ljudi na monu je zelo nevarna. Ni zastonj odprla 2 temi in sama sebi odpisuje, potrjuje. Večinoma piše ponoči in v zgodnjih jutranjih urah. Razdira odnose, laže z leporečenjem. Ve se, kdo tu to počne leta. Njene teme so krvoločne in z lepimi besedami blato ljudi in publiko hoče prepričati, da ona ni nič kriva, da samo objavlja kar je že objavljeno. In ona se čuti dolžno to objavljati. Očitno gre za zelo spretno nevarno žensko ki na tihi način mori ljudi. Če je le možno se odstranite iz teme in njenih objav. Distancirajte se, ne glede na Anino knjigo, ki opozarja glih na take ljudi kot je avtorica te teme .
Nekdo je gor že pisal zadnjič da si ena pomaga s kartami kar je kaznivo dejanje. Pazite se.
Kaja710, 15.10.2024 ob 22:31
Sem prebrala tudi jaz intervju in to dekle, Ana, se mi seveda smili. Zelo. Tudi moj oče je bil ravnatelj, sicer v OŠ, velik ženskar, haral je po kolektivu, ki je bil večinoma ženski. 3 krat poročen, vmes pa najbrž cela četa naivnih učiteljic – priložnostnih ljubic za kratek čas. Takrat še ni bilo telefonov, da bi z njimi snemali. Bi lahko najbrž v nasprotnem primeru kar lep dokumentarec posneli.
Moj oče je bil velik narcis, to mi je kapnilo šele, ko sem odrasla. O sebi je imel zelo visoko mnenje in se svojih avantur sploh ni sramoval. Vedno so bile ženske krive, da jih je zapuščal, tako je razlagal. Ko sem kasneje kdaj prišla v stik z njegovimi sodelavci, ki so imeli urejeno življenje, sem ugotavljala iz pogovorov, kako nepriljubljen je v resnici bil. A ga to ni prav nič obremenjevalo.
Tudi jaz sem ravnateljeva hči, a moj oče ni naredil samomora. Prezgodaj je umrl zaradi uživaškega načina življenja. O njem ne bo nikoli nihče napisal knjige.
Ana je imela svojega očeta res rada in ji pretehtajo vse dobre lastnosti, ki jih je imel ter dobre stvari, ki jih je storil. To je tisto, kar šteje. Šla je preko te neumne avanture, ki je na koncu zapečatila očetovo usodo in v očeh javnosti izničila uspešno kariero, ki jo je kot pedagog uspel zgraditi. Vsi so ga sodili samo po tem, kako sta se zapletla s profesorico matematike. A ni to bolano?
Ana, želim ti vse dobro. Pogumna si.
Se popolnoma strinjam. Oče in moz sta različni vlogi in tudi jaz verjamem, da je bil lahko super oče.
avtorica pa je res neka zatežena ženska. Naj pazi, da ne bo imela še Ane na vesti.
Lahko sta različni vlogi, ampak vsaj jaz sem svojega očeta zasovražila s tistim trenutkom, ko je začel s temi skoki čez plot. Zgubil je vse moje spoštovanje. Takrat sem bila prepričana in sem še danes, da ni problem, če s časom propade zveza, ampak imej jajca in se loči. Potem pa išči druge ženske. Verjetno je razlog tudi v tem, da sem bila že polnoletna, ko se je začelo to dogajati. Ta Ana pa kot zgleda šele dobro najstnica.
Jaz lahko “vržem kamen”, ker nisem grešen.
Kaj je pa z vdovo? Ima drugega?
Glede na gledano* v TV Tedniku ta hči ni preveč bistra (edinka pač) in sklepam, da jo je k pisanju knjige nagovoril kakšen guru (terapevt, vedeževalka,….), kot mnoge nagovorijo, da si spremene ime in priimek ali samo ime ali samo priimek (npr. Barbra Drnač, Mirsad Ališić, pa Goričar v Gričar iz Plozele….).
Tudi Hitlerja je k vsemu, kar se je kasneje zgodilo, nagovoril guru. Menda ja ne mislite, da je sam spisal Mein Kampf v Landsbergu?
* Menim tudi, da bo ona storila samomor. Brž, ko se bo njen nadrejeni z jezikom dotaknil njene pizde. Ima tak, samomorilski izraz na obrazu….
moje mnenje, 16.10.2024 ob 07:16
Se ne strinjam, da je javnost kriva. Sam je kriv. Ker je naskakoval podrejeno in ker se je potem fental. Ta profesorica matematike pa ni delala samomora, ;eprav je prav tako v videu.
Brigaj se zase, ne za druge. Ponavadi so najbolj moralne ravno lajdre, ki kritizirajo vse naokoli, same so pa tak gnus, da jih nihče niti od daleč ne povoha. In one nam bodo delile svoje nasvete…
FUJ!!
moje mnenje, 16.10.2024 ob 07:23
Brigaj se zase, ne za druge. Ponavadi so najbolj moralne ravno lajdre, ki kritizirajo vse naokoli, same so pa tak gnus, da jih nihče niti od daleč ne povoha. In one nam bodo delile svoje nasvete…
FUJ!!
Kje si prebrala kakšen nasvet, gnusoba pritlehna?
@moje mnenje umiri se… Ker namreč ti zdaj napadaš ostale kako se obnašajo v sodbah, tvoji zapisi in se marsikateri drugi v tej temi pa so prav tako grozljivo lincanje in žaljenje. Najprej pospravite vi takšni pred svojim pragom
Drugo kar je o tem se sme govoriti spoštljivo in izražati mnenja, če nekdo izda knjigo o tem in javno nastopa sam v medijih potem je upravičeno pričakovati, da bodo ljudje debatirali o tem in izražali mnenja in dokler to poteka na spoštljiv način, v tem ni nič napačnega.
In kot tretje glede tega koliko je kdo dober starš oz o ločenih vlogah o katerih govoriš: te vprašam če so vloge res popolnoma ločene vzamemo primer da oče tepe mamo, do otroka je pa ljubeč in vse ok, je po tvoje takšen oče krasen oče, ker saj otroku ni nič naredil, in je do otroka v starševski vlogi krasen. Resno mislite tako?
Forum je zaprt za komentiranje.