Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ANA, RAVNATELJEVA HČI – jo je kdo prebral? (tisti polni škandal..)

ANA, RAVNATELJEVA HČI – jo je kdo prebral? (tisti polni škandal..)

Osebno mislim, da so vloge očeta, moža in konkretno ravnatelja močno prepletene. Slab mož (, kar nekdo, ki ne zmore zvestobe v tradicionalni družini) je zame hkrati slab oče in slab nadrejeni. Če se vrneš z dopusta in ga namakaš v sodelavko, s tem izdaš celo družino. Jasno je, koliko v resnici ceniš njihov obstoj. Enako kot varaš ženo, varaš prijatelje, sodelavce…

Tega varanja na delovnem mestu je ogromno, niso samo šole, po bolnišnicah, na sodiščih, v fabrikah… Kolikor hočeš! Problem nastane samo, če te čapnejo. Soudeleženka, profesorica Manja Markelj, na tej šoli še vedno službuje, je pomočnik ravnatelja. Dijaki vedo povedati, da je zapečena kot hudič, grenkoba je ostala. Varanje je stvar zakoncev, tu je pa javnost sodila in se naslajala.

Kaj pomeni, da je zapečena kot hudič?

Monogamnost je čisto precenjena in ni v DNK-ju moškega.

Ta ravnatelj ga je pač malo pobiksal po strani in zato plačal nenormalno visoko ceno, ker so ga mediji raztrgali.

Naj počiva v miru!

Kar je bilo, je bilo. Ne vem zakaj, je šel ravnatelj delat samomor. Še par dni bi ljudje govorili, potem bi pozabili na vse skupaj. On bi lahko živel naprej. S tem, kar je storil (samomor), pa  je dokončno uničil še svojo družino, ženo in otroka.

Uboga hčerka Ana pa zaradi tega travmatičnega dogodka nima več miru na tem svetu. S tem, da je napisala knjigo, je še slabše. Enostavno bi bilo najbolj pametno iti naprej in stvari pustiti pri miru.

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem558, 27.05.2025 ob 10:45

Kaj pomeni, da je zapečena kot hudič?

A nobeden ne ve, kaj to pomeni?

Sicer pa je meni ta učiteljica bolj kriva, kot tale ravnatelj. Res škoda, da ni počakal par dni, pa bi zadela šla v pozabo.

Nisem prebrala in je niti nikoli ne mislim… Dvolično moje namreč od te osebe, da krivi medije in vse, ker so o tem govorili in da je bil to razlog za tragedijo njenega očeta, hkrati pa zdaj to sama javno piše promovira in služi s tem.

Meni je to višek dvolicnosti

ne vem558, 27.05.2025 ob 11:09

A nobeden ne ve, kaj to pomeni?

Sicer pa je meni ta učiteljica bolj kriva, kot tale ravnatelj. Res škoda, da ni počakal par dni, pa bi zadela šla v pozabo.

in česa vraga bi bila učiteljica bolj kriva? oba sta bila poročena, s tem, da je bil ravnatelj njen NADREJENI in že zaradi tega je ne bi smel flodrat v pisarni. samo kaj ko v Sloveniji profesionalna integriteta ni poznan pojem.

Še nisi slišala, da je ženska tista, ki zapeljuje in zapelje. Če ženska reče NE, potem se nič od tega ne bi zgodilo.

bogi ljudje, 27.05.2025 ob 12:31

Še nisi slišala, da je ženska tista, ki zapeljuje in zapelje. Če ženska reče NE, potem se nič od tega ne bi zgodilo.

gotovo si to prebral v surah

Ne vem, kaj so sure. To je obče znano. Ženske to dobro vemo, kako gre. Ženske izbiramo in izberemo. Moški samo mislite, da ste glavni. Saj veš, moški ste glava, ženske smo pa vrat…

bogi ljudje, 27.05.2025 ob 12:52

Ne vem, kaj so sure. To je obče znano. Ženske to dobro vemo, kako gre. Ženske izbiramo in izberemo. Moški samo mislite, da ste glavni. Saj veš, moški ste glava, ženske smo pa vrat…

ti si boga v glavi, kogar pač ena z peesdo okoli vrti, ni sposoben za ravnatelja.

Sem prebrala, osebno sem mnenja, da je nenehno pogrevanje dogodka močno vplivalo na nadaljne dogodke, ona je bila najstnica, seveda je težko sprejeti, da zakon staršev morda ni bil tipi top, ampak to je njihova zadeva, ne naša. Takrat pa se je cela Slo ubadala s tem.

mijav mijav, 27.05.2025 ob 13:01

ti si boga v glavi, kogar pač ena z peesdo okoli vrti, ni sposoben za ravnatelja.

Ha, ha. Moški, pa ne glede na bogatstvo in ne glede na inteligenco, vedno padajo na ženske. Vedno. Tako je bilo in bo. Ravnatelji niso na to imuni.

anonimno183, 27.05.2025 ob 12:20

Nisem prebrala in je niti nikoli ne mislim… Dvolično moje namreč od te osebe, da krivi medije in vse, ker so o tem govorili in da je bil to razlog za tragedijo njenega očeta, hkrati pa zdaj to sama javno piše promovira in služi s tem.

Meni je to višek dvolicnosti

True!

bogi ljudje, 27.05.2025 ob 13:07

Ha, ha. Moški, pa ne glede na bogatstvo in ne glede na inteligenco, vedno padajo na ženske. Vedno. Tako je bilo in bo. Ravnatelji niso na to imuni.

ja eni pa padajo na moške, tretji pa na otroke. Kdo pa je po tvoje potem v takih primerih kriv?

Kera budala moralistična je avtorica in ostale, ki kritizirate. Se vidi, da ste imele polno rit vsega v življenju, da ste postale take egoistične psice.

Punca pač piše, da je bil popoln oče in če ona tako pravi je očitno že res. Ampak ve ste tako prizadete, da se vam zdi da bi bilo bolje, da se loči. Zato ker ste vedno bile egoistične budale. Ni to resnicoljubnost, ampak egoizem. Če si se odločil za otroka, pač zdrži v zakonu 20 let, da se otrok osamosvoji. Imej ljubimca, ljubico, ampak ne ločuj se, KER PRVI JE OTROK!

Imajo pač ljudje svoje skrivnosti, včasih so lahko celo opravičene do neke mere. Ne sodite, če ne poznate situacije.

In ja, obstajajo možje, ki nategujejo žene, da so jim zvesti, v resnici jih pa varajo in potem to žena ugotovi po 20, 30 letih in si želi, da bi to izvedela na začetku, ker bi si tako lahko ustvarila novo življenje. Po 30 letih laži in pri njeni starosti, pa se ji zdi prepozno, da bi začela znova in se ji zdi, da ji je bilo življenje ukradeno.

V takšni situaciji vsekakor obsojam moža, NI PA VSAKA SITUACIJA TAKŠNA! 

A kaj bi to vam razlagal, ste preveč čustveno invalidne in površinske, da bi lahko to razumele.

takle, 27.05.2025 ob 13:03

Sem prebrala, osebno sem mnenja, da je nenehno pogrevanje dogodka močno vplivalo na nadaljne dogodke, ona je bila najstnica, seveda je težko sprejeti, da zakon staršev morda ni bil tipi top, ampak to je njihova zadeva, ne naša. Takrat pa se je cela Slo ubadala s tem.

In tu je z objevami veliko pomagala novinarka Anja Ciglarič, ki je kršila kodeks novinarjev Slovenije kar je tudi javno objavilo NČR marca 2015. Tako, da so novinarji tudi imeli kar nekaj masla na glavi.

Nehajte ze braniti tega strahopetnega nemoralnegs presustnika.

Sicer je pa jadno, da ga zagovarjate sami enaki nemorslni osebki.

Odgovarjam, kaj je bilo mišljeno o profesorici Manji, da je zapečena kot hudič… Dijaki so mi povedali, da je izjemno stroga, nobenega smisla za humor, na tak način si mogoče gradi zid, da očuva avtoriteto. Osebno mislim, da mora imeti kar dober želodec, da je ostala v istem kolektivu. Imela je družino, majhnega fantka in moža vojaka. In vse je šlo v franže.

Kakšne nagnusne budale, očitno vam je res v življenju prelahko šlo, da tako neživljensko razmišljate.

Drgač pa trenutno še berem temo.

In vidim, da je veliko komentarjov od ZAVOŽENKE od te zavržene psice polne gneva. Nesrečniki kot je ona imajo radi tragedije, da se izživljajo.

Boga si, boga.

ANA hčerka ravnatelja, če to bereš ne nasedaj tej psihopatiji ene osebe, ker na temu forumu, samo nov vzdevek zapišeš in imaš nov vzdevek.

Strinjam se s Kokijem, sočustvujem z Ano, ki se ji je zaradi očetovega samomora podrl svet. Kriva je pa javnost, to naj bo kristalno jasno, ker se je tako brezsramno naslajala nad skokom čez plot – dveh odraslih oseb, spolnost je bila konsenzualna, zagovarjati bi se morala kvečjemu svojima zakoncema, ne pa tercialkam in tercialcem, ki so ju po spletu razčlovečili. Ogromno ljudi vara, tudi tisti, ki se največje čistune delajo.

Kot otrok je izgubila očeta- zalo huda situacija.

Naredil je samomor- še hujša situacija.

Ljudje so okrog objavljali stvari o njem- zelo stresno za otroka.  Ja, punca se mi smili. Veliko hudega je doživela.

Ni brez veze pregovor, da če želi oče veliko dobrega narediti za svoje otroke, naj ljubi njihovo mamo. Ženske imamo tisti šesti čut, ki ti prej kot slej pove, da je nekaj narobe. V odnosu, kjer nekdo vara, je veliko laži, sprenevedanja, nestrpnosti, prepirov, psihičnega, fizičnega nasilja … predvsem pa je ukraden čas družini in denarja, ki bi moral biti namenjen družini.  Tako da bi lahko imeli debato ali ima človek, ki vara dejansko rad svoje otroke. Deloma sigurno ja, nikoli pa ne dovolj.

Jaz bom rekla samo to, da dober človek, dober mož je moralen moški, ki ne vara. Moški ki vara, zelo prizadene svojo žensko. Zelo. Hkrati pa prizadene tudi svoje otroke. Zelo. To so boleče zgodbe za celo družino.

Res je ,tega moškega so pokopali učenci ali dijaki, ki so to snemali in mediji, ki so videli le kost za glodanje. Marsikdo ne bi zdržal takšnega javnega linča.  Otroci pa so snemali, ker so vsi vedeli, kaj se dogaja med njim in učiteljico. Torej ni šlo za enkratno varanje, ampak verjetno za trajajoče varanje. Enkrat se še opraviči, vsakemu se zgodi spodrsljaj, večkrat je pa že drugače.

Se mi zdi pa zelo nenavadno, da niso našli osebo, ki je ta video objavila. Morala bi odgovarjati, če ne že biti obsojena zaradi tega.

Normalno, da želi hčerka oprati očetovo ime, hkrati pere tudi svojega. Ker takšne stvari pustijo pečat na družini in ta pečat je bil vseslovenski, saj smo na drugem koncu Slovenije vedeli in slišali za to grozoto.

To je pač moje mnenje.

. Imela je družino, majhnega fantka in moža vojaka. In vse je šlo v franže

Jo je mož vojak zapustil? Vzel fantka s seboj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close