Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še nikoli prave ljubezni s strani moškega

Še nikoli prave ljubezni s strani moškega

Še katera povsem razočarana v ljubezni?

Jaz nisem in ne bom nikoli doživela prave ljubezni. Pri dobrih 40ih do kraja obupala nad moškimi.

Vedno se zaljubim v napačnega. Ali me sploh ne šmirgla. Če sem pa že bila v razmerju, se je pa izakazalo, da so čustva samo z moje strani.

Nazadnje, par let nazaj, sem res mislila, da sem naletala na krasnega moškega pa so bila spet čustva samo z moje strani. Zdaj sem do kraja obupala.

Vedno so me zanimali taki prijazni, topli, razgledani moški. Bahači, gobezdači, žurerji, narcisi… to me ni nikoli privlačilo.

Torej nisi razočarana v ljubezni, si razočarana brez ljubezni… ? Prijazni, topli moški ne dajejo lažnega upanja, kot v tvojih primerih… Želim ti vse dobro!

Odgovor na objavo uporabnika
razočarana v ljubezni, 20.01.2024 ob 20:05

Še katera povsem razočarana v ljubezni?

Jaz nisem in ne bom nikoli doživela prave ljubezni. Pri dobrih 40ih do kraja obupala nad moškimi.

Vedno se zaljubim v napačnega. Ali me sploh ne šmirgla. Če sem pa že bila v razmerju, se je pa izakazalo, da so čustva samo z moje strani.

Nazadnje, par let nazaj, sem res mislila, da sem naletala na krasnega moškega pa so bila spet čustva samo z moje strani. Zdaj sem do kraja obupala.

Vedno so me zanimali taki prijazni, topli, razgledani moški. Bahači, gobezdači, žurerji, narcisi… to me ni nikoli privlačilo.

Škoda ker si nad 40.Sam sem 35 in točno tak kot pišeš, pa me zanima kje so ljubeče ženske.

Eh tako kot jaz sedaj izgleda bolj vse enostransko. Nimamo kaj, kot da obrnemo nov list in gremo dalje.

In kaj ti počneš ob prijaznih, toplih, razgledanih moških? Sediš in jih gledaš?

In zakaj naj bi moškega taka pasivna, nevidna, za nič uporabna baba zanimala??

Tema je namenjena ženskam, ki so že 40+ in še nikoli niso doživele prave ljubezni s strani moškega.

Potem pa med ženskami išči “pravo ljubezen”!

Bitch.

V zameno daš pa kaj?, 20.01.2024 ob 20:19

In kaj ti počneš ob prijaznih, toplih, razgledanih moških? Sediš in jih gledaš?

In zakaj naj bi moškega taka pasivna, nevidna, za nič uporabna baba zanimala??

Zato ker je nevidna,pasivna(kaj naj bi že to pomenilo) je že kar neuporabna ne? Bravo.

To je pa res višek prijaznega, toplega in razglednega moškega.

Res vam ne kapne, zakaj vas moški potem ne šmirgljajo, kajne?

You go, girl!

Enako tudi jaz, čeprav sem mlajša in mi vsi pravijo, da dobr zgledam in kako sem lahko samska, je resnica ta, da se vedno zaljubim v zasedenega ali takega, ki pa gleda še lepše od mene. Vedno. Sem probala tudi s fanti, ki mi niso bli na prvo žogo, da dam priložnost, mogoče je pa fajn oseba pa se ni izšlo. Je pa res, da me najbolj osvajajo poročeni, v službi kjer sem me polno moškij ogovarja, vabi na kavo, se mi nasmihajo nato pa zvem, da majo vsi žene in samo tipajo teren koliko so še zaželjeni, ego pač.

Jaz sem taka, nikoli me noben moški ni imel iskreno rad. Tega se zavedam zadnjih deset let.  Pa sem bila poročena, imam otroke.  Potem sem padla v roke narcisu, ki je bil všeč le sam sebi. Življenje je šlo mimo, ne da bi kdaj vedela, kaj je to partnerska ljubezen. V tem življenju mi to ni namenjeno.

V zatonu, 20.01.2024 ob 20:32

Jaz sem taka, nikoli me noben moški ni imel iskreno rad. Tega se zavedam zadnjih deset let.  Pa sem bila poročena, imam otroke.  Potem sem padla v roke narcisu, ki je bil všeč le sam sebi. Življenje je šlo mimo, ne da bi kdaj vedela, kaj je to partnerska ljubezen. V tem življenju mi to ni namenjeno.

Hvala enako. Mladost in nsjlepša leta dala nekomu ki me je imel le za gospodinjo in mater. Ne vem kaj je ljubezen, čustvena povezava in strast. Tudi intima ne, ker jo skoraj ni bilo oziroma je bila ….. brezveze.

Kako naprej, ne vem.

Tudi jaz, ko sem bla mlajša sem težko koga dobila, ker nisem bila postavna in jih je samo videz zanimal, sedaj ko sem v 30ih in dobra za pogledat (sem delala na sebi) pa so vsi normalni v vezah in ni koga za spoznat. Samo starejši bi me hotli in poročeni, mene pa to ne zanima.

In če bi TEBE vprašali, kaj je to partnerska ljubezen, bi pa odgovorila kaj?

Da te mora moški imeti “iskreno rad”?

Ti boš pa sedela in imela “partnersko ljubezen”?

Al kako si to predstavljate?

Hvala enako. Mladost in nsjlepša leta dala nekomu ki me je imel le za gospodinjo in mater. Ne vem kaj je ljubezen, čustvena povezava in strast. Tudi intima ne, ker jo skoraj ni bilo oziroma je bila ….. brezveze.

Ah, pa smo dočakali!

ČUSTVENA POVEZANOST!

Yeeeeeeeee!

Nikoli ne reci NIKOLI, vedno se lahko kaj najde, tudi trajnega, tudi za ženske, ki ste imele nesrečne zveze, zapomnite si tole, če stisnemo pest, ne moremo ničesar dati, a tudi sprejeti ne,…

Vidim, da nisem edina. Pri zadnjemu sem res mislila, da tokrat je pa obojestransko. Taki dolgi klepeti, prijazen pa vse. Res super. Ja, par mesecev pa je našel drugo. Jaz sem mu bila samo zabava vmes med bivšo ženo in novo žensko.

Drugače pa ja, vedno sem se zagledala v napačnega ali zasedenega ali pa takega, ki je postal kmalu zaseden ali karkoli pač že. Vedno takega, ki mu nisem bila zanimiva. Nikoli nisem imela nobenih oboževalcev, nikoli me ni noben osvajal. Če odštejem poročene ff, ki pa mene niso zanimali.

Jaz pa ne iz strani ženske ?

Montogmery, ja seveda. Pri 20ih, 30ih, 40ih… nisem bila zanimiva za take moške. Verjetno bom pri 70ih čudežno zanimiva postala.

V mojih letih, tudi, če srečam, spoznam kakega fajn moškega, se izkaže, da je oddan. Taki so pač oddani. Če je pa slučajno samski, bo pa slej kot prej našel žensko. Takih moških je malo, ženske se zagrebejo zanje.

Ne čakaj, ne pričakuj, živi in pusti živeti, ….

Hmm155, 20.01.2024 ob 20:37

Tudi jaz, ko sem bla mlajša sem težko koga dobila, ker nisem bila postavna in jih je samo videz zanimal, sedaj ko sem v 30ih in dobra za pogledat (sem delala na sebi) pa so vsi normalni v vezah in ni koga za spoznat. Samo starejši bi me hotli in poročeni, mene pa to ne zanima.

Iz kje pa si enako zgodbo imam jaz star 35 let. Rad bi spoznal kako vredu normalno punco.

Joško, težka bo. Glede na to, da si na monu že večkrat hvalil kako je super hodit h prostitutkam in kako je to pametna opcija, si si zapravil ogormno možnosti pri ženskah.

V zameno daš pa kaj?, 20.01.2024 ob 20:38

In če bi TEBE vprašali, kaj je to partnerska ljubezen, bi pa odgovorila kaj?

Da te mora moški imeti “iskreno rad”?

Ti boš pa sedela in imela “partnersko ljubezen”?

Al kako si to predstavljate?

Predvidevam, da to sprašuješ mene. Ne bi široko razlagala, kaj strašnega se mi je dogajalo v zakonu. Ko si mlad in slabo pripravljen na življenje, ko misliš, da tako mora biti in pri tem trpiš. Ni tako enostavno kot ti misliš.

razočarana  zate.

saj si si sama lepo napsiala.  tko je.  zdaj pa pomisli za nazaj, idi v glavi nazaj v času. in mi povej,  kdaj je zadnje kar se spomniš, preden si šla na zmenek. da si trezno, z glavo, zaevestno razmišljala?? ko si šla od doma, pa se pol več ne spomniš? al si bila celi zmenek pod svojo realno knotrolo.  če si izgubila nadzor in se nsspomniš – je to dobro.  če ne , pomeni da si na zmenku kot na pogajanjih. tvoje problem, jer ker si tko lačna,  da se ne zavedaš, svojih odločitev.  tvoje telo še nujno hoče, imet otroka, geni,  in zato si vedno iščeš pač z geni. ti misliš, da niso   poredni fantje. tebe tvoji geni tko zavedejo, da ti možgane odklopijo.  ti sploh veš ne s kom greš na zmenek.  ti misliš da veš, pa ne  veš. zato si tudi vedno izbereš  neprimerne. ker izbiraš z pizdo.  ker telo hoče froce. hoče fukat. tvoja mala kurba je lačna kurca.   tko je.    pač bluziš.  niso to krivi moški. ti si kriva.  ne moreš kupit  bmw3 sport pa se jokat, ja nima placa, nizek je,  ni praktičen, težko parkirat.  hahahaahha ja ne gre to tko.  ti moraš prvo sebe v red spravit. ti moraš zbirat s kom boš šla na zmenek, šele ko si zdrkaš pizdo 2x. po lidi jest neki dobrega in  pol idi kamorkoli že greš gledat za moške. ampak ko  z tme človekom grep na zmenek v živo, pol pa moraš si želet fukanja.   večina žesnk ima ta problem. ker pizda hoče eno, geni drugo, glava treje, srce četrto. moraš vedet kdaj kero vzet seboj.  ko greš na pogreb veš točno.  srce pa glavo.  ko greš na neko prevrjanje vzameš  glavo,  ko kaj dela umetniškega , srce.  kako to da ne znaš za zmenek vzet pametnega mixa???

Ojla te popolnoma razumem sem blizu 40ih let in sem popolnoma na istem.v ljubezni dam vse a kaj ko me noben ne spregleda oz spostuje.lahko mi pises na mail se srecava greva na kaksno kavico ce zelis se mogoce nasmejeva.lp

anze.scania@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close