Kje kupim pomeranca?
Kupili bi psa pasme Pomeranec. Iščemo legla v Sloveniji in na Hrvaškem. V Sloveniji jih skoraj ni, na Hrvaškem pa nevem kako naj naj najdem rejce, oziroma kje so njihove internetne stvari. Pregledala sem že ogromno oglasov, ampak do zdaj je bil skoraj vsak oglas, da prodajajo brez rodovnika. Mi pa iščemo dobre rejce in psa z rodovnikom. Če kdo ve bom hvaležna, če kaj napiše. Tukaj pišem zato, ker je več ljudi in kot pravijo več ljudi več ve.
Poveži se s Hrvaško kinološko zvezo
http://www.hks.hr/
Pri opisu dlake piše, da nima značilnega pasjega vonja … Lahko da je bil pes moker, takrat so pa res smrduheljčki. Načeloma noben negovan pes nima nekega vonja, če je pa v stanovanju, pa še sploh ne.[/quote]
mi je prav žal , ampak je to zelo negovana kužica in tudi lastnica je povedala , da ima vonj.
Ojla,
V psarni None Such v Ljubljani konec februarja pričakujejo vrhunsko leglo pomerancev
. Predlagam ti, da se obrneš kar na to vzrediteljico, kjer boš iz prve roke izvedela vse informacije o pasmi. Je tudi kinološka sodnica in ima zares vrhunske pse ameriških linij.
Na Hrvaškem tudi pričakujejo mladičke pomerance spomladi 2011 in že sprejemajo rezervacije. Imajo kvalitetne pse ameriških linij, gospod je tudi kinološki sodnik za pomerance in ostale pasme tipa špic.
Pa še ena psarna pomerancev je na Hrvaškem .
Lp,
C
Zivjo majchy ti pošiljam moj mail pa me kontaktiraj bova lažje v kontaktu. Lahko ti podam vse informacije glede na to, da pomerančka imam..:)
V kolikor zanima še koga drugega mi lahko pišete na mojcika.85@gmail.com
Evo se ena slikica malega kosmatinčka! 🙂
Uzivajte!
Forum je zaprt za komentiranje.