Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupim pomeranca?

Kje kupim pomeranca?

prepis lastništva psa drugače stane 17,52 eur. kam gre ostalih par 10 eur, pa sam razloži.

Jaz rešujem take, ki imajo zdravstvene težave. So brez noge oči dlake alergije pohabljeni zanemarjeni podhranjeni ozebli dehidrirani itd itd. Za to gre teh par 10 eur p I z D a t I MA te rn a. Pa lahko si teh 17 eur zatlacis v rit. Taki k so v lastnem dreku in scanju mučeni. Tebe bi z veseljem gledu za 17 eur kako se kopas v svojem dreku in scavnici namočen v kadi.

mhm, dog father…
službo že imata ali se še kar šlepata na pse?

Pol leta sem doma skrbel za pomeranca iz Hrvaške ki ga je kupila tako bogata fenci družina z bogato hišo in avtom po letu dni ko pa je kuža bil brez dlake bolan onemogel so se mu pa odpovedali ker oni so pa tako fenci spensi da jim je tesko dat veterini za psa. Ko je bil pa mladiček so ga pa v torbici versace nosil po stati Ljubljani in kazal k v izložbi. Jaz z minimalcem sem ga pa pozdravil. Toliko o 17 eur. D a ti nebi nekaj j e b a l. K bi saj crknu z 17 euri v žepu.

Pomaranče imajo sedaj v Tušu v akciji mislim da po 80 centov.

če si to nabaviš, ga moraš res imeti rad, ker preveč grdo laja … soseda ima dva, pridi poslušat to grozoooo

Jo,

mamo poma.

Za stanovanje top pes, igriv, nahajpan, bolj ekstrovert kot introvert.

Zna bit zbirčen, če mu pustiš, tko da je treba bit kdaj tud “strog”.

Socializacija in šolanje sta must, ker začne afnarije zganjat pa lajat pa se obnašat kot mali šefo, čeprov tud to cute zgleda, sam vseen odsvetujem.

Če ma dober, zdrav pedigre, živi brez večjih težav tm met 12-16. Zobe redno pucat, ne pustit hojo po stopnicah pa velik ljubezni.

Za hrano tud pocen prideš skoz.

Top pasma za flet, dobr frend, skoz ga zanima kje si in kaj delaš in ob vsakem hišnem opravilu hoče firbec zganjat in gledat kaj delaš.

Za flet kot rečeno top in tud če si “zapečkar”, čist dovolj ene 2-3x dnevno po 15-20 mins sprehoda.

p.s.:

Mi smo ga kupili od Darije Paspalj po zelo zanesljivem priporočilu. Je dostopna preko FB-ja.

Kje se to nahaja?

Psarna Taralinska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close