Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BORIS TOMAŠIČ

BORIS TOMAŠIČ

Bila sem prisotna na pogovornih oddajah z Borisom Tomašičem, kadar pa nisem bila prisotna, sem sledila pogovorom na televiziji.

Neverjetno, koliko energije premore ta novinar, urednik in vsestranski ustvarjalec.

Si zasluži, da pride v Gunnesovo knjigo rekordov. Tolike svežine je ohranil še zadnje ure, da mislim, da bi zmogel komunicirati in voditi oddajo v živo še kar nekaj časa.

Taki novinarji bi morali biti na TV Slovenija, da bi plačniki RTV naročnine vsaj vedeli, zakaj naročnino plačujemo.

Saj so veliko pripomogli tudi gostje k živahnosti oddaj, toda novinarji na RTV, če že ne marajo takih gostov kot jih je imel Boris Tomašič, lahko izberejo druge goste, vsekakor pa je taktika Borisa Tomašiča izvirna in originalna ter vredna gledanja.

Se strinjam z napisanim.

Bravo, res je. Rtv je premehkužna, novinar v treh dneh nekaj napiše, pa gre na bolniško, ga boli roka. Razumete. Tri četrt jih je preveč zaposlenih, zato delajo zdrahe in ščitijo eden drugega. Poglejte Avstrijo, Nemčijo…, koliko imajo novinarjev na maso prebivalstva. V glavnem deljenje levo-desno, črno-belo pelje na dno, vse je s tem povezano, blaginja, itd. Morali bi stopit skupaj, ko se gre zares, za dobro vseh. Vsak pa naj bo usmerjen kakor mu ustreza. Razlike, pa normalno so in bodo. Moje mnenje.

Bravo za rekord.

Moje čestitke izvirnemu novinarju, ki ve, kaj pomeni pritegniti gledalce. Vse dni smo navijali zanj, bil je vidno utrujen, vendar izbrani gostje so tako popestrili televizijski pogovor, da je bilo imenitno gledati.

Legenda, privoscim mu uspeh, lahko rečem le : Bravo

Bolj aktualno od vseh Odmevov, pa Tarč,  Studio City in podobnega, kar nam vsiljuje RTV Slovenija kot neko sodobno tematiko, v resnici pa so samo prerekanja med levimi in desnimi, ki še kako podkrepijo nesoglasja med gledalci.

Čestitke:-)

Nihče nikomur nič ne vsiljuje

Mene preseneča, da njegovi stanovski kolegi, to so novinarji, uredniki, voditelji niso sposobni reči kakšne lepe besede pohvale ali vsaj potrpljenja po rami za ta dosežek. Kaj je to, zavist? Morda se bojijo, da bodo kje dobili črno piko? Res ne razumem tega. A pisati o vseh mogočih glupacah, horsefaceih in ostalih jim pa ni problem.  O Hribarju so na rtv naredili toliko člankov, da je bilo že bizarno. Postavili so ga ob bok Ježku, ki je bil 10000x večji kot Hribar…. Tomažič pa ne morejo dati besede origana. Res govna novinarska.

Spontano je ta oddaja sedla med nas in prisežem, da je pritegnila obilo gledalcev. Pa ne samo zaradi rekorda in vpisa v knjigo Guinessa pač pa zaradi smiselnih in zanimivih pogovorov.

Iz teh pogovorov smo zvedeli o politiki, gospodarstvu, umetnosti, sociali veliko več, ko v eni samostojni oddaji, ki samo razplamteva nerganje in poveličuje samo desne ali pa samo leve.

Stopimo že enkrat skupaj in pomirimo strasti za boljše bivanje vseh nas.

Spoznanje več o naši vladi, o položaju v katerem se nahajamo, predvsem pa veliko, veliko stvari povedanih na gledalcem razumljiv način.

Zadetek v polno.

Nihče od levosucnih ga ne upa pohvaliti, takoj izgubi službo. Svoboda pa taka. Je bi odličen.

Gosti so povedali, kar bi morali na nevtralni RTV pa si ne upajo.

Sicer nisem imela časa spremljat rekorda, sem pa večkrat pogledala za kakšno uro. Niti nad eno temo nisem bila razočarana. Morda bi moral Boris tudi sicer nekoliko spremeniti retoriko in znižati stopnjo cinizma, pa bi pritegnil več gledalcev. Ker njegovo politično komentiranje je pa precej pod nivojem gledljivega, četudi delim precej njegovih pogledov.

V veselje mi je bilo gledati, gledati…sem pa zgolj naključno obrnil na ta kanal.

pa ja…

a se gremo demokracije in svobodnega govora…

nora24tv rola..

ugibanje…, koliko komentarjev je napisal ena oseba pod različnimi niki..

kje je fora… vsi komentarji hvalijo tega podpihovalca konfliktov, ta nor janšističen SdS greznica program pa nobenga drugega ne briga razen naci fašitičnih komunističnih, torej janšističnih vernikov.. jst to sranje ne bi gledal, da mi plačejo v miljonih €

pa še eno vprašanje…

je kdo govoril prooti vašemu pacientu… aaa aaa… NI predvidevam in se 101 % NE motim.

Boris Tomašič, poklon, kapo dol.

Tomašič, moje spoštovanje. Te z veseljem gledam. So mi šle solze v oči, ko si uspel doseči svoj cilj. Niti za trenutek nisem podvomil, da Ti ne bo uspelo.

Super je bilo, še med kuhanjem sem gledala. Fantastično, bravo Boris Tomašič.

Lepo, da ste svečke jokale od sreče.  Kako malo rabite, hehe.

Kako na noriTV dela nekdo na -ič

Garantirano vse te komentarje hvale piše eden in isti sendvičar. Tako prozorno je, da se samo smejiš. No, pač more zaslužit sendvič in pingo sok. Ne bo pa pomagalo, da nora24 obstane in da jajasto puklasti pacient pride še kdaj na ablast.

Odgovor na objavo uporabnika
yukon154, 28.09.2023 ob 13:36

Garantirano vse te komentarje hvale piše eden in isti sendvičar. Tako prozorno je, da se samo smejiš. No, pač more zaslužit sendvič in pingo sok. Ne bo pa pomagalo, da nora24 obstane in da jajasto puklasti pacient pride še kdaj na ablast.

Za vas komuniste je čudno če kdo dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close