podaljševanje nohtov z gelom
Jaz sem eno leto hodila na podaljševanje nohtov. Bili so mi zelo všeč, zdržijo ca. 4 tedne potem pa moraš it na obnovo. Meni je ta špas postal kar malo predrag in še po eno uro in pol moraš tam sedeti, tako da sedaj ne hodim več. Bilo pa je grozno, ko sem nehala hodit, najprej da sem vse tisto dol potrgala in potem da je zraslo na novo…
Sedaj raje negujem svoje nohte, vendar niso niti približno tako lepi kot so bili tisti z gelom 🙁 Upam da mi bo enkrat uspelo imeti lepe svoje nohte.
Tudi jaz sem si jih privoščila za rojstni da in so bili res lepi in tudi roka je zgledala čisto drugače. Ker pa mi moja narava dela ne dopušča takih stvari (pa tudi sama sem bolj štorasta) je enkrat en odpadel pa sem si ga šla popravit, drugič pa spet drug itd. in sem prenehala ker se mi ni ljubilo vsak teden tam viset. Če ti nohte naredijo strokovno in da ti jih tudi strokovno odstranijo je varianta. Jaz sem jih imela cca en mesec. Je pa res da verjetno če ti jih večkat pili so nakoncu tvoji tako tanki da vse čutiš.
Jaz bi si jih na tvojem mestu dala tako za dušo jaz temu rečem pa boš videla. Svetujem pa ti, da ne pretiravaš z dolžino. Ker če so krajši zgledajo bolj naravno pa še vse lahko delaš z njimi.
Jaz imam nohte in se profesionalno ukvarjam z izdelavo geliranih nohtov,tudi sama jih imam že eno leto in brez njih ne morem.Imam različne dolžine enkrat krajše,drugiš daljše.Res je da je po nanosu gela čez nekaj časa naraven noht nekoliko mehkejši ,ko se odstranijo gel nohti.Treba jih je mazat s posebnim premazom za nohte in tako noht pride čez nekaj časa cca 2-3 tedne v prvotno stanje kot je bil prej.čE VAS KAJ VEČ ZANIMA PA ME LAHKO KONTAKTIRATE. GSM 031 630 106 LP.
hmm…pa bom še jest dodala,z podaljševanjem nohtov se profesionalno ukvarjam že sedem let in lahko rečem iz lastnih izkušenj,da nošenje umetnih nohtov oz.ulitih,je odvisno od posameznika,od lastne kvalitete nohta in gela.Tako kot pri laseh od las,kakšno barvo daš…jest vem da se jim nebi nikoli odrekla,kajti so odraz vsake ženske,roka mora biti urejena!!!!!!!!!!Pa če imaš naravne ali umetne nohte gor!!!!!za kej več ali kakršna koli vprašanja sem dosegljiva na tel:031-672-344.lp
Pozdravljeni!
Če koga morda katero zanima in bi si delala nohte sama doma:
Smo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263
Zaradi opustitve dejavnosti ugodno prodam IBD gele (popolnoma nove- clear, clear builder, white, pink), UV lučko in konice
lahko pošljem po pošti ali osebni prevzem v MB
informacije na: vseinformacije@gmail.com
Hej!
Sem iz Maribora in se ukvarjam z nohti! Gel nohtki, lepljenje konjic,…
Če ste zainteresirani me pokličite na 031/ 580 994
ali pa mi pišite na mail: miselgrabovac@gmail.com
Cena je 20evrov (vse vključeno), in če še pripeljete 3 kolegice, sorodnice, sodelavke, itn…
imate en obisk pri meni zastojn! =)
Lp
Najlepše nohte naredijo v BTCju. Sama jih imam že nekaj let in sem si delala pri različnih dekletih, kozmetičnih salonih, a v BTCju naredijo najbolj tanke, da izgledajo naravno. Sicer pa zdržijo tam nekje 4 tedne, je pa zelo priročno če imaš doma lepilo za umetne nohte – ko vidi da se ti hoče en nohtek odlimat lepo mal zaliješ z lepilom, pa je. Tako ti lahko vsi nohti vsaj približno zdržijo, da ni treba hodit vsakega posebaj popravljat.
Mi pa prav tako delamo nohte že 7 let in je to delo super če ga obladaš, punce samo eno sporočilo:
Če boste šle delat po domovih nč narobe je pocen samo preverite ali imajo sterilizirane stvari, če imajo čisto opremo in razkužilo. Vse preveč deklet pride k nam na Rudnik v Supernovo z resnimi težavami in glivičnimi obolenji. Najpogostejša okužba je zelena plesen na nohtih, kjer pa se da še kar pomagat. Zato če greste nekam sam zaradi denarja, ni nujuno da je slabo, preverite samo higieno.!!!!!
Reklame pa nam delala preveč, ker mamo gužvo.
Oila….
Tudi sama delam gelirane nohte doma, lahko pa pridem tudi na dom, sem pa iz okolice lj ;)) cena nohtov je 25€ v katero je všteto tudi lakiranje ali nail art po želji;)) moj nail art si lahko ogledate v albumu http://www.mojalbum.com/suny/nail-art-moje-delo . Za več info. pa mi lahko pošljete email na nailart.blacky@gmail.com . Drugače pa delam v salonu že več kot 2 leti.
LP Blacky
Forum je zaprt za komentiranje.