Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najem prikolice na Hrvaškem

Najem prikolice na Hrvaškem

Kje bi lahko našla ljudi, ki na Hrvaškem oddajajo prikolice poleti? za en teden, recimo. Kdo koga pozna ali pa ve, kje se oglašujejo?

Ob vsakem kampu posebej imajo označene opcije, pa malo preglej

Smo poizkušali oddajati pa je vsakemu predrag dopust za 400-500€ za 10 do 14 dni, tako da smo to misel opustili.
Razmišljali smo tudi o delitvi stroškov za pavšal in je bilo spet predrago 1000€ od aprila do oktobra(vsak 2 vikend in 14 dni dopusta).

Smo raje sami, plačamo pavšal in imamo mir.

kampfenklub, če nekdo plača pov pavšala za celo sezono je pa 2 vikenda in 14 dni občutno premalo!???

Dobro preberi predno napišeš, saj je napisala vsak drugi vikend 🙂

Hojla!
Mi smo lani računali 250€ za teden in 450€ za štirinajst dni in je bilo prav tako večini predrago…

Brati pa menda znam?! Če napišeš 2. se piše s piko, to menda učijo že v osnovni šoli! Če napišeš brez pike pa pomeni enostavno dva ali dve!

Nekaj linkov, hvala! Bom malo pogledala.

OK, vsak 2-i vikend, vsak DRUGI vikend!!!!

Kapiš?

Saj je ja normalno in logično,če že plačaš pol pavšala da si deliš sezono in bivanje v prikolici na pol, halooo??

Oprosti če sem s tem, da nisem postavila PIKE za številko prizadela tvoja čustva.

če te zanima najem prikolice za čez poletje me lahko kontaktiraš na mail
petraca@email.si

Pozdravljena!

Na tejle strani sem zasledila tvoj oglas.

Nate se obračam glede najema prikolice za čez poletje, in sicer za kakšen teden ali dva konec mesec julija ali začetek avgusta, odvisno, če je še kaj sploh letos prosto. Malo mi še opiši, kje sploh imaš prikolico, kakšna je cena, kakšna plaža, mogoče kakšno slikco prikažej, …

Lahko me kontaktiraš na moj email: natasa.degen@gmail.com

Lp N.

lep pozdrav
smo mlada družina dva odrasla in dva otroka in bi radi najeli prikolico v kampu za en teden in sicer od 24.7 do 31.7 2010 nekje ob morju.če ima slučajno kdo kaj za oddati ali ve kje se da to dobiti ga prosim za informacije na mejl:

mitja.klemenc@amis.net

hvala

Tudi mi iščemo prikolico za en teden, od 7.8. do 14.8.

tjara30@gmail.com

Pozdravljeni če kdo daje v najem prikolico na rabu alli kjerkoli samo da je plaža primerna za majhne otroke starega imam 2 leti mi prosim pišite na gregor.svoljsak@siol.net

Prosim če me kontaktirate če ima kdo prikolico v Istri v mesecu Juniju. Najraje bi imel Poreč, Umag ali pa Rovinj lahko pa tudi kaj drugega samo, da je v Istri. Prosim tudi če dobim kakšno sliko od obale in malo podatkov od dolžine od prikolice in do plaže itd. . Kontaktirate me lahko na moj email naslov: aljaz_raz.14@hotmail.com. Prosim če ima kdo naj pove.

Pozdravljeni vsi,

tudi jaz se zanimam za najem prikolice od 20. do 26.avgusta na hrvaškem za družino – mož, jaz in dvojčka – 9 let.

Hvala v naprej,
Urša

uzorcic@gmail.com

zanimam se za najem prikolice v terminu od 4 julija dalje za 14 dni, čim bliže plaži, let a primerna za otroke, prosim za kake slikice.

Lp ,Branka

Oddam klimatizirano prikolico za 14 dni v Šilu na Krku, od 24.7.-7.8.2011. Ni poceni, je pa lepo 😉

lp,Tomaž

več informacij po e-pošti.

tomaz_slo@yahoo.com

Pozdravljeni vsi,

tudi jaz se zanimam za najem prikolice od 13. do 19.avgusta na hrvaškem za družino – mož, jaz in dvojčka – 9 let.

Hvala v naprej,
Urša

uzorcic@gmail.com

Pozdravljeni,
najeli bi prikolico nekje v istri za 10-14dni.(julij 2012); od 14.07-28.7.2012
smo štirje plus majhen kuža.

zormat72@gmail.com

Pozdrav vsem,
Kot vsi v tej rubriki bi tudi sam povprasal ali mogoče kdo ve za kako prikolico v avto kampu San marino na Rabu,termin ni važen nekje v sezoni,po dogovoru(7-dni).
rdebeljak@gmail.com
L.p.
Roman

jaz bi tudi najela prikolico nekje v začetku julija za 14 dni, smo pa 4 – 2 odrasla in 2 otroka (2leti)
anya.xy@gmail.com

Zdravo,
Tudi jaz se zanimam za najem prikolice v dugem in tretjem tednu v avgustu.
1 odrasla in dva otroka 3 in 7 let
t.katjusa@yahoo.com

Zdravo,

Tudi jaz se zanimam za najem prikolice. Dopust imamo zadnja dva tedna v juliju in prvi teden v avgustu. Smo pa 2 odrasla in 3 otroci.

LP Matija

kontakt: matija.zavsek@gmail.com

Pozdravljeni vsi,

tudi jaz se zanimam za najem prikolice od 12. do 25.avgusta na hrvaškem za družino – mož, jaz in dvojčka – 10 let.

Hvala v naprej,
Urša

uzorcic@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close