Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najem prikolice na Hrvaškem

Najem prikolice na Hrvaškem

Kika…..pusti mail,pa ti vse napišem z slikicami……….
APP so v Sukošanu

Smo družina dva odrasla in dva otroka stara 10 in 11 let,V času med 26.7 in 4,8.2012 iščemo v istri prikolico, bungalov ali apartma do 50 eur,Moj meil. jutranjazarja@gmail.com

Iščem prikolico, apartma za najem terminu od 22.8 do 30.8. Na Lošinju, Cresu ali Pašmanu.

Mene, pa zanimajo APP, ki so 30 metrov od morja. V katerem kraju je to in ali je kakšen prost v terminu od 8.9.-15.9.0212.
Hvala in lp

Mi imamo prosto prikolico v terminu od 9.9-21.9 2012.Prikolica je za 5 oseb in je stacionirana v AC Valkanela,če bi kdo želel v tem terminu še na morje.Cena 30 eur/dan najem+stroški v kampu.

tel.070/637775

slike pošljem po mailu

lep dan

Žal sem prepozna za odgovor dopustu……
Mi časovno ni zneslo na računalnik
lp

Mi oddajamo prikolico v kampu Medveja pri Opatiji in ta sezona je bila zelo uspešna in polni vsi termini,cena pa od 40-50 eur na dan in smo bili zadovoljni z strankami.Prikolica je urejena in na zelo urejeni parceli 250kvadratnih metrov in oddaljena od plaže 200m od wc-ja pa 50m…. September imamo pa ceno 25 eur.lp Damjan info@avtocamping.si ali 040 238518

spoštovani

ali mi lahko date kakšne podatke, kje v črni gori imajo tako.

hvala , lp

Pozdravljeni mene zanima najem prikolice za en teden na hrvaškem od 4.8.2013 do10.8.2013 zanima me cena hvala za odgovor

Dalmacija
Re: Najem prikolice na Hrvaškem

22.06.12 16:56
Tudi mi imamo v septembru kar nekaj prostih terminov za APP-je,ki se nahajajo 30m od morja,prva vrsta,klima,primrno za vse generacije,plaža raj za otroke…….
Cena pa 35€/dan………

Kakšni kontaktni podatki bi prav prišli. Iščem za konec junija – začetek avgusta 2013.

Moji:
kokrspanijel@gmail.com

Pozdravljeni

Kupila bi prikolico v kampu Ježevac na Krku z pavšalom.
Če imate ponudbo kontaktirajte na: kpemic@gmail.com

Hvala

smo 6 članska družina in iščemo apartma ali prikolico za čas od 20tega do 30tega julija lahko slovenija ali hrvaška istra če ima gdo kaj v tem terminu naj mi sporoči na tel 040571244 david

Preveri ponudbo najema prikolic tudi na tem kamping forumu, se najde kar nekaj slovenskih ponudnikov počitniških prikolic:
http://www.avtokampi.si/forum/forum_topics.asp?FID=10&title=najamem-oddam

Pozdravljeni

Oddam prikolico na Pašmanu za 4-5 oseb v manjšem privatnem kampu. Kuhinja je v baldahinu, el.štedilnik s pečico, 2 hladilnika, omarice…Pokrit nadstrešek, žar. Do plaže in trgovine je manj kot 100m. Lepa plaža, predvsem za otroke. V vodi je mivka, brez ježev, del plaže pa je drobno kamenje. Za tiste, ki radi skačejo v vodo, sta na voljo tudi 2 pomola. Plaža je ena najlepših na Pašmanu.
Prosto je še do 29.6. in od 10.8.2013 dalje.

Cena najema na dan za termine od 1.6.-29.6 in od 25.8. dalje je 25€/dan.
Cena najema v glavni sezoni je 35 € / na dan.

tel 041 704 266

Oddamo kamp prikolico v prijetni senci v kampu Uvala Slana Selce. Od wc-jev je oddaljeno 10m, od plaže 100m. V prikolici je tudi prenosna klima. Prikolica je za 6 oseb (ima 4 ležišča v prikolici plus v baldehinu 2 ležišča).
Kamp je od mesta Selce oddaljen nekje 800 m (obmorske poti) in 3 km od Crikvenice (tudi ob morju). Kamp trenutno urejajo, saj ga bodo s 15. aprilom kategorizirali in bo prejel 4 zvezdice. V kampu je wellnes center, trgovina, restavracija in konoba. Na voljo je nekaj otroških igral, odbojkarsko igrišče in tenis igrišče.

Plaža je delno prodnata (kamenčki), delno betonirana in se razprostira skozi do mesta Selc, kjer so tudi tobogani,…. V bljižini potapljaški center. Na voljo tudi FKK plaža.

Cena najema v mesecu maju, juniju in septembru je 30 EUR,
juliju in avgustu pa 40 EUR!
Minimalni čas najema 14 dni!

Inf. na: sined392@gmail.com

A to je najem prikolice,ostali stroški pa se plačajo posebej. Ker če je to samo najem prikolice 40€, pa še moram v kampu plačat najmanj toliko, je ta hec zeeelo drag, me na dan pride več kot 80€ ta reč.
Za ta denar dobim apartma v prvi ali drugi vrsti ob plaži, in mi ni mar če je grdo vreme ,dež in veter, stokanje iz sosednjega šotora….?.

Oddam prikolico prva dva tedna v juliju v AK Filip i Jakov pri Biogradu. Prikolica je popolnoma opremljena in lahko biva v njej 6 oseb. Pavšal je plačan, tako da se na recepciji plača samo turistična taksa in zavarovanje. Podrobne informacije na irena.oder@siol.net

Pozdravljeni!

Smo dve družine z majhnimi otroki – do 10 let. 4 odraslih in 4 otroci. Iščemo šotore ali prikolice v najem locirane čim bolj skupaj. Naša destinacija je nekje od Krka do Splita. Zaželjena je bližina plaže primerna za otroke.
V poštev pridejo tudi apartmaji vkolikor ne bi dobili drugega.

Kdor je za dober biznis 🙂 se priporočamo in vas vabimo da se nam oglasite na moj mail.
Termin naj bi bil od 19.7. – 3.8.2014
Prosim sporočite.

Lp !
andraz.sajovic@gmail.com

Pozdravljeni

Oddam prikolico na Pašmanu za 4-5 oseb v manjšem privatnem kampu. Kuhinja je v baldahinu, el.štedilnik s pečico, 2 hladilnika, omarice…Pokrit nadstrešek, žar. Do plaže in trgovine je manj kot 100m. Lepa plaža, predvsem za otroke. V vodi je mivka, brez ježev, del plaže pa je drobno kamenje. Za tiste, ki radi skačejo v vodo, sta na voljo tudi 2 pomola. Plaža je ena najlepših na Pašmanu.
Prosto je še do 10.7. in od 24.8.2014 dalje.

Cena najema na dan za termine od 1.6.-24.6 in od 24.8. dalje je 25€/dan.
Cena najema v glavni sezoni je 35 € / na dan.

V kampu se plača samo še turistična taksa, ostalih dodatnih stroškov pa ni.

tel 041 704 266

gotovo sem že prepozen,me pa zanima če imate prosto od 20.7 do 30.7?
lp

franci

Lep vecer zelim! A lahko vprasam a kdo oddaja prikolico (Cres,Pag,Lošinj) pa če ima prost termin 15.7. dalje? prosim za cimprejsni odgovor:)
lp

Zanimamo se za najem prikolice v obdobju od 27.7.15-7.7.15.
Smo družina ( 2 odrasli osebi + otrok 9 let) in majhen kuža.

Vaše ponudbe na mail: krajnc.barbara@t-1.si

O tem, da je lepo, se strinjam!

Šilo je res primeren za družine, malo možnosti za zapravljanje in veliko možnosti za druženje ter aktivno preživljanje počitnic 🙂

lp

Mi oddajamo prikolico na otoku pag-kamp straško.prosti termini so še do 27 junija in nao od 21.8 naprej,vse ostale inf na mail
danijelaklajzar@gmail.com

lp

Lep pozdrav tudi mi iščemo letos najem prikolice,najraje kje okoli novigrada,a kdo oddaja v času od 19.7 naprej za deset dni,smo družina dva odrasla dva otroka 9 in 15,prosim lahko me pokličete na 041-357-249,cena tam do 40 na dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close