Najem prikolice na Hrvaškem
Pozdravljeni!
Smo tri družine z majhnimi otroki – do 10 let. 6 odraslih in 6 otrok. Iščemo šotore ali prikolice v najem locirane čim bolj skupaj. Naša destinacija je nekje od Krka do Zadra. Zaželjena je bližina plaže primerna za otroke.
V poštev pridejo tudi apartmaji vkolikor ne bi dobili drugega.
Kdor je za dober biznis se priporočamo in vas vabimo da se nam oglasite na moj mail.
Termin naj bi bil julij ali avgust za 14 dni.
Prosim sporočite.
Oddam prikolico na Pašmanu za 4-5 oseb v manjšem privatnem kampu. Kuhinja je v baldahinu, el.štedilnik s pečico, 2 hladilnika, omarice…Pokrit nadstrešek, žar. Do plaže in trgovine je manj kot 100m. Lepa plaža, predvsem za otroke. V vodi je mivka, brez ježev, del plaže pa je drobno kamenje. Za tiste, ki radi skačejo v vodo, sta na voljo tudi 2 pomola. Plaža je ena najlepših na Pašmanu.
Prosto je še do 23.6. in po 15.8.2012. Cena najema je 35 € / na dan.
Spostovani,
zanimam se za najem vase prikolice po 15.8.2012 za 2 do 3 tedne. Odvisno od dogovora. Je mozno poslati par slikic na privat mail. Kako je z dostopom, do kampa? Mozno z avtomobilom? Ali je kamp primeren za otroke. Smo druzina z dvojckoma starima 6 let.
V pricakovanju vasega odgovora.
moji podatki:
Nives Travner
email: nivespiculin@yahoo.com
Pozdravljeni,
Zanimam se za najem vaše prikolice in sicer od 7. 7. 2012 do 17. 7. 2012 za 10 dni če je možno. Smo družina s hčerko staro 7 mesecev.
Tudi mene zanimajo podrobnosti, zato vas prosim če me kontaktirate na mail.
Pričakujem vaš odgovor in vas lepo pozdravljam.
Moji podatki:
Mojca Jug
mojca1jug@gmail.com
Zanimam se za najem prikolice v kampu v Istri ali Kvarner – Krk, Cres, Lošinj, za čas od 5. 7. do 15. 7. 2012. Smo družina z dvema otrokoma – 7 in 14 let. Zaželena senca in bližina plaže.
moj naslov: marjeta.sifrer1@gmail.com
2 odrasla in mali kuža, najem prikolice blizu morja; Istra, Kvarner, Dalmacija, otoki. 10-14 dni, julij, avgust. Info na : info@jordangorazd.com
Najem prikolice.
Najem prikolice 2 odrasla: Istra, Kvarner, Dalmacija, otoki en teden 28.7.- 4.8.2012
info na:
jerneja.marolt@gmail.com
Pozdravljeni,AC Oliva Rabac prosta prikolica do 3.7 in od 26.8 dalje.kontaktirate me lahko na meil tiara368@gmail.com.L.P
Popravek naslova. tijara368@gmail.com
Živjo,
mene tudi zanima najem prikolice ali mobilne hiše v Istri ali Kvarnerju.
Ne bi šli na otok razen na Krk.
Smo trije, midva z možen in otrok, star 2 leti.
Želeli bi, da je prikolica na senčni parceli, v kampu z urejenimi sanitarijami in plažo primerno za otroke.
Termin: od 1. do 15. ali celo 22. julija 2012
Lepo prosim, da me kontaktirate na marjetka.perme@gmail.com
Oddamo v juliju kamp prikolico v Kampu Oštro-Kraljevica, inf. gsm 051/626021, e-mail: duki.ml.57@gmail.com, smo zravem morja prvi v vrsti.
prikolica oz kar koli podobnega 23.6-3.7
2+2 dva odrasla, dva otroka
zokira@volja.net
Vsi,ki najemate prikolice,razmislite.Mi hodimo že nekaj let v Črno Goro,kjer je mogoče tudi v najvišji sezoni brez težav in brez vnaprejšnje rezervacije najti ugoden apartma.Tukaj,kjer mi počitnikujemo so troposteljni apartmaji po 25 eur,petposteljni pa 35 eur.Zgradba je stara 4-5 let,200 m od morja,v vseh ap.je wc,kopalnica,kuhinja,tv,klima,….in skupen pralni stroj.Je pa res,da gre kakšnih 100 eur več za vožnjo dol…,še nekaj…na sami plaži stane kosilo(menu)+ veliko Nikšičko pivo 3,5 eur…
Lepe počitnice!
za @borisb
Lahko prosim napišeš v katerm kraju bivate.
Ali je možno dobiti kakšen link (ali kontaktno številko) od apartmajev, ki jih omenjaš.
Živjo,
zanima me najem prikolice v kampu (Istra, Kvarner, otoki do Zadra) za teden dni med 18.7-31.7…
sva dva odrasla (par). Kontaktirajte me na : sunlounger75@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.