Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice agencija Kompas-GROZA!

agencija Kompas-GROZA!

Napišem zato da se še kdo ne zaj…. Starša sta šla dons na Djerbo…v agenciji priporočili hotel primeren za starejše..oh in sploh slikce…

– V hotelu preveč gostov-nimajo več sob in jim ponujajo neke akcije če gredo 4 osebe v eno sobo…
– na Kompasu so rekl da je klima v vsaki sobi…mojedva pa crkavata v savni, ker klimo prižgejo šele junija
– naj bi imela vsaka soba hladilnik…pa sta ugotovila da ni res..in morta sprot kupovat vsako flaško vode (ki stane skor 2 €)
– sobe baje ful umazane
– zmenili smo se za pogled na bazene iz sobe, baje je bilo vse zabeleženo…dobila sta sobo s pogledom na kuhinjo in neko stransko ulico
– obljubljali so da je možno v hotelu doplačati all inclusive (ker preko njih ni možno)…seveda v hotelu te opcije ni…ponudili so samo v primeru da gredo 4 skupaj v sobo

No tkole…jezna sm ful…staršem smo plačali dopust za obletnico…zdej pa vidm kak sranje imata. Vsako leto k sta šla s Sončkom al pa kr eno agencijo je blo vse super.

Pa naj še kdo reče da ima Kompas ime…tako pritožbo bodo dobil…da bo joj…

S Kompasom nikamor več!!!!

Sem kar neprijetno presenečena! Do sedaj sem imela s Kompasam samo dobre izkušnje, več let zaporedoma.
Sem pa imela zelo slabo izkušnjo z Intelekto, isto na Djerbi!
Upam, da vam kaj uspe s pritožbo, največkrat je brez uspeha. :(((

To je pa res grozno, sploh če se nekdo dopusta veseli, potem pa takšno razočaranje. Te popolnoma razumem. Tudi jaz bi bila razkačena.

Sama sem 3x potovala s Kompasom (Rodos, Kreta, Egipt) in imam ful dobre izkušnje. Tako da jim zaupam.
Neprijetne stvari pa se dogajajo in seveda ni luštno, če se dogajajo nam.

V kater hotel sta šla tvoja starša, puppa?

res smo vsi ful jezni…in bomo šli do konca…mami me je zdele klicala, da majo odprta vrata od sobe na hodnik in na balkon da je vsaj malo svežga zraka. Bojim se za fotra, ker ma ful visok pritisk…in zlo težko prenese vročino.

Un njihov predstavnik pa nč ne more…je reku da je direktorca hotela vsa živčna, ker so ugotovil da so dali več rezervacij kokr majo sob…mislm to je pa za popizdit….tašča je šla pa 3 tedne nazaj tut na Djerbo z Gloupturjem in je ful uživala.

Jezi me samo to, ker smo imeli izbran en drug hotel, pa so nam tega priporočili ker je baje ful bolši…

Če ne bomo dosegl nič na pritožbo, bom dala v medije.

Dva starejša sta tut zravn pa sta baje tut čist boga…

Jezna in žalostna sem!

jolka, šla sta v Isis and spa (ne vem če sm prou napisala)

Lej, čimveč naj poslikata, dokumentirata, črno (ajd, barvno!) na belem, zabeležita, s kom sta kdaj govorila, imena, funkcije, detajle itd. Ko s tem začneš, vsi točno vedo, da se ne boš pustil zaje**vat in bodo posledice. Če je možno, rešijo zadevo na mestu samem, če pa ne, imaš dovolj gradiva za utemeljeno pritožbo po povratku domov.

Ne vem no, jaz bi v takih razmerah dopust prekinila in šla domov (seveda na stroške agencije!) , sploh če je po sredi še zdravstveni problem očeta.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Menda mora biti po novem vsaka pritožba najprej zabeležena (in podpisana s strani predstavnika agencije) na licu mesta.
Sicer je kasnejša pritožba brezpredmetna.
To so mi povedali na Zvezi potrošnikov Slovenije – menda je letos nov zakon glede tega.

Puppa, obrni se na ZPS po osnovne informacije, da starša že tam naredita, kar je potrebno, da ne bo potem prepozno.

No ja, tale z visokim pritiskom je mal bosa, brez zamere. Človek s pritiskom, ki težko prenaša vročino, ne bo šel na dopust na Djerbo, ne glede na to, ali je v hotelu klima ali ne.

Starša naj na recepciji zahtevata selitev v drug hotel. Pri nas je to stalna praksa če je hotel prebukiran. Normalno, da najprej poskusijo podtaknit kakšno slabšo sobo, ampak naj vztrajata. In ne vem, zakaj naj predstavnik ne bi mogel nič? Saj je zato tam. Bolj verjetno je, da se mu ne ljubi.
Najboljše, da takoj jutri pokličeta na Kompas in naj potem oni urejajo zadevo s hotelom. Iz prakse povem, da to najbolj zaleže.

S Kompasom samo pozitivne izkušnje. Je pa res, da so nekateri zelo občutljivi. Puppa mislim, da boš več uredila na Kompasu kot tukaj. Veš pisanje slabih reklam in to samo iz ene strani ni fer. Lahko preberemo le tvojo zgodbo in ne odgovor agencije.

res ima visok pritisk in gre na morje in naokoli…ampak je povsod vedno klima, skriva se v senci..izogiba se sonca.

Hvala za vse koristne informacije. Takoj bomo uredili in vam sporočim če bo kaj novega 🙂

še enkrat hvala za vse 🙂

piškamiška…nikakor ne gre za preseravanje mojih staršev ali občutljivost…sem obupana, ker smo če cel dan na liniji in vidim da ni ok…stalno potujemo in smo vse sprobal…in vem da ne iščeta dlake v jajcu. Ne vem pa kaj je narobe če napišem kaj sta doživela. O vseh slabih kremcah in kozmetiki ki je slaba in ne vem kaj, je pa fajn pisat al kako…če pa človek doživi nekaj za kar ni plačal pa ne vidim slabe stvari da opozorim….

Veš kaj ni fer…da ponujajo nekaj kar sploh ni…verjamem da imate po večini dobre izkušnje…ampak tukaj pa smo žal mi naleteli na slabo…in ni slabo da opozorim ljudi. Kot sem omenila…je šla tašča z Gloupturjem ravno tako na Djerbo in se je imela super.

Zdej grem pa spat! Nočko 🙂

Kot prvo ni Gloptour, ampak GLOBTOUR,..in btw Globtour je samo subagent manjše slovensko tunizijske agencije in oni organizirajo izlete na Djerbo.

DK a si ti mal tečna? Saj vsi vemo, da gre za globtour.

Aja, sori sem napisala z malo.

Če jima gotovina ta trenutek ni problem naj si najdeta en hotel, ki je primerljiv s tistim kar sta vplačala in lepo preživita počitnice. V “starem” hotelu vse lepo dokumentirajta in podata pisno pritožbo predstavniku, ki mora njen prejem podpisati. Ob povratku domov vložita pritožbo in zahtevata povračilo stroškov “novega hotela” in odškodnino za pokvarjene počitnice. Če ne odgovorijo v zakonskem roku najamite odvetnika.

Blagor ubogim na duhu,…

Vedno smo potovali s Kompasom ravno zato, ker smo jim najbolj zaupali in nikoli nas niso razočarali, zato kar tako zdaj čez Kompas udrihat, ne vem, če je prav. Vsekakor bi se takoj morali obrniti na Kompasovega predstavnika na Djerbi in vztrajati na sobi, kot je bila obljubljena. Če ni Kompasovega predstavnika, naj pokličejo v Lj. Če iz kakršnegakoli razloga nastanitve res ni možno zamenjati, ste vsekakor upravičeni do pritožbe v pritožbenem roku po prihodu nazaj.
Je pa tudi res, da je Djerba le nek drugi svet, se spomnim, da smo tudi mi bili ob prvem pogledu na sobo malo šokirani, a vendar so bile počitnice v kompletu krasne in tako na agencijo nismo imeli pripomb.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Sanjaj, Marjanag, da je to izvedljivo…
V najboljšem primeru bosta po pritožbi dobila vrnjenih recimo 1/3 aranžmaja, pa še to vprašanje.

Kolegica je šla pred kratkim s Kompasom na Djerbo in imela se je super! Torej?

jaz s kompasom nikoli več,….nas so pred leti ko je bila hčerka še dojenček namestili v apartma brez oken.valda takrat klim še ni bilo.V tem luxuzu sva imela na voljo tudi natanko dva krožnika, dve vilici, itd.

za drugič boste vedeli jima rezervirat nekje v našem lepem prekmurju, goričkem, goriških brdih, gorenjskih planinah, nekje na dolenjskih ali štajerskih gričkih, mogoče kje ob soči!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ne?!

Enkrat sem šla s Kompasom in takrat so me zajeb… na celi črti. Rezervirala sva hotel v Bohinju za novo leto, seveda soba z zakonsko posteljo, dobila sva pa dve povezani sobici, v vsaki ena postelja. Čisto tudi ni bilo, hrana izpod kritike.

Takrat je bilo prvič in zadnjič, da sem šla z njimi. Bila sem pa 4x s Sončkom in vedno je bilo vse ok, vse je držalo, kot smo se zmenili.

No, saj klimo ima, na to, da jo na celem otoku!!! priklopijo šele junija pa Kompas nima vpliva.

Kakšni komentarji! Dokler boste takšni potrošniki, do takrat vas bodo nategovali.

Nikoli v manj kot štiri zvezdice vzhodneje in južneje od Slovenije, pogojno tri zvezdice zahodneje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close