agencija Kompas-GROZA!
Ja, agencijam se kdaj pa kdaj podre sistem. Podobno se je dogajali meni par let nazaj na Floridi, samo tja sem šel z ameriško agencijo in ne našo. Tam sem popizdil, ker v vročini itak nemoreš drugač reagirati pa so me prestavili v nek hotel, ki je bil 3x dražji od mojega – ampak sem se pa počutil kot car 🙂 Tako da – ja – treba je popizdit tam in ne kasneje doma.
Puppa, sama sem bila pred dvema letoma v tem hotelu in me čudi, da jima nekaj ne štima. Meni osebno je bil hotel zelo všeč in si zasluži 4*. Prav tako mi je bil zelo všeč bazenski kompleks, hrana tud OK.
Na splošno je pa znano (glede na to da si omenila, da veliko potujete, sem mislila da to veste), da se klima v Tuniziji, Turčiji, Grčiji…vklaplja šele po 15. juniju in nekje izklopi okoli 15. septembra. Predčasno se vklopi samo po odločitvi hotelskega managmenta, če so temperature res vrtoglavo visoke za tak čas.
Težko rečem, kaj bi s tem hotelom lako bilo tako zelo narobe. Sicer pa, dolžnost KOmpasovega predstavnika je poskrbeti za goste tako ali drugače. Najbolje, da greš v poslovalnico kjer si rezervirala dopust za starše in poveš kaj se dogaja. Verjamem, da je Kompas toliko na nivoju, da bodo poskrbeli za tvoja dva.
Aja, v tem hotelu nisem bila preko Kompasa, ampak nima veze-hotel je hotel.
Sem šla na predbožični izlet v Salzburg s Kopasom. Odhod naj bi bil ob 6.00. Zaradi zapletov smo odšli šele ob 7.20. Metem smo seveda čakala na mrazu. Na koncu sem bila tako prezebla, daa nog sploh nisem čutiala, prsti na roki so me pa boleli od marazu. Stali smo eno uro in pol na Kongresnem trgu sredi noči, ko je bilo -6 stopinj. Od Kompasa nismo dobili nobenega opravičila. Višek vsega je bilo pa to, da smo Salzburg zapustili ob enki uri, kot tisti, ki so startali točno, torej ob 6.00. Torej smo bili prikrajšani za eno uro in pol Salzburga. Od izleta nismo imeli čisto nič – skoz se nam je nekam mudilo,…
Drugi primer: Poleti sem se s Kompasom odpravila na Djerbo. Letalo je imelo šet urno zamudo (to sicer ni Kompasova krivda) – ko smo prileteli tja, nam vodič pove, da so nas premestili v drug hotel, ker je naš že zaseden (nas je bilo okrog 20 takih). Spet slaba volja. Novi hotel je bil sicer ok, pa vseeno: rezervirala sem drugega.
Mi imamo s Kompasom sledeče izkušnje – preko njih smo rezervirali apartma za smučanje, ki je bil popolnoma neprimeren za družino z otroki – bil je sredi gradbišča, okolica hiše nedoknočnana, nezavraovane škarpe itd. V aprtma svedea nismo hoteli, kar smo Kompasovemu predstavniku tudi povedali, vse smo poslikali. Potem so nam v Ljubljani ponujali nekakšne odškodnine, ampak mi smo hoteli vse nazaj, ker apartmaja nismo niti koristili. Zadevo smo predali Zvezi potrošnikov, ki se je zelo angažirala in smo po enem letu dobili povrnjen celoten vplačan znesek.
Vse naj poslikata, naj napišeta vse pripombe in jih data predstavniku, po pomoč se obrnite na Zvezo potrošnikov, mislim, da imajo tudi eno akcijo glede ponudbe in ravnanja turističnih agencij.
Ja res ne vem, zakaj ga pošiljate z visokim pritiskom v vročino, da mora čepet v klimatiziranih prostorih, se skrivat pred soncem… Drugič naj gre raje kam proti hribom, ob kakšno jezero, bo lažje dihal in spal brez klime…
Kar se pa pritožbe tiče pa upam, da vam uspe. Mogoče res najbolje, da se obrneš takoj na Zvezo potrošnikov za nasvet.
spet se javljam…
najprej hvala za vse pametne, potrpežljive in manj pametne nasvete..
Naj omenim samo to, da je hotel dobil pritožbo iz Francije (baje sta samo mojedva starša in še en par iz Slovenije v tem hotelu, ostali samo tujci).
In takoj za tem so začeli urejat klimo, tako da jo jutri zalaufajo 🙂
Kar se tiče tega da se klimo vklaplja z junijem…vse lepo in prav, če nam ne bi rekli drugače. Ne bi ju poslala v hotel kjer ni klime…logično ane.
Sem klicala tut na Zvezo potrošnikov in so mi dali super nasvete in mi zelo pomagali.
Za konec naj povem, da sta mojedva preko predstavnika želela vse urediti pa je mlad fant rekel da nič ne more. Ko pa pride fax iz druge države je pa takoj akcija. Tuki se pa vidi kok smo slovenci sposobni se boriti za sebe.
Kot sem omenila…verjamem da ste imeli pozitivne izkušnje…jaz sem samo opisala kaj se je zgodilo…bila sem jezna, žalostna, obupana. Nisem skoraj nič spala, ker sem se ful zasekirala.
Še enkrat hvala..sem vesela da se je uredilo vsaj nekaj…mami pravi da če bo klima da bo vse fajn in ne bosta komplicirala…samo da lahko dihata v sobi 🙂
super ste bli s svojimi odgovori….tisti tečkoti ki mi svetujete naj jima plačam dopust v Sloveniji, pa samo tole…tok stvari sta že vidla, tok prepotvala po celi Sloveniji, da smo jim privoščl dopust kjer še nista bla 🙂
Lep večer 🙂
Lepo, da se je vse rešilo.
Kar se pa nasvetov za drugačen dopust tiče: hribi in jezera in bolj primerna klima za človeka z visokim pritiskom, ki težko prenaša vročino, ni samo v Sloveniji. Npr. Avstrija, Nemčija – en kup jezer, kjer tudi v najhujšem poletju ni tako vroče, kot na morju. Spomladi Toskana, Provansa… Če nista vse to tudi že videla. Zna bit pa pri takih zadevah problem, ker (skoraj) ni agencijskih ponudb in so to bolj variante za v lastni režiji. Pa če ju kaj takega sploh zanima.
Pa brez zamere, sem skušala samo svetovat.
Tole branje je bilo pa zanimivo !
Kot prvo – Kompas že dolgo ni več kar je bil ! Takšni in podobni dogotki kot so napisani v tem prispevku se nebi dogajali, če bi agencije imele sposobne predstavnike na posameznih destinacijah. Žal pa ni tako !Vsak predstavnik dobi spisek gostov in njihovo razporeditev nekaj dni prej in preveri kako je z hotelom itd. V primeru, da se zgodi ( in se dogaja ), da je rezerviran hotel zaseden se gostu ponudi vsaj enakovreden hotel. Nekako v praksi pa celo boljši in predstavnik ( če bi bil za kaj ) bi lahko to uredil.
Reklamacije – o groza ! Te zadeve so pri nas še bolj ” tabu tema ”! Zelo težko kaj dosežeš ! Naše agencije se očitno še ne zavedajo, da smo mala dežela in z potencialno vedno manj ljudmi, ki si bodo lahko privoščili potovanja in zato bi jim morala biti glavna zadeva – skrb za svoje stranke !
Škoda, da si tega prispevka ni prebralo več ljudi !
Mi je prav žal ”puppe ” in njenih staršev !!!
Lep pozdrav
“Napisal: andreja32
Datum: 27.05.2008 08:18
jaz s kompasom nikoli več,….nas so pred leti ko je bila hčerka še dojenček namestili v apartma brez oken.valda takrat klim še ni bilo.V tem luxuzu sva imela na voljo tudi natanko dva krožnika, dve vilici, itd.”
Jezus, a tudi do Bohija ne morete brez agencije ….
Podobna zgodba se je zgodila mojim staršem v turškem Marmarisu, prav tako preko Kompasa. Rezervirala sta hotel 4 zvezdice, ki pa je bil ob prihodu prebukiran in so jih sredi noči vozili daleč stran v en drug hotel, kjer niti ni bilo tople vode, bazen zanemarjen, po jedilnici pa so se sprehajale mačke. Ruski turisti so poskušali obračunati z osebjem hotela, žal pa ne vem ali so kaj dosegli. Skratka potem so jima nekaj skompenzirali z dvemi brezplačnimi izleti in jih po dveh ali treh dneh končno umestili v pravi hotel. Takšen dopust je imel kjub vsemu malo grenak priokus. Očitno smo kot državljani Slovenije tretirani dosti slabše od ostalih ne glede na to s katero agencijo gremo na dopust.
Nam se je nekaj podobnega zgodilo z agencijo TAO v Egiptu. Ko smo prišli na letališče nas ni čakal predstavnik kot je bilo dogovorjeno. Ko pa je po 2 urah klicanja v Lj.le prišel, ni bilo prostora v hotelu. Bili smo z malim otrokom in plačali hotel s 5 zvezdicami, dali pa so nas v hotel s 3. Pa si nismo pustili pokvariti dopusta. Saj hotel niti ni bil slab, le v izbranega sva hotela in to se je po treh dneh tudi zgodilo. Sva pa sitnarila po internetu, po telefonu in pri lokalnemu vodiču (bil je egipčan). Nekaj malega sva potem tudi dobila nazaj, med drugim tudi 5 % popust pri naslednjem potovanju (budale, sva se strinjala, čeprav sva že takrat vedela, da z njimi ne gremo več).
Za tiste, ki malo potujejo še nekako razumem, da se počutijo nategnjene, toda tu se vsi hvalijo z nevem kakšnimi popotniškim izkušnjami, zato me to res preseneča.
Jasno da imajo nekateri! tujci boljši status-preverite, koliko stane tak aranžama preko francoke ali nemške gencije, pa bo večini marsikaj jasno.
Pa ne kakšne last minute ven vleč, ker so ob 100.000-ih redno prodajni aranžmajev nebistveni.
In če mora hotelir izbirati, je jasno da se bo odloči v korist tistega, ki več plača.
no jaz imam osebno izkušnje z večimi agencijami in je res pač tako da včasih je vse še bolje kot človek pričakuje, včasih pa dosti slabše in moj nasvet je da predno se pač sama odločim za kako agnecijo in njihovo ponudbo, poleg vsega kar aranžma ponuja dobro preberem drobni tisk in v tvojem primeru ko sta pač onadva tam ( zdej verjetno že skoraj doma ) bi morala zatežiti do konca na licu mesta, to da predstavnik reče da nič ne more mene kot gosta (sploh če tudi v drobnem tisku nikjer nič takega ne piše) ne zanima in imam pravico da me nastanijo v tak hotel kateri ima vse napisano – in to takoj – jaz osebno bi na tem vztrajala, kajti kasnejše pritože v najboljšem primeru povrejo nekaj procentov ponavadi kar dragega aranžmaja.
Naj omenim samo to, da je hotel dobil pritožbo iz Francije (baje sta samo mojedva starša in še en par iz Slovenije v tem hotelu, ostali samo tujci).
A tvoja dva sta domacina al kako?
Moj nasvet, ob takih zdravstvenih tezavah se ne hodi v taksne tople kraje, klima gor ali dol…
Zal je pa na mnogih destinacijah klima samo sezonske narave..sploh pa da o tem problemu pise hci starsev, ki so na Djerbi, in sploh ni na samem mestu, in vse kar slisi in ve izve prek telef. pogovor…je pa malo hudo no…kako vejo starsi, da je bil poslan fax iz Francije in kako se je vse skupaj uredilo itd itd…mislim…a res ze dela klima? ce dela, potem je vse v redu predvidevam..
Nisem brala vsega, pa vseeno:
– Če je KOmpas prodal v aranžmaju hotel s klimo, potem mora klima delat – pa tudi če bi šli tja decembra.
– Če so prodali prebukirane sobe, morajo zagotoviti nadometen hotel primerljive kvalitete.
– Če so prodali sobe z minibarom, ta v sobi mora bit, enako velja zadoplačilo za pogled na karkoli že (bazen, morja, hribe, puščavo…)
Če karkoli od tega fali, potem zahtevaš odškodnino.
Bi si pa drznila pripomnit, da ne razumem ljudi, ki z zdravstvenimi težavami, ki jim je kontraindicirana vročina, rinejo na dopust v puščavo (klima gor ali dol).
Prav tako je naivno, če ne smešno, čudit se nad umazanijo v hoteli z “le” 4 zvezdicami v arabskih turističnih destinacijah.
Forum je zaprt za komentiranje.