Pag Apartma Galeb
Mi smo bili pri Milivoju že večkrat.Je super.Tudi mi imamo malega še ne dvoletnika.Je senca,je vse domače.Otroci imajo družbo,ker tja hodijo samo družine z malčki.Edino kar ni v redu,je to ,da moraš v trgovino z avtom. V kraju Vidalići je bila lani po novem samo pekarna-kruh,rogljiči,burek,krof.Za kaj drugega so Kustići-2km,Novalja-5km.Na plaži so mali kamenčki,morje je idealno za malčke,je tudi bolj toplo,ker je to zaliv.
Ojla. Mi pa smo se ravnokar vrnili od tu: http://www.otokpag-novalja.com/
Ima še prosto od 25.7. do 4.8.
Bilo je super. In gremo drugo leto spet:)
Solzica,
klicala sem, nimajo prosto, zato sem rezervirala apartma Galeb (je imel prosto od 1-15.8. kar me je presenetilo…..
Upam da bo fino…
Če je že katera nazaj z dopusta naj pove kako je bilo v apartmajih in kakšna je cena za 2 odrasla, eno sedemletnico in eno enoletnico.
Po kateri poti ste šle dol? Kako je s trajektom?
Če se bo kateri dalo napisat bom hvaležna!!!!! 🙂
lp
http://sites.google.com/site/apartmanigaleb/
Na tej povezavi je osnutek nove strani z nekaj več slikami. Tudi mi gremo letos tretjič zapored k Miletu. Sploh ga nisem spraševal, koliko je cena. a dosti drugače kot lani ne more biti. Je kaj podražil? Kateri app oddaja za 50€. Lani smo bili v spodnjem levem (gledano z morja), ta je bil 55€, spodnji srednji pa 50€. Komaj čakam, da gremo dol. To bo 3.8. Juhujuhu!
Tudi mi gremo in to v prvo nadstropje. Zanimivo mi bomo tudi plačali 50E na dan, za dve odrasli in 1 otrok ki bo kmalu dopolnil 3 leta. Mi gremo od 12-26.8, smo pa mi rezervirali že marca,aprila. Sedaj samo še upamo, da bo zdržalo vreme. Kako pa je kaj zvečer z sprehodi, ali pa z igrali, če se otroci igrajo, je blizu apartmaja cesta, ki naj bi bila bollj prometna.
Mogoče se pa s katero še srečamo.
Cesta je za hišo. Izvoz z avtom zna biti precej neugoden, ker se levo in desno slabo vidi. Na srečo pa ni prav veliko prometa, tako, da ni panike. Otroci se ponavadi igrajo pred hišo in pa na plaži. Vsekakor jim je treba dopovedati, da v bližino ceste nimajo kaj hodit. Od igral je bil lani en manjši tobogan in gugalnica, če je letos kaj novega ne vem. Je pa pred hišo skupna terasa, kjer se otroci tudi radi zberejo. Možnost sprehodov pa je slaba stran tega apartmaja, mogoče edina. Sicer se da sprehoditi po plaži do Kustičev, a je v nočnem času temno;( Druga varianta pa so sprehodi po cesti do novega naselja ali pa proti Kustičem. Upam, da vam nisem zbil navdušenja pred dopustom. Mene ta zadeva s sprehodi ne moti, sem bolj za varianto bevanda + terasa:) Je pa pri Miletu toliko pozitivnih stvari, da kak minus ne more skaziti odlične ocene. Vsaj zame.
Živjo, še zadnja vprašanja pred dopustom. Mogoče katera ve iz prve roke kako je s posteljnino, brisačami in kuhinjskimi krpami v apartmaju (glede na to, da bomo dol en teden ne pričakujem da bodo menjali posteljnino, me pa zanima če vse to dobiš v apartmaju?). Sem pisala mail, pa verjamem da ima Mile v višku sezone in polni zasedenosti kapacitet ogromno dela, zato pričakujemo odgovor z zamudo, glede na to, da v soboto že putujemo, pa poskušam srečo tukaj. 🙂
lp
mmamma
Forum je zaprt za komentiranje.