Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?
Ženske, ki ostanejo samske, ostanejo samske z razlogom.
Gledam jih in kdo bi imel take neresnice zraven sebe? Stara 35, 40, 45 in vse kar dela je to, da malo športa, malo potuje, malo hodi na kulturne prireditve. To je vse, kar počne poleg službe. Drugače povedano, nič resnega ni od nje. Živijo kot kake študentke, brez resnosti do življenja. Pa ima ta trening pa on trening pa tja gre na tečaj pa tja na potovanje. Neresne kure.
Kako pa zgleda zivljenje resne zenske? Ali (samskega) moskega?? :)[/quote]
Skrb za družino, dom, gospodinjstvo. Ne pa skakanje sem in tja. Ženska, ki pokaže, da ji je mar za družino, skrb za dom in tako naprej, bo z lahkoto našla moškega. Ženska, ki pa samo športa, potuje, kulturuje pa ostaja samska. Kaj bo moški s tako, ki samo okrog bezga?
Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?[/quote]
Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?
joj.nevem če sem normalen,zaposlen sem,dolžan nisem no ok,mam kredit za stanovanje,zdaj pa odvisno,družim se uglavnem s mladino,študentje občasno grem na kako zabavo.drugače pa nič posebnega,živim sam,če misliš da sem normalen se oglasi pa greva na eno kavo.lp..[/quote]
Edini hobi ti je zabavanje s študentarijo?
Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?[/quote]
Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?[/quote]
Ja, tako je, obstajamo:-))) Ampak večina noče biti najdena.
Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?[/quote]
Ja, tako je, obstajamo:-))) Ampak večina noče biti najdena.[/quote]
Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.
Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.[/quote]
No, ne bit izbirčna:-))) Tudi take poznam.:-)) Lahko vprašam, če imaš željo:-))?
Ok, bi morala v naslov napisat, če je mogoče najti samskega normalnega 40+, ki ga zanimajo ženske.[/quote]
Zdej odvisno, za kaj ga rabiš :-))
Za skupno življenje? Za otroke met? Za seks?
Večina bi bla samo (občasno) za tretjo varianto…..pa še to ne
prepogosto 🙂
joj.nevem če sem normalen,zaposlen sem,dolžan nisem no ok,mam kredit za stanovanje,zdaj pa odvisno,družim se uglavnem s mladino,študentje občasno grem na kako zabavo.drugače pa nič posebnega,živim sam,če misliš da sem normalen se oglasi pa greva na eno kavo.lp..[/quote]
Edini hobi ti je zabavanje s študentarijo?[/quote]a jaaa,ne ne.mam še nekaj aktivnosti,kolo,izlet na bližnji hrib,obiskovanje kako prestolnico in pod…
Nisem tega vedel. Ali pa ne opazil. :)))[/quote]
Če ne bi prišla do tega zaključka, ne bi bila samska, ampak bi bila s 40-letnikom, ki je šel k eni drugi, ki si ga zasluži. 😉
In ženske, ki so samske, so z razlogom samske, ker pač niso za moške – nikoli namreč ne morejo biti zunanji faktorji krivi za naše ljubezenske težave – ker gre za notranji, izrazito subjektivni proces, kadar sklepamo veze z nekom, kako mislimo, kako se obnašamo do nasprotnega spola, kakšen je naš značaj, kaj pričakujemo…
Forum je zaprt za komentiranje.