Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

Edini hobi ti je zabavanje s študentarijo?[/quote]a jaaa,ne ne.mam še nekaj aktivnosti,kolo,izlet na bližnji hrib,obiskovanje kako prestolnico in pod…[/quote]

Ma daj ne naprezaj se po nepotrebnem. Kolikor jaz vidim se te fuksije ves čas samo sprašujejo. Ukrenejo pa nič. Kot da bi katera res tvegala pol ure za kavo in šla od blizu preveriti, če si normalen. Bodi no pameten.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

a jaaa,ne ne.mam še nekaj aktivnosti,kolo,izlet na bližnji hrib,obiskovanje kako prestolnico in pod…[/quote]

Ma daj ne naprezaj se po nepotrebnem. Kolikor jaz vidim se te fuksije ves čas samo sprašujejo. Ukrenejo pa nič. Kot da bi katera res tvegala pol ure za kavo in šla od blizu preveriti, če si normalen. Bodi no pameten.[/quote]
Sprašuje se do štirih… pol pa domov:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Japs, nič njim ni do nobenih dedcev. Samo iščejo potrditve svojih predsodkov.

če bi jim bilo do dedcev, bi jim šle nasproti, kot si ti svojemu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Obstajajo, obstajamo, nekateri tudi brez dolgov. No, prej, ko tega nisi vedela si imela dober razlog, da si sama… Kaj pa zdaj;-))?[/quote]

Hja, še vedno ne vem odgovora, če je mogoče ali ne takega moškega najti? Vsi samski (lahko tudi ločeni seveda) nad 40, ki jih spoznam ali so zapiti ali zadrogirani ali zapufani ali prilepljeni na mamo ali jim je vsako gibanje odvečno. Tako, da verjamem,da mogoče obstaja kak, ki ni nič od tega, ampak ga je mogoče najti?[/quote]

Ampak to je že noro, da se vsak dan isto sprašuješ.

a jaaa,ne ne.mam še nekaj aktivnosti,kolo,izlet na bližnji hrib,obiskovanje kako prestolnico in pod…[/quote]

Ma daj ne naprezaj se po nepotrebnem. Kolikor jaz vidim se te fuksije ves čas samo sprašujejo. Ukrenejo pa nič. Kot da bi katera res tvegala pol ure za kavo in šla od blizu preveriti, če si normalen. Bodi no pameten.[/quote]

Tradicionalne poroke, ko bi jim oče določil ženina, bi jih rešile samskosti.
Ker bi jim oče določil takšnega, ki ne popiva, se ne drogiral in športa. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ej folk, tole sm zihr spet jst napisala, sam spet pod drugim nickom 😀 čez tri dni pričakujte novo temo z naslovom- “je res nemogoče najti normalnega samskega 50+ letnika” ….vsake par dni spustim kriterije za 10 let 😀

Ja in kaj potem, tudi če ne športajo. Jaz tudi ne športam, pa mi nič ne manjka. Naj športam zato, ker si je nekdo drug zame namislil, da bi morala? Ja pa kaj še.

zanimivo … meni ni problem najti bejbe 40 – in + za kresniti jih ☺

Če ni ponudbe na domačem tržišču pač uvozi enega iz kitajske.

Ampak izberi ga iz ruralnega okolja, da ne boš kakšnega iz mesta, ker tisti so lahko že “pokvarjeni” :-))

če bi jim bilo do dedcev, bi jim šle nasproti, kot si ti svojemu.[/quote]

Najbolje bi bilo, da tiste strani z zmenkarijami dopolnijo svojo ponudbo in začnejo pošiljati moške po pošti. Pa da ga lahko vrneš v 14. dneh, če se recimo izkaže, da tip ne zna voziti bicikel. Je.bi ga, kaj češ pol s takim dedcem.

Najbolje bi bilo, da tiste strani z zmenkarijami dopolnijo svojo ponudbo in začnejo pošiljati moške po pošti. Pa da ga lahko vrneš v 14. dneh, če se recimo izkaže, da tip ne zna voziti bicikel. Je.bi ga, kaj češ pol s takim dedcem.[/quote]

še za svojo kavo plačati jim ne znese napuh … bodo pa poštnino 2x plačale ??

Nisem tega vedel. Ali pa ne opazil. :)))[/quote]

Če ne bi prišla do tega zaključka, ne bi bila samska, ampak bi bila s 40-letnikom, ki je šel k eni drugi, ki si ga zasluži. 😉

In ženske, ki so samske, so z razlogom samske, ker pač niso za moške – nikoli namreč ne morejo biti zunanji faktorji krivi za naše ljubezenske težave – ker gre za notranji, izrazito subjektivni proces, kadar sklepamo veze z nekom, kako mislimo, kako se obnašamo do nasprotnega spola, kakšen je naš značaj, kaj pričakujemo…[/quote]
Če moški ni popoln in ne ustreza vsem navedenim pogojem, potem ni dovolj dober za njo, saj ženska mora vztrajati pri svojih kriterijih, ker to pomeni, da se ceni. 🙂

Najbolje bi bilo, da tiste strani z zmenkarijami dopolnijo svojo ponudbo in začnejo pošiljati moške po pošti. Pa da ga lahko vrneš v 14. dneh, če se recimo izkaže, da tip ne zna voziti bicikel. Je.bi ga, kaj češ pol s takim dedcem.[/quote]

Tem spraševalkam ne bi pomagal niti program Naredi si sama dedca.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če ne bi prišla do tega zaključka, ne bi bila samska, ampak bi bila s 40-letnikom, ki je šel k eni drugi, ki si ga zasluži. 😉

In ženske, ki so samske, so z razlogom samske, ker pač niso za moške – nikoli namreč ne morejo biti zunanji faktorji krivi za naše ljubezenske težave – ker gre za notranji, izrazito subjektivni proces, kadar sklepamo veze z nekom, kako mislimo, kako se obnašamo do nasprotnega spola, kakšen je naš značaj, kaj pričakujemo…[/quote]

Res je, z razlogom sem samska, ker sem od moških pričakovala napačne stvari – en je bil pijanec in nasilnež, drug prevarant oz. kur…. Moja krivda je ta, da tega nisem pravočasno opazila, moja prednost pa, da nisem hotela takega življenja živeti še naprej.

Ravno berem Sisi. Takrat princeske niso kaj dosti komplicirale. :))

kaj je krula babja počela 40 let, da šele sedaj išče desca??
aja – športala, kafetkala, hodila v teatre, šopinge … pol ji je pa zmanjkalo prijateljig, mama, teta, … so pomrle … ☺

Točno tako matjazko, se strinjam. Obenem pa še to, da zate, čeprav si moški, to tudi velja :). Napisano moraš tudi sebi prebrati :).

Tradicionalne poroke, ko bi jim oče določil ženina, bi jih rešile samskosti.
Ker bi jim oče določil takšnega, ki ne popiva, se ne drogiral in športa. :D[/quote]

Kaj pa tiste, ki jih je oče zapustil?

Ja in kaj potem, tudi če ne športajo. Jaz tudi ne športam, pa mi nič ne manjka. Naj športam zato, ker si je nekdo drug zame namislil, da bi morala? Ja pa kaj še.[/quote]

Jaz tudi nič ne športam, zato sem pa tako debela. Špeha mi res ne manjka, ker ne športam :). Kondicije in fit postave pa mi seveda zelo manjka.

Ne, napisali bodo, da si ti jaz.

Mogoče tako kot jaz, da že več kot 20 let išče dedca. Samo jaz ne športam, ne kofetkam, ne hodim v teatre, ne šopingiram, dedca pa vseeno ne najdem.

Tule spraševati o nasvetih kje najti moškega, ki športa, res ni ravno obetavno. Tu gor smo taki zastani, ki visimo na netu, ne pa, da bi športali. Monovci tipkamo, ne športamo.

Preverjeno in neizogibno. Kar malo opazuj okoli sebe (sebe itak ne boš
opazil :-))))
Ali začnejo besno športat, ali babe ganjat, ali avte in motorje kupovat, ali
potovanja….nekam jih odnese v lovu za mladostjo…. :-)))
Sej pol se pa spet umirijo :-)[/quote]

in kaj od naštetega ne štima?

Kako pa zgleda zivljenje resne zenske? Ali (samskega) moskega?? :)[/quote]

jebela, to se pa tudi jaz sprašujem. 🙂

Hvala bogu, da se najde kaka ženska, ki kaj športa. Kaj bi z leno babnico, ki niti na sosednji hrib ne zmore, ker ona ne športa? Fuj take babnice. Zavaljene, debele in predvsem lene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close