Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

Je res nemogoče najti normalnega samskega 40+ letnika?

Maš prav, dobile bodo 25-letnika.[/quote]

GF, kako kaj kaže v ljubezni? Je kaj sreče. Samo 25-letniki te obletavajo? Izkoristi to, pa se malo posladkaj, si zaslužiš. :)[/quote]

Če bi imel otroke, bi lahko upecala tvojega sina. Ampak jih nimaš in prav je tako. Vidiš, kako Bog lepo skrbi za ravnovesje na zemlji. Ravno prav buhtljev in ravno prav nas najboljših, najlepših.

GF, kako kaj kaže v ljubezni? Je kaj sreče. Samo 25-letniki te obletavajo? Izkoristi to, pa se malo posladkaj, si zaslužiš. :)[/quote]

Če bi imel otroke, bi lahko upecala tvojega sina. Ampak jih nimaš in prav je tako. Vidiš, kako Bog lepo skrbi za ravnovesje na zemlji. Ravno prav buhtljev in ravno prav nas najboljših, najlepših.[/quote]

Mmmm, buhtlji, ti so pa dobri, ampak sedaj bo počasi čas krofov in ptujskega karnevala. Lahko se prideš oglasit kaj okoli, te vabim na krofe. Pa si lahko privoščiš kakšnega buhteljna? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če bi imel otroke, bi lahko upecala tvojega sina. Ampak jih nimaš in prav je tako. Vidiš, kako Bog lepo skrbi za ravnovesje na zemlji. Ravno prav buhtljev in ravno prav nas najboljših, najlepših.[/quote]

Mmmm, buhtlji, ti so pa dobri, ampak sedaj bo počasi čas krofov in ptujskega karnevala. Lahko se prideš oglasit kaj okoli, te vabim na krofe. Pa si lahko privoščiš kakšnega buhteljna? :D[/quote]

Ja krasno, hvala. Seveda se bom odzvala vabilu in pojedla vse, kar bo prišlo izpod rok tvoje babice.

Mmmm, buhtlji, ti so pa dobri, ampak sedaj bo počasi čas krofov in ptujskega karnevala. Lahko se prideš oglasit kaj okoli, te vabim na krofe. Pa si lahko privoščiš kakšnega buhteljna? :D[/quote]

Ja krasno, hvala. Seveda se bom odzvala vabilu in pojedla vse, kar bo prišlo izpod rok tvoje babice.[/quote]

Oh, nikar, malo se moraš kontrolirati, ti bom od ust jemal, a nič ne paziš na linijo?

Pogrešaš najine klepete dolgo v noč, a ne:). Takrat sem še verjela, da obstaja upanje zate.

A ti me nič ne pogrešaš, včasih si kaj poklicala, zdaj pa nič več. Res se počutim nekoliko čustveno zanemarjen, odrinjen … Kdaj se bova kaj dobila na pijači, Margo in Senza sta me zavrnili, ti si bolj odprtega srca, a ne?

A ti me nič ne pogrešaš, včasih si kaj poklicala, zdaj pa nič več. Res se počutim nekoliko čustveno zanemarjen, odrinjen … Kdaj se bova kaj dobila na pijači, Margo in Senza sta me zavrnili, ti si bolj odprtega srca, a ne?[/quote]

Spomnim se samo tega, da nisi več dvignil telefona. Sklepala sem, da ti je padel v Dravo, novega ti niso več kupili. Zakaj nisi ti poklical? Maš še vedno strahospoštovanje do mene? Za Margot ne verjamem, da te je zavrnila. Ko boš nehal lagati in ko boš ti povabil na pijačo, bova šla. Aja, nazadnje po tvoje naj sploh ne bi imela srca, zdaj imam že na pol odprtega hahaha. Res si me pogrešal!

A ti me nič ne pogrešaš, včasih si kaj poklicala, zdaj pa nič več. Res se počutim nekoliko čustveno zanemarjen, odrinjen … Kdaj se bova kaj dobila na pijači, Margo in Senza sta me zavrnili, ti si bolj odprtega srca, a ne?[/quote]

Spomnim se samo tega, da nisi več dvignil telefona. Sklepala sem, da ti je padel v Dravo, novega ti niso več kupili. Zakaj nisi ti poklical? Maš še vedno strahospoštovanje do mene? Za Margot ne verjamem, da te je zavrnila. Ko boš nehal lagati in ko boš ti povabil na pijačo, bova šla. Aja, nazadnje po tvoje naj sploh ne bi imela srca, zdaj imam že na pol odprtega hahaha. Res si me pogrešal![/quote]

Jah, težki časi so, ciljam na bogate, slišal sem, da imaš dober avto, tako da sem po dolgem premisleku prišel do sklepa, da bi se mi s tabo najbolj splačalo iti na pijačo, ali pa še bolj z Antilopo, ampak ona komplicira preveč.

Spomnim se samo tega, da nisi več dvignil telefona. Sklepala sem, da ti je padel v Dravo, novega ti niso več kupili. Zakaj nisi ti poklical? Maš še vedno strahospoštovanje do mene? Za Margot ne verjamem, da te je zavrnila. Ko boš nehal lagati in ko boš ti povabil na pijačo, bova šla. Aja, nazadnje po tvoje naj sploh ne bi imela srca, zdaj imam že na pol odprtega hahaha. Res si me pogrešal![/quote]

Jah, težki časi so, ciljam na bogate, slišal sem, da imaš dober avto, tako da sem po dolgem premisleku prišel do sklepa, da bi se mi s tabo najbolj splačalo iti na pijačo, ali pa še bolj z Antilopo, ampak ona komplicira preveč.[/quote]

Me spet osvajaš? In to na javnem forumu. Se ne da drugače in manj očitno?

Jah, težki časi so, ciljam na bogate, slišal sem, da imaš dober avto, tako da sem po dolgem premisleku prišel do sklepa, da bi se mi s tabo najbolj splačalo iti na pijačo, ali pa še bolj z Antilopo, ampak ona komplicira preveč.[/quote]

Me spet osvajaš? In to na javnem forumu. Se ne da drugače in manj očitno?[/quote]

Ne morem iz svoje kože, šibak, kot sem, z lahkoto podležem ženskim čarom.
Je kaj boljšega kot milfica? Če zna z otroki, bo znala tudi z moškim. 🙂

Z lepolasko bi se vidva ujela, ker jo enako zaničuješ kot si nekoč mene. Tvoj odnos do žensk je čuden. Upam, da tista kemičarka ni naredila samomora zaradi tebe. Niso vsi toliko močni, da jih tvoja šibkost ne bi zadela.

Kaj bo dvigoval telefon, če je ta kronični babjek poročen? Bodi vesela, da ti ne meša več štren in dobi si enega samskega, monogamnega.

Kaj bo dvigoval telefon, če je ta kronični babjek poročen? Bodi vesela, da ti ne meša več štren in dobi si enega samskega, monogamnega.[/quote]

Ah, nč bat zame. Nazadnje je želel, da se pogovorim tudi z njegovo boljšo polovico:)). Zdaj ko razmišljam za nazaj…mogoče ne bi bilo slabo haha.

ona ga bo zrla, on jo bo analiziral.
idealen par. usojena sta si 🙂

Njo je potrebno dresirati. 🙂 Poglej, kako so Japonke simpatične 1:30, samo zažvižga in pride:
My Morning Routine in Japan | Life in Japan
https://www.youtube.com/watch?v=xCFeBAgZsp8

mislim da bi bilo ravno obratno, da bi ona zvizgala 🙂

Ker se ne znajdeš, jaz bi jo zgrabil za vrat, da bi tanko piskala. 😀

samo da ne bo yoko ono 🙂

…v najslabšem joko bejžo…..

Zakaj bi bil potem še samski? In če je, zakaj bi ga zanimala zveza? Po 40tem te 35+ ženske tako obletavajo, če si normalen, da moraš biti res odločen, da boš samski, da bi ostal samski.

Ni nemogoče, Pa si se vprašala če si ti tako dobra da si to zaslužiš ali kaj je razlog da ne najdeš??

Ja je! Jaz dva poznam

Tisti, ki je pri 40+ samski (tudi sam sem med njimi) se navadijo biti sami in so težko v zvezi.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

evo mene,,,,pisi na fanpit23@gmail.com,,,,,pa kaksno receva ajdi

evo mene,,,,,pisi na fanpit23@gmail….,pa kaksno receva,,ajdi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close