Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mamica išče prijatelja

mamica išče prijatelja

…iščem moškega prijatelja, želim si iskrenih objemov, poljubov, pogovorov,…stara sem 31 let. Imam še kakšno možnost, da spoznam kakšnega prijatelja, partnerja. Imam 2 majhna otroka…

shure…

Zdajle je lepa oddaja na Radiu Veseljak; si simpatična?

Seveda imaš možnost, v to sem prepričan. Zakaj pa ti dvomiš?
Kaj pa jaz…imam možnost, da doživim iskrene objeme, poljube, pogovore?
Sem iz štajerskega konca, pošten, raumevajoč, nežen in samski…s kmetijo, novo hišo, preskrbljen…
Ti imaš vsaj tvoj zaklad, jaz sem pa sam, brez otrok.

Vem, da bo tudi za nas kje sreča in tisti topel objem, po katerem vsi hrepenimo.

Lahko noč

Upam, mami, da te klikne Mavrični vitez.

Boš imela naenkrat kar tri otroke.

Pa kar od naenkrat otroški dokladi!(Čez nuč)
Taka ne bo pršla na kmetijo!(odpade fensinensi)

Marsikatera samska, nikoli poročena, brez otrok ga nikoli ne sreča, nikoli ne “najde”, po drugi strani ga pa marskikatera ne več mlada, s kupom otrok, ločena na kvadrat najde … Ne posploševat. Tud jaz sem ga našla ali bolje, je on našel mene (dolgo sploh nisem hotela tega videti, ker sem razmišljala v smislu, kdo pa bo mene želel, sama z otroki, ločena, pa že stara). In to staro 36 let s 3 predšolskimi otroki. Imava, imam se rajsko.

Prijatelja in partnerja začni iskati kot ženska in ne kot mamica. Bo rezultat v hipu drugačen.

Srečno v iskanju, težko je v teh časih dobit takega

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Nič nisi napisala od kje si.

men je na sploh bolano, ko same sebe imenujejo mamice, pa tut zveni tko k da išče rezervnega fotra in ne moškega zase

men je na sploh bolano, ko same sebe imenujejo mamice, pa tut zveni tko k da išče rezervnega fotra in ne moškega zase[/quote]

Bolano? Morebiti je tako forumulirala temo zato, ker opaža, da je ‘podatek’ o materinstvu moteč za marsikaterega moškega in je bolje, da se takih že v fazi spoznavanja izogne. Saj majhna otroka ne bosta že jutri zapustila ‘gnezda’ in ostajata del njenega življenja.

men je na sploh bolano, ko same sebe imenujejo mamice, pa tut zveni tko k da išče rezervnega fotra in ne moškega zase[/quote]

Bolano? Morebiti je tako forumulirala temo zato, ker opaža, da je ‘podatek’ o materinstvu moteč za marsikaterega moškega in je bolje, da se takih že v fazi spoznavanja izogne. Saj majhna otroka ne bosta že jutri zapustila ‘gnezda’ in ostajata del njenega življenja.[/quote]

Samo kljub vsemu ima kar dobro poanto.
Moški že razumemo, da ima otroka, vendar pa večinoma rabimo partnerko – torej žensko. In razvidno mora biti, da je ženska pripravljena spet biti tudi ženska, ne le mami.
Razumemo, da ne more biti 100% ženska in 0% mami ves čas… vendar pa iščemo nekaj primerno uravnoteženega.
Kakšno razmerje išče pa je od moškega do moškega drugače – vendar splošni zaključek je, da šanse so, seveda so.
Ker najbrž se zdaj bolje pozna, ve kaj lahko da in kaj potrebuje… in zreli ljudje se lahko marsikaj zmenijo, le tisto osnovno privlačnost potrebujejo.
Te pa pri ženskah, ki se zavedajo svoje ženskosti, nikdar ne zmanjka.

Bolano? Morebiti je tako forumulirala temo zato, ker opaža, da je ‘podatek’ o materinstvu moteč za marsikaterega moškega in je bolje, da se takih že v fazi spoznavanja izogne. Saj majhna otroka ne bosta že jutri zapustila ‘gnezda’ in ostajata del njenega življenja.[/quote]

Samo kljub vsemu ima kar dobro poanto.
Moški že razumemo, da ima otroka, vendar pa večinoma rabimo partnerko – torej žensko. In razvidno mora biti, da je ženska pripravljena spet biti tudi ženska, ne le mami.
Razumemo, da ne more biti 100% ženska in 0% mami ves čas… vendar pa iščemo nekaj primerno uravnoteženega.
Kakšno razmerje išče pa je od moškega do moškega drugače – vendar splošni zaključek je, da šanse so, seveda so.
Ker najbrž se zdaj bolje pozna, ve kaj lahko da in kaj potrebuje… in zreli ljudje se lahko marsikaj zmenijo, le tisto osnovno privlačnost potrebujejo.
Te pa pri ženskah, ki se zavedajo svoje ženskosti, nikdar ne zmanjka.[/quote]

Bistveno: vse se postavi na pravo mesto, ko se srečajo zreli ljudje. Poznam primere, ko so moški znali začutiti privlačnost in jim otroci niso bili ovira. Ker jim preprosto ne morejo biti ‘tekmeci’ v partnerstvu.

verjetno majo tut tipi primerni zanjo otroke, pa tega ne obešajo na velik zvon in ne izpostavljajo.
če bi npr jaz prebrala, da očka išče – ni šans, da bi se oglasila sploh, ker fotra ne iščem, kakih otrok pa tut ne. vsak naj poskrbi za svoje, če je novi partner pravi jih bo pa sprejel/a – na primeren način seveda. je pa skoraj jasno, da ima večina po tridesetih že otroke, zato je malo blesavo, če se tip začudi, se, če ima 35-letnica otroka. itak da ne, sam njega je čakala še :))

A se dajaš med kandidate?

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

A se dajaš med kandidate?[/quote]
Ne vem, če bi…Dva majhna otroka…Ne bi bilo lahko….

Prijatelja ni težko najti. Tudi do poljubov, objemov in pogovorov ni težko priti. Iskrenih… precej težje. Veliko več možnosti boš imela med tisto populacijo moških, ki že imajo svoje otroke. Taka je pač realnost.

Seveda boš našla tipa, ne morem pa ti garantirat kakšnega. pa še en droben nasvetek. Ženitni oglas mora zgledat malo drugače. Tipi bežijo od žensk, ki bi rade iskrenega prijatelja, moških pogovorov, blablabla. Vse to moraš najti v sebi.
Če hočeš pa dobit tipa, se pa zrihtaj v dobro mrho, nauči smejati, pa ti bodo padali pred noge.

Se strinjam z Lynxom, boš morala bolj pokukati za moškimi, ki so v podobni situciji kot sama. Ne mislim žaljivo, ampak samo kot prispodobo, da za samskega moškega bo pač “kravca s teličkoma” nekoliko manj zanimiva, razen če sam ne izhaja iz podobne situacije, da te lažje razume.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se pravi zunanji atributi (fasada) so tisti, ki bodo pritegnili resnega moškega? Lepo te prosim.
Zelo slab nasvet, ker ženska lahko načeloma dobi seksualnih partnerjev, kolikor si želi.
In naučiti se smejati po nareku je spet nasvet za neko prisiljenost, napravljenost, igranje svojih občutkov, ki pomenijo neiskrenost do sebe in do drugih, ker počnemo ravno to, česar ne čutimo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se pravi zunanji atributi (fasada) so tisti, ki bodo pritegnili resnega moškega? Lepo te prosim.
Zelo slab nasvet, ker ženska lahko načeloma dobi seksualnih partnerjev, kolikor si želi.
In naučiti se smejati po nareku je spet nasvet za neko prisiljenost, napravljenost, igranje svojih občutkov, ki pomenijo neiskrenost do sebe in do drugih, ker počnemo ravno to, česar ne čutimo.[/quote]
Nasvet je res primeren za najti priložnostnega tipa, za kaj več pa ne.
Če pa ženska želi resnega prijatelja, pa naj ostali tipi res raje zbežijo od oglasa, kot pa, da se ženska z njimi ukvarja, saj bo prej ali slej razočarana.

A se dajaš med kandidate?[/quote]

Možno… 😉

Je pa tudi meni precej mimo, da tipi padajo na fasado… kakšni tipi??? Mladi (po miselnosti, če že ne po letih), plehki mogoče, neresni… hm, le kaj bi s takimi? Če imaš tri otroke, rabiš varnost, neko usklajenost dveh podobno mislečih in delujočih… vsaj pri meni je tako.
Ja, se strinjam s tistim, da poglej za kakšnim, ki ima tudi sam otroke, ali starejšim, ali takšnim, ki ga je življenje že tudi preizkušalo, učilo in tudi vsaj nekoliko izučilo…

Če ti bo kaj lažje, jaz imam 4 otroke (od 1 do 12 let), si zamišljaš, kako težko bi bilo meni najti kakšnega partnerja, če bi vsakega otroci odvračal …

[/quote]

😉
Kot da je ženska lahko le mama in obratno, da je lahko le ženska, če je hktrati mamica. Imam občutek, da želiš povedat, da daje prednost moškemu pred otroci (v upoštevanju, v dajanju pozornosti, času…)…
Hm…

Hej mami, čist ok si tole napisala. Si pač mami. Le zakaj bi to skrivala?! In prav je, da tisti, ki jih mamice ne zanimajo, sploh ne reagirajo na oglas. Le zakaj bi v nekomu vzbujala zanimanje, kot ženska in bo potem imel dilemo, ker si poleg ženske tudi mama?!

Želim ti enega toplega, preudarnega in ljubečega moškega, ki te bo sprejel kot žensko in kot mamo, v paketu. Vidva lahko namreč izbirata, otroci ne morejo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close