Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mamica išče prijatelja

mamica išče prijatelja

Si smešna, če bi se z Robijem prikazala, to bi se nama obešale okrog vratu, skakale v objem, spraskale hrbte, saj kateri je, lepši je od naju, 🙂 potem pa se vas ne rešiš. Internet ima svoje prednosti!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Si smešna, če bi se z Robijem prikazala, to bi se nama obešale okrog vratu, skakale v objem, spraskale hrbte, saj kateri je, lepši je od naju, 🙂 potem pa se vas ne rešiš. Internet ima svoje prednosti![/quote]
Čista resnica..:)

Si smešna, če bi se z Robijem prikazala, to bi se nama obešale okrog vratu, skakale v objem, spraskale hrbte, saj kateri je, lepši je od naju, 🙂 potem pa se vas ne rešiš. Internet ima svoje prednosti![/quote]
Čista resnica..:)[/quote]

Lastna hvala, cena ……. :))

Jaz tako ali tako nimam cene….:)

Čuj, za kakih 100 € bi se je lahko usmilil, bi imel vsaj za pivce in šteko cigaret? :)))))

PS Žleht sem, priznam, nameravam iti k spovedi pred božičem! 😀

Potem pa itak ostane samo lastna hvala :)))))))))))

Ja ja, jst že v vrsti stojim. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa ne zunaj stati, da ne boš vsa premražena in trda od mraza…:)

Čuj, za kakih 100 € bi se je lahko usmilil, bi imel vsaj za pivce in šteko cigaret? :)))))

PS Žleht sem, priznam, nameravam iti k spovedi pred božičem! :D[/quote]
Denarja se res ne branim….Mogoče bo pa od veselja dala več, kot pa 100 Evrov…:)

PS Žleht sem, priznam, nameravam iti k spovedi pred božičem! :D[/quote]
Denarja se res ne branim….Mogoče bo pa od veselja dala več, kot pa 100 Evrov…:)[/quote]

Ziher bi dala… :))))
Mislim, kremšnitko, ker ve, da tebi denar nič ne pomeni. :))))

Denarja se res ne branim….Mogoče bo pa od veselja dala več, kot pa 100 Evrov…:)[/quote]

Mislim, kremšnitko, ker ve, da tebi denar nič ne pomeni. :))))[/quote]

O kom se vidva tu pogovarjata? 🙂

O kom se vidva tu pogovarjata? :)[/quote]
O sladkih stvareh našega življenja…:)

O kom se vidva tu pogovarjata? :)[/quote]

Freud bi rekel, da o objektu poželenja …
…kremšnitkah…. Boš kakšno, pomoči prst v smetano, robi jo je zamešal z domačimi jajčki, pa poveš, če je dobra?

Ne, ne bom nič s prstom v smetano; saj sem že enkrat napisala, da “domačim jajčkam” ne zaupam.:)

Ne, ne bom nič s prstom v smetano; saj sem že enkrat napisala, da “domačim jajčkam” ne zaupam.:)[/quote]

Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Imaš domača jajčka? Saj si druge tudi lahko sposodiš, samo da so pri hiši, ko jih rabiš. 😀

Ne, ne bom nič s prstom v smetano; saj sem že enkrat napisala, da “domačim jajčkam” ne zaupam.:)[/quote]

Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))[/quote]

Ja, saj nič ne rečem… če bom kdaj imela svoje kokoši, da jih bom sama hranila .:))))

Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))

Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))[/quote]

Ja, saj nič ne rečem… če bom kdaj imela svoje kokoši, da jih bom sama hranila .:))))

Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))[/quote]

Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. 🙂

Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))[/quote]

Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. :)[/quote]

Japkica jaz verjamem v ženske!

Res ja, pri jajčkah sem še posebej pikolovska :))

Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. :)[/quote]

Japkica jaz verjamem v ženske![/quote]

Bravo pubec. 😉

Bi rada, da ti razložim ali demonstriram…:)

Bi rada, da ti razložim ali demonstriram…:)[/quote]

Jaz ne bi nič rada.:) V eni drugi temi je matjazek tebe prosil, da bi nekaj nekomu razložil.:) in ne pri teh “domačih jajčkah”:)))

Res ? Nisem še opazil.

Bi rada, da ti razložim ali demonstriram…:)[/quote]

Jaz ne bi nič rada.:) [/quote]

Včasih bi po moje že kaj rada, mogoče pa še pogosteje kot le včasih, kaj praviš Robi? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close