mamica išče prijatelja
Čuj, za kakih 100 € bi se je lahko usmilil, bi imel vsaj za pivce in šteko cigaret? :)))))
PS Žleht sem, priznam, nameravam iti k spovedi pred božičem! :D[/quote]
Denarja se res ne branim….Mogoče bo pa od veselja dala več, kot pa 100 Evrov…:)[/quote]
Ziher bi dala… :))))
Mislim, kremšnitko, ker ve, da tebi denar nič ne pomeni. :))))
Ziher bi dala… :))))
Mislim, kremšnitko, ker ve, da tebi denar nič ne pomeni. :))))[/quote]
O kom se vidva tu pogovarjata? :)[/quote]
Freud bi rekel, da o objektu poželenja …
…kremšnitkah…. Boš kakšno, pomoči prst v smetano, robi jo je zamešal z domačimi jajčki, pa poveš, če je dobra?
Ne, ne bom nič s prstom v smetano; saj sem že enkrat napisala, da “domačim jajčkam” ne zaupam.:)[/quote]
Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))
Ne, ne bom nič s prstom v smetano; saj sem že enkrat napisala, da “domačim jajčkam” ne zaupam.:)[/quote]
Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))[/quote]
Ja, saj nič ne rečem… če bom kdaj imela svoje kokoši, da jih bom sama hranila .:))))
Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))
Boš že še prišla do tega, da so domača jajčka najboljša. :)))))) Vsaj če dobro hraniš… veliko narave in gibanja… :)))[/quote]
Ja, saj nič ne rečem… če bom kdaj imela svoje kokoši, da jih bom sama hranila .:))))
Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))[/quote]
Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. 🙂
Drugim “domačim jajčkam” pa ne zaupam, ker ne vem, kako jih kdo hrani.:)) (npr. Robi :))))))[/quote]
Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. :)[/quote]
Japkica jaz verjamem v ženske!
Evo, dobrovoljno ti podam instant psihoanalizo; premalo verjameš v ljudi in ljudem. Relax Bibi. :)[/quote]
Japkica jaz verjamem v ženske![/quote]
Bravo pubec. 😉
Bi rada, da ti razložim ali demonstriram…:)
Bi rada, da ti razložim ali demonstriram…:)[/quote]
Jaz ne bi nič rada.:) V eni drugi temi je matjazek tebe prosil, da bi nekaj nekomu razložil.:) in ne pri teh “domačih jajčkah”:)))
Forum je zaprt za komentiranje.