Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mamica išče prijatelja

mamica išče prijatelja

Kako to misliš? a …. Rok-1, Tadej, Matjazko, Robi ….. niso moški. :)[/quote]

Bibita, moraš preverit, če si nesigurna…[/quote]

Bo misija to pregledala, da bo ja sigurno:)))

Kako to misliš? a …. Rok-1, Tadej, Matjazko, Robi ….. niso moški. :)[/quote]
Mogoče spet kakšna nova merila….:)

Bibita, moraš preverit, če si nesigurna…[/quote]

Bo misija to pregledala, da bo ja sigurno:)))[/quote]

Bibitka, v tem hladnem vremenu ne bo noben spučal hlač, da bi vedve pogledali, ko tak hladen sever vleče, a ni dovolj, če pretipaš? Samo ti nimaš občutka, a ne, če ne znaš niti žarnice menjat na lustru, ker tu je treba vedeti smer vrtenja? Ali znaš? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, ni dovolj pretipat. Stvari je treba videt in se prepričat.:)

Žarnico zamenjat, danes zna že vsak otrok. Nisem vedela, da ti tako glupo delujem. 🙂

Žarnico zamenjat, danes zna že vsak otrok. Nisem vedela, da ti tako glupo delujem. :)[/quote]

Glavno da kurc-šlusa ne narediš. Bibitka, saj nikoli nisem dvomil vate… 😀

Žarnico zamenjat, danes zna že vsak otrok. Nisem vedela, da ti tako glupo delujem. :)[/quote]
Pa veš, kakšna mora biti velikost navoja, da paše v luknjo ? 🙂

Moški s pravim odgovorom !

Kot je predlagal Wert – bodi najprej ženska in šele potem mama, tako boš našla sebi primernega človeka, ko ga sploh ne boš iskala – kar zgodil se bo.

Jaz pa iščem eno ki bi me imela rada, ne bila dolgočasna v sexu in ne težila preveč z neumnostmi. A mislite da bom našu kero?

Definiraj dolgočasna v seksu in teženje z neumnostmi.

In kakšen si ti?

Našu že, našu. Je ni, ki nebi bila nad tvojim bogatim predstavitvenim postom navdušena.

Pa veš, kakšna mora biti velikost navoja, da paše v luknjo ? :)[/quote]

A za velikost navoja ne veljajo EU standardi, tako kot za žarnice? :)))))

Pa veš, kakšna mora biti velikost navoja, da paše v luknjo ? :)[/quote]

A za velikost navoja ne veljajo EU standardi, tako kot za žarnice? :)))))[/quote]

A slovenski standardi ne valjajo? Svetovljanka… :)))

To že, da veljajo….Je pa več različnih vrst “navojev”. Če rineš premajhnega v preveliko luknjo, lahko narediš kurz-šlus….:)

To že, da veljajo….Je pa več različnih vrst “navojev”. Če rineš premajhnega v preveliko luknjo, lahko narediš kurz-šlus….:)[/quote]

Ah, Robi, kaj so to za špekulacije? 🙂 Do tega lahko pride le, če ni dovolj podmazano, ali pa če je inštalater iz Afrike. 😀

To že, da veljajo….Je pa več različnih vrst “navojev”. Če rineš premajhnega v preveliko luknjo, lahko narediš kurz-šlus….:)[/quote]

Ah, Robi, kaj so to za špekulacije? 🙂 Do tega lahko pride le, če ni dovolj podmazano, ali pa če je inštalater iz Afrike. :D[/quote]

Zdaj ali se Robi na te posle nič ne spozna, ali pa ima izvenstandardni navoj.:))

Afričani pa tudi mislim, da se na te zadeve okrog elektrike bolj slabo spoznajo, tako da ja, bi znalo pridit do kakšnega kratkega stika.:))) Zato jaz prisegam na domače štromarje :))

Ah, Robi, kaj so to za špekulacije? 🙂 Do tega lahko pride le, če ni dovolj podmazano, ali pa če je inštalater iz Afrike. :D[/quote]

Zdaj ali se Robi na te posle nič ne spozna, ali pa ima izvenstandardni navoj.:))

Afričani pa tudi mislim, da se na te zadeve okrog elektrike bolj slabo spoznajo, tako da ja, bi znalo pridit do kakšnega kratkega stika.:))) Zato jaz prisegam na domače štromarje :))[/quote]

Domače štromarje? Sosedovega Franceljna misliš, ki ima tanovejši fazenprifer?

matjazko, a nisem dovolj jasno napisala, da znam žarnico sama zamenjat :))

matjazko, a nisem dovolj jasno napisala, da znam žarnico sama zamenjat :))[/quote]
Potem pa ne rabiš štromarjev….:)
Če se sama znajdeš.

matjazko, a nisem dovolj jasno napisala, da znam žarnico sama zamenjat :))[/quote]

Kako sama? Je taka kriza, da moraš sama orpavljati tehnična opravila? 😀 No, če imaš pravo orodje, ki ne trorši preveč baterij…

Kako sama? Je taka kriza, da moraš sama orpavljati tehnična opravila? 😀 No, če imaš pravo orodje, ki ne trorši preveč baterij…[/quote]

Žarnico zamenjat pa ja ni neko strašno tehnično opravilo. Se ti ne zdi 🙂

To je glih tako, kot, če bi ti bil lačen in bi sosedo poklical naj ti naredi en sendvič.:)

Kako sama? Je taka kriza, da moraš sama orpavljati tehnična opravila? 😀 No, če imaš pravo orodje, ki ne trorši preveč baterij…[/quote]

Žarnico zamenjat pa ja ni neko strašno tehnično opravilo. Se ti ne zdi 🙂

To je glih tako, kot, če bi ti bil lačen in bi sosedo poklical naj ti naredi en sendvič.:)[/quote]

Žarnico na baterije!??? Nisem pe videl… Glavno ,da sede…. 😀

Sendvič je lahko samo izgovor….:)
Tako, kot pokvarjena žarnica…:)

Joj, koliko se eni kurite tukaj gor, bi vam prav privoščila, da se srečate v realnosti, …ccc…

U WISH 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close