Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prvič v troje… trema

Prvič v troje… trema

Prek enega izmed spletnih oglasnikov sem spoznal vezan par (MŽ, da ne bo pomote) z isto željo kot jo imam sam: seks v troje.

Bilo je nekaj dopisovanje, izmenjave slikovnega materiala in padla je odločitev, da se v petek dobimo. V sproščeni atmosferi, muzka, pijača itn., potem pa…ja tu se malo zaplete.

Imam namreč močno tremo. Bojim se, da bom kar zmrznil. Še nikoli se nisem dol dal v troje in mi bo enostavno nerodno “združiti se” s punco vpričo njenega partnerja. Sploh si ne predstavljam, kako speljat zadevo.

Drugače imam izpolnjeno spolno življenje brez tovrstnih zadržkov, ampak tu gre za neko drugo raven, ki me dela negotovega.

Kakšne ohrabrujoče misli?

pa naj najpreje o tebe nasadi … da se ulaufaš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V opisu si navedel, da imaš izpolnjeno spolno življenje….čemu greš v troje? Zrel si za psihiatra, ne za v troje.

se strinjam z Mitkom,ko hruška si zrel za psihiatra!

haha Za psihiatra je zrel, ker doživlja običajno človeško čustvo pred neznanim? Podjita si mlekec obrisat s puhka…

Res ne vem, čemu ta trema. Vsi trije imate isto željo, nihče nikogar ne sili, torej…???

Glede na to, da ste si izmenjali nekaj podatkov predvidevam, da si med drugim vprašal, ali imata ona dva kaj več izkušenj?

Ohrabrujoča misel? Izpolnilo se ti bo nekaj, o čemur sanja precej Slovencev, čeprav najbrž mnogi od njih tega ne upajo povedati na glas.

In še nasvet: ko boš zagledal dedca se ti ni treba skriti v omaro, ampak to menda že veš? :D:D:D

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To stanje zagotovo razumeš, ker si želiš biti z istim spolom – bi upal trditi, da je nekaj na tem.
Mleko si bom pustil za lepoto.

Res ne vem, čemu ta trema. Vsi trije imate isto željo, nihče nikogar ne sili, torej…???

Glede na to, da ste si izmenjali nekaj podatkov predvidevam, da si med drugim vprašal, ali imata ona dva kaj več izkušenj?

Ohrabrujoča misel? Izpolnilo se ti bo nekaj, o čemur sanja precej Slovencev, čeprav najbrž mnogi od njih tega ne upajo povedati na glas.

In še nasvet: ko boš zagledal dedca se ti ni treba skriti v omaro, ampak to menda že veš? :D:D:D[/quote]

Margo, kaj še ti nisi probala? Je treba vse sprobat, le 1x se živi, imaš prav. :))) To je domena pogumnih, ki si nekaj upajo! Kaj pa nam ostane? Da seksamo zgolj z enim partnerjem, kakšen dolgčas… 🙁

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po mojem ti pa ni treba že prvič iti do konca. Sploh pa ne moreš že vnaprej vedeti, ali sta ti sploh všeč. Fotke so nekaj drugega kot ljudje iz mesa in krvi.
Fantje se drugače pohvalijo, da je nor občutek, ko jih drug tip gleda med seksom.

2 zeni je bigamija
1 zena je monotonija

K psihiatru pošiljati nekoga le zato, ker si želi poskusiti še kaj drugega kot le v dvoje? Jaz mislim, da si ti ljubosumen. Vsi pa vemo, kako je z ljubosumnostjo.

Tudi preden si prvič seksal, si imel verjetno malo treme … Pa se je potem izšlo, in je bilo vsakokrat bolje. Tako da – jaz se strinjam z Margotko. Hej, poskusil boš nekaj, o čemer veliko ljudi sanja. Vzemi si čas, da se malce spoznate in potem … you will like it :D.

Potem ti ostane le še to, da probaš z dvema ženskama, kar bo še bolje 😛

In ja, ni treba se ti skrivat v omaro, ko zagledaš moža :DDDD. Margotka ima popolnoma prav

K psihiatru pošiljati nekoga le zato, ker si želi poskusiti še kaj drugega kot le v dvoje? Jaz mislim, da si ti ljubosumen. Vsi pa vemo, kako je z ljubosumnostjo.[/quote]

Zakaj ljubosumen? Mi ni v interesu, da bi svojo žensko delil z nekom ravno tako mi ni v interesu, da bi se šel v troje, bi me drugi tip oviral. Če si sam pomislil na ljubosumnost, morda imaš ti z njo težave? Ne svojih (osebnostnih) motenj in potreb projicirati na internetne neznance.

K psihiatru pošiljati nekoga le zato, ker si želi poskusiti še kaj drugega kot le v dvoje? Jaz mislim, da si ti ljubosumen. Vsi pa vemo, kako je z ljubosumnostjo.[/quote]

Zakaj ljubosumen? Mi ni v interesu, da bi svojo žensko delil z nekom ravno tako mi ni v interesu, da bi se šel v troje, bi me drugi tip oviral. Če si sam pomislil na ljubosumnost, morda imaš ti z njo težave? Ne svojih (osebnostnih) motenj in potreb projicirati na internetne neznance.[/quote]

Jooj, kako smo danes slabe volje … A z dvema ženskama si že poskusil? Lahko sta obe “tvoji”, če želiš. :/

Zakaj ljubosumen? Mi ni v interesu, da bi svojo žensko delil z nekom ravno tako mi ni v interesu, da bi se šel v troje, bi me drugi tip oviral. Če si sam pomislil na ljubosumnost, morda imaš ti z njo težave? Ne svojih (osebnostnih) motenj in potreb projicirati na internetne neznance.[/quote]

Jooj, kako smo danes slabe volje … A z dvema ženskama si že poskusil? Lahko sta obe “tvoji”, če želiš. :/[/quote]

Ne, nisem. Si že bila kdaj v troje, se pravi ti pa še ena pa tvoj tip? Kako je bilo? Si se pričela zavedati, da je z žensko na nek način boljše, lepše, čutnejše? Te razumem, tudi sam imam mnogo raje žensko ob sebi 😛

Jooj, kako smo danes slabe volje … A z dvema ženskama si že poskusil? Lahko sta obe “tvoji”, če želiš. :/[/quote]

Ne, nisem. Si že bila kdaj v troje, se pravi ti pa še ena pa tvoj tip? Kako je bilo? Si se pričela zavedati, da je z žensko na nek način boljše, lepše, čutnejše? Te razumem, tudi sam imam mnogo raje žensko ob sebi :P[/quote]

Ženske so po definiciji lepše in čutnejše in mehkejše… tako da biti z žensko je vedno svojevrsten užitek, neprimerljiv z moškim. Ampak če si ženska v takšnem razmerju pogrešaš en poseben atribut, ki ti prinaša veliko užitka 😛

Tvoj zapis tako deluje. Občutek sem dobil, da si ljubosumen, češ ker bo njemu uspelo iti v troje (tebi pa ne?). Pa če ti name projiciraš oz. mi očitaš osebnostne motnje, morda ti trpiš za katero od teh?

Ne, nisem. Si že bila kdaj v troje, se pravi ti pa še ena pa tvoj tip? Kako je bilo? Si se pričela zavedati, da je z žensko na nek način boljše, lepše, čutnejše? Te razumem, tudi sam imam mnogo raje žensko ob sebi :P[/quote]

Ženske so po definiciji lepše in čutnejše in mehkejše… tako da biti z žensko je vedno svojevrsten užitek, neprimerljiv z moškim. Ampak če si ženska v takšnem razmerju pogrešaš en poseben atribut, ki ti prinaša veliko užitka :P[/quote]

Torej si “BI”….me ne preseneča, koliko je tega, kot da je to v zadnjih nekaj letih postalo pravilo.
Ženske ste nasplošno lepše, mehkejše, lepo dišite…. o tem ni dvoma.

Sama sem ženska, a me ženske nikoli niso privlačile. Sanjam pa včasih o dveh moških…..mislim, da bi uživala, seveda pa je vse odvisno od tega, s kom se takih stvari lotevaš.

In še nasvet: ko boš zagledal dedca se ti ni treba skriti v omaro, ampak to menda že veš? :D:D:D[/quote]

Margo, kaj še ti nisi probala? Je treba vse sprobat, le 1x se živi, imaš prav. :))) To je domena pogumnih, ki si nekaj upajo! Kaj pa nam ostane? Da seksamo zgolj z enim partnerjem, kakšen dolgčas… :([/quote]

Matjažko, nisem probala, se pa strinjam s tabo, da bi bilo fino sprobat. Ker pa mislim, da sem ta vlak zamudila, mi ne preostane drugega, kot da potrpežljivo počakam na forumu in upam, da bo tip 28 že v soboto nesebično delil svoje nove izkušnje in občutke z nami.

Bi te pa ob tej priložnosti vprašala, zakaj čutiš takšno neustavljivo potrebo, da ob vsakem takšnem malo bolj začinjenem postu skušaš dokazati, da nisem devica ampak razuzdana pra*ica? Ne verjamem, da ti delujem kot ženska, ki da kaj na to kaj si drugi mislijo o njej. Torej jalovo početje, če mene vprašaš. In, poleg tebe, koga bi pravzaprav brigalo kakšna sem jaz? Kaj potem? Se ti dviguje, če tako misliš o meni in na ta način razbijaš svoj posteljni dolgčas?

Margo, kaj še ti nisi probala? Je treba vse sprobat, le 1x se živi, imaš prav. :))) To je domena pogumnih, ki si nekaj upajo! Kaj pa nam ostane? Da seksamo zgolj z enim partnerjem, kakšen dolgčas… :([/quote]

Matjažko, nisem probala, se pa strinjam s tabo, da bi bilo fino sprobat. Ker pa mislim, da sem ta vlak zamudila, mi ne preostane drugega, kot da potrpežljivo počakam na forumu in upam, da bo tip 28 že v soboto nesebično delil svoje nove izkušnje in občutke z nami.

Bi te pa ob tej priložnosti vprašala, zakaj čutiš takšno neustavljivo potrebo, da ob vsakem takšnem malo bolj začinjenem postu skušaš dokazati, da nisem devica ampak razuzdana pra*ica? Ne verjamem, da ti delujem kot ženska, ki da kaj na to kaj si drugi mislijo o njej. Torej jalovo početje, če mene vprašaš. In, poleg tebe, koga bi pravzaprav brigalo kakšna sem jaz? Kaj potem? Se ti dviguje, če tako misliš o meni in na ta način razbijaš svoj posteljni dolgčas?[/quote]

Spoštovana gospa, možno je da se komu dvigne ob vašem izpiljenem slogu pisanja, besede še kako močno lahko človeka predramijo v libidinoznem smislu. Pa lep dan vam želim 🙂

Ženske so po definiciji lepše in čutnejše in mehkejše… tako da biti z žensko je vedno svojevrsten užitek, neprimerljiv z moškim. Ampak če si ženska v takšnem razmerju pogrešaš en poseben atribut, ki ti prinaša veliko užitka :P[/quote]

Torej si “BI”….me ne preseneča, koliko je tega, kot da je to v zadnjih nekaj letih postalo pravilo.
Ženske ste nasplošno lepše, mehkejše, lepo dišite…. o tem ni dvoma.[/quote]

Ti kar ugibaj … 😀

Ženske ste nasplošno lepše, mehkejše, lepo dišite…. o tem ni dvoma.[/quote]

Ti kar ugibaj … :D[/quote]

Ni mi treba, si se razodela v svojem stavku “tako da biti z žensko je vedno svojevrsten užitek, neprimerljiv z moškim.” Ni nič narobe s tem, slabše bi bilo to v sebi neprestano potlačevati 😛

moram iti stran, povsem ste me razrajcale s to temo..v dvoje pa troje pa bi pa ne bi… aaaaaah

Ti kar ugibaj … :D[/quote]A če si “BI” to pomeni, da bi? 😉
Kaj je tu za ugibat?… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti kar ugibaj … :D[/quote]

Ni mi treba, si se razodela v svojem stavku “tako da biti z žensko je vedno svojevrsten užitek, neprimerljiv z moškim.” Ni nič narobe s tem, slabše bi bilo to v sebi neprestano potlačevati 😛

moram iti stran, povsem ste me razrajcale s to temo..v dvoje pa troje pa bi pa ne bi… aaaaaah[/quote]

Mitko, moramo pa biti res od hudiča babe, da smo te takole zrajcale s temo

…v dvoje, pa v troje, pa bi, pa ne bi……

Naj te spomnim, 20.03.2013 ob 22.30 si še razmišljal takole

Videti je, da držijo tudi tele tvoje besede:

Kaj bi ljudje brez domišljije? :D:D:D:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close