portali za samske – poden od ljudi?
Malce sem iskala po spletnih straneh ona-on in kupid.com pa ugotavljam, da je na teh straneh že kar čudež najti normalnega moškega.
Na kupe je vezanih, poročenih, nesamskih in čeprav jasno napišem, da me taki ne zanimajo, vseeno težijo.
Potem težijo taki, ki so stari 50, 60 in tudi več, čeprav sem jaz 28. In ko jih zavrnem začnejo zmerjat kaka sem, da pri taki starosti nimam otrok in moža. Eni pa ponujajo denar za spolne usluge.
Ko razne napihnjence zavrneš pa se začne prostaško zmerjanje in psovanje.
Potem je tu še cel kup vodstevnih delavcev, ki vsi super zaslužijo pa imajo fajn avto in so odlično situirani. Ja, to najprej razložijo. Kot da me to zanima koliko tip zasluži in kaj ima. Kaj ti pomaga polna denarnica, če je pa glava puhla.
Potem so tu še razni obupanci stari tam okol 35, 40 let, ki hočejo kar takoj družino, ker zdaj je pa res že skrajni čas. In tudi, ko jih 5x skenslaš še vedno mislijo, da imajo šanse.
Eni bi preprosto samo četali.
Potem so mulci, ki iščejo starejšo damo.
Potem so taki, ki ves prosti čas preživijo na računalniku in internetu ali pa po lokalih.
Tako, da je malo morje mailov, klikov, ampak do srečanja pa redko pride. Sploh ne vem ali je na teh straneh res poden od podna ali kaj? Upam, da ni večina moških taka.
A sem res tako zahtevna, če želim družbo nekoga med 25-38 let in da nima žene, punce pa, da ni materialist in da se rad ukvarja s športom?
Da ne bo videt kot, da samo moške kritiziram, me zanima tudi moško mnenje kaj vas pri ženskah moti na takih portalih. Z ženskami namreč nimam izkušenj.
Mogoče je z ženske strani tudi tako slabo kot z moške, kjer je le tu in tam kaka svetla izjema? Pa ne me obsodit, da mečem vse v isti koš, ker to ni res. So tu in tam kake svetle izjeme.
Nisi. Lahko pa, da si prehitro odnehala.
A si poskusila natančno iskati? S podrobnimi kriteriji?
In ne le se odzivati na sporočila, ki si jih ti dobila?
Z bedaki in nevljudneži (kot jih opisuješ) se pa po prvem kontaktu res ni treba ukvarjat. Enkrat rečeš “ne, hvala” in se ne odzivaš več – pa je.
Glede žensk pa… najdejo se sicer res čuda, vendar je mene osebno motilo le eno; neodgovorjena sporočila. Noben problem ni prebrati “ne, hvala” – zoprno pa je biti oz. ostati brez odgovora.
Ker potem se dogaja to, kar ženske rade očitajo moškim na netu… da si dopisuje z večimi. Kar niti ni čudno, če kdaj dobi kakšen odgovor v stilu “ja, daj povej še kaj…” po 2 mesecih…
Naslednja neprijetnost so pa ženske, ki sploh ne napišejo kaj točno bi rade (ali pa tega ne vedo) oz. pišejo kakšne dokaj nerealne želje (npr. lep,pameten, bogat, uspešen v službi in z veliko časa zanjo). Oz. ne napišejo kaj je zanje res nujno in pri čemu se lahko prilagodijo, če jim je moški OK.
To je to.
No… tako razmišljanje je prva napaka, ker enostavno ne drži. Moški, ki se je odločil, da bi poiskal žensko, bo iskal povsod. Res pa je, da bo hitro za srečanje, da ne zapravlja časa.
Saj se vedno da oboje – v živo spoznat koga, pa po netu tudi.[/quote]
Glej Rok-1, moški, ki ima lastnosti, ki so za ženske zanimive, se ne rabi naenkrat iz lufta odločit, da si bo poiskal žensko. Ker ga ženske itak akceptirajo, je opažen in potem pač izbere svojo izvoljenko.
To, da se je moški pripravljen srečat z vsako žensko, ki pokaže zanimanje zanj ( pa čeprav mogoče sploh ne ve, kako on zgleda ), je tipičen znak obupanosti.
Tipi, ki po netu jokajo, “da ni dobrih žensk”, so pač šoder od tipov. Dobre ženske že so, samo zanje ne.
samskaa…
Jaz že nekaj časa berem tale forum in ti lahko povem, da je tu kar nekaj moških/fantov, ki bi lahko ustrezali tvojim kriterijem. Seveda, v kolikor niso uber lažnivci, ker internet itak vse prenese. Zato zagovarjam tezo, da splet in razni potrtali služijo le za prvi stik, nato pa je treba čimprej na zmenek, da vidiš kdo stoji za nekim nikom. Tako te ne razumem, zakaj se ne prijaviš in klikneš koga, ki ti bo všečen po tem, kar tukaj napiše. Ne bo ti padla krona iz glave, če boš sama naredila prvi stik.
Poglej, Rok1 je po napisanem čisto fajn fant, celo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ki je nekaj časa namerno igral dvorskega norčka, ne more iz svoje kože in zadnje čase velikokrat napiše dokaj realno mnenje, kar kaže, da je pod njegovo norčkovo čepico tudi nekaj možganov. Pa še kdo bi se našel. Seveda jih je tudi nekaj, ki presegajo leta, ki so tebi zanimiva, so pa z glavo na mestu.
Edini problem, ki ga vidim pri vas samskih je ta, da vam je tako hudičevo težko narediti prvi korak. Vsi si želite, da drugi skačejo okoli vas in sami niste pripravljeni ničesar tvegati. Kaj pa pravzaprav tvegate, če koga kliknete, kakšno rečete in greste na spoznavno pijačo?! NIČ! Le daste si nekaj možnosti, da spoznate človeka, ki vam bi lahko polepšal življenje.
Jaz preprosto ne verjamem, da je tukaj na forumu toliko nevrednih ljudi.
Jaz pa očitno nimam šans. Vsi hočejo vitke. Sicer sem že začela uspešno hujšat, amapk do neke vitke postave bom težko prišla (teževe s ščitnico), čeprav precej športam. Vsi moški na portalih za samske pa že kar vnaparej napišejo, da hočejo vitko žensko. Ali pa to takoj povedo, da debelih bab ne marajo.
Zanimivo je, da tudi bolj okrogli hočejo vitke ženske.
Sem testirala in naredila v bistvu tri skoraj enake profile. Enkrat sem bila vitk, drugič srednje postave, tretjič okrogle. Pri prvem na kupe pošte, drugem nekaj srednjega pri tretjem prav nič, če izvzamem klike na chatu moških, ki so me kliknili brez da bi brali profil.
Ja, !!!!!!!!, res je,hujšat je treba, ampak, če imaš s ščitnico težave to ni ravno enostavna zadeva. V bistvu sem se zaradi tega močno zredila. In zdaj že nekaj mesecev čakam na pregled in zdravljenje.
mogoče te bo katera potolažila in povedala da zunanjost ni pomembna pa to pa ono…js ti samo rečem hujšajjjjj…[/quote]
si pač samokritična.
ko bi videla te perle, ki mislijo, da so vitki ali imajo atletske postave (o katerih pa res verjetno redno sanjajo), bi imela malo več samozavesti.
nihče ni idealen, niti ti, niti oni. kaj bi oni imeli je eno, kok pa res imajo je pa drugo :))))
roke pa boijo, auč :))
Forum je zaprt za komentiranje.