dober pisarniški stol
Kupuješ modernega ali udobnega? 🙂
Pri meni je še vedno “moderna” žoga. Ni najbolj udobna, kar pa še ne pomeni, da je to kaj slabega. Pa še za kaj drugega se jo da uporabit. 🙂 Recimo lahko si njej raztegneš hrbet, ko se naveličaš sedenja. :))
Pa kje delate, da se lahko afnate na žogi?:)). Mimogrede, žoga ni udobna, pravtako ne tisti najosnovnejši model stola od Spinalisa, na katerem si zlomiš še vrat:)).
Drugače pa, od Spinalisa imajo tudi udobne in hkrati še “zdrave” stole. Pojdi malo pogledat v zdravstvo, zdravniki sedijo na lepih, udobnih in kvalitetnih stolih:).
Veš, jaz ne hodim v zakotne kraje, kjer nimajo interneta. :))) Pa tudi ne spim pod šotorom, ampak v hotelu. Ljudje smo pač različni. In, glej ga zlomka, v hotelih imajo internet. :)))[/quote]
Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).
Veš, jaz ne hodim v zakotne kraje, kjer nimajo interneta. :))) Pa tudi ne spim pod šotorom, ampak v hotelu. Ljudje smo pač različni. In, glej ga zlomka, v hotelih imajo internet. :)))[/quote]
Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]
Goldfish, ozdravi me, prosim. :)) Mali nasvet, ribica – nikoli ne povej kdaj točno greš na dopust. Oziroma, da si na dopustu. Ne v reali in ne v virtuali. Še za praznike ni dobro dati vedeti, da te ne bo doma.
Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]
Goldfish, ozdravi me, prosim. :)) Mali nasvet, ribica – nikoli ne povej kdaj točno greš na dopust. Oziroma, da si na dopustu. Ne v reali in ne v virtuali. Še za praznike ni dobro dati vedeti, da te ne bo doma.[/quote]
V reali moram poskrbeti, da grem lahko sploh na dopust. Torej mora biti veliko ljudi pravočasno obveščenih, vsaj pol leta prej. Ne vem kako rata tebi se kar potuhnit:).
Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc
Seveda ga imajo, tukaj sploh ni v tem vprašanje, ampak kaj hudiča ti delaš na monu, ko si na dopustu?? Ni boga, da bi mene prepričal, da ždim za PC-jem, ko sem na dopustu. Odvisna si:).[/quote]Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc[/quote]
Na to pa res nisem pomislila…ker je butasto!:)).
Ma kaj ti veš kam vse se lahko gre na dopust? A misliš da je dopust le če se cvreš na kaki skali ob slani mlakuži? 🙂
Lahko greš na dopust na mon……cccc[/quote]
Na to pa res nisem pomislila…ker je butasto!:)).[/quote]Hočeš reč, da niti ne dosegaš butastega razmišljanja? 🙂
Ma kaj pa je še izpod tega? :)))))
Kaj pa jahanje?[/quote]Ja, dokler se kobila ne odloči, da te ima dovolj. :)[/quote]Lahko pa da ona zazna, kdo ima tako togo hrbtenico, da rabi poseben tretma še z njenimi nogami in ob dotikih z materjo zemljo….. 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.