Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Kaj zavidate nasprotnemu spolu?

Bom najprej sama začela….Moškim zavidam, ker znajo imeti v službi dokaj normalne medsebojne odnose. Saj ne rečem, sem in tja se zgodi kak “izpad”, ampak generalno gledano, med njimi ni nekega hudega spletkarjenja, širjenja govoric, kupčkanja in ustvarjanja zavezništev….Mogoče je pri njih največ zavisti glede plače in položaja. Opazovati ženske tako od daleč..je pa kot bi gledal mehiško žajfnico. Najbolj zanimivo je, ko se vrneš z dopusta in opaziš, da se kar nekaj ljudi čudno vede do tebe, kar je posledica opravljanja “odsotne osebe”. 🙂

Moškim zavidam to, da jih tako moški kot druge ženske avtomatično smatrajo za bolj sposobne, čeprav to pogosto niti niso in bi se ženska v določenih razmerah mogoče celo bolje znašla.

Zavidam jim tudi to, da jim nihče ne zameri manj primernega obnašanja, včasih se celo zamiži nad koleričnimi izpadi. Ženska si nekaj takega ne sme privoščiti. Ženska se namreč po mnenju večine nikoli upravičeno ne jezi, ampak je čudaška, zatežena, ima PMS, “nedojebana” ipd. 🙂

ničesar ne zavidam ženskam… ste kakršne ste,

Samo eno stvar, pa še to samo pri lepoticah. Z lahkoto pridejo do zaposlitve, pa izkušnje, fax gor ali dol. Na splošno jim dosti lažje v življenju, vse se jim izzide.

Pri grdih, povprečnih pa se nič omembe vrednega ne spomnim. Več ali manj so to samo minusi….

Če si ženska si že po naravi neumen, nezmožen logičnega razmišljanja, redno krvaviš odspodaj, prijateljice so ti za en ku*ac, prijatelji bi te vsi našponal, na vsakem koraku prikoraka kak fakfehtar in ti teži, preveč časa zapraviš pred ogledalom, vsak teden pri frizerju, kozmetičarki, noge depilirat,…omfg.

Trenutno se res ne spomnim, da bi jim kaj zavidal.
Mogoče mi bo še kdo dal kakšno idejo. 🙂

Kako da ne? Če ženski poči guma na avtu, se lahko mirne duše naredi nespretno in ji moški priskoči na pomoč. Če pa moški ne zna gume zamenjat, se mu pa drugi smejejo in ga pomilujejo. 🙂

Še nekaj nam lahko zavidate, kar je splošno znano….ampak, kar sami pogruntajte.

Zanimiva tema, antilopa 🙂

Moškemu spolu nekoliko zavidam fizično moč in da niso oni tisti, ki bi se soočali s posledicami nosečnosti (ta lahko pusti posledice na telesu), med drugim me še moti, da so moški bolje plačanih od žensk na enakih delovnih mestih in da se ženska mora v kolektivu mnogo bolje potruditi/izkazati, da se ji bo ponudilo napredovanje napram svojim moškim kolegom.

Kljub tem relativnim minusom, sem mnogo, mnogo raje ženska, kakor moški :)))

Ženski, ki je tudi dobra za pogledat 😉

Kako da ne? Če ženski poči guma na avtu, se lahko mirne duše naredi nespretno in ji moški priskoči na pomoč. Če pa moški ne zna gume zamenjat, se mu pa drugi smejejo in ga pomilujejo. 🙂

Še nekaj nam lahko zavidate, kar je splošno znano….ampak, kar sami pogruntajte.[/quote]

Ravno včeraj sem nekomu na avtu zamenjala gumo….bi se mi zato kdo smejal (ker po zgornjem postu bi bilo razumeti, da to ni žensko delo) ?

Da lahko lulajo stoje :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se da kupit pripomoček, ki omogoča ženskam lulanje stoje, mal poguglaj :))))

Nisem zavidljive sorte. Svet sprejemam kot je. Vse ima svoje pluse in minuse. 😉

Kako to misliš, da so moški bolje plačani od žensk na enakih delovnih mestih? Zakaj? Večina delovnih mest je plačilno ovrednotena po kolektivnih pogodbah. Kolikor vem, se te ne delijo na moški in ženski del.

In zaradi zavidanja, potem vedno več žensk svoje partnerje sili k lulanju sede ? 🙂

Delati se neumnega, pa res ni nič zavidanja vrednega. 🙂

Mogoče bi še ob tej priložnosti omenil v čem vidim svoje prednosti pred žensko. To je, da mi ni treba roditi, imeti problemov okrog menstruacije, dojenja….:)

Kaj “zavidam” moškim… pa to prepričanost, da jim je kot moškim pripadnikom v “zibko” dano, da morajo vedno imeti zadnjo besedo.

Zavidanje je itak praktično le ženska lastnost, tako da naj bo to njihova debata. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj neki nam ženske zavidajo.? Tisto, kar jih dela pomanjkljive in nepopolne – Penis… :)))
Ker sem moški, nimam kaj zavidati ženskam, dokler imam pimpeka. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tipom zavidam vse bejbe, ki so mi vsaj toliko všeč, da bi jih kresnil ☺

Še nekaj nam lahko zavidate, kar je splošno znano….ampak, kar sami pogruntajte.[/quote]
to da se marsikatera dela tupo ni ravno nekaj s čimer se je za hvalit….še najmanj vredno zavidanja….pomilovanja vredno bi rekel

sem pozabil dodati, da je to splošno poznana lastnost marsikatere ženske…ampak verjetno si ti imela v mislih kaj bolj prefinjenega

Zavidam jim nič in če se izrazim z nekim res neprimernih izrazom, najeb*ejo v življenju bolj kot moški.
Tu mislim na tiste, ki so matere.
Mimogrede. Zaradi nekega materinskega cuta se mi zdijo pri delu bolj vestne in dosledne in pri nekem tipicnem tehniškem delu pa z manj obcutka za stvar:). So pa popestritev okolja:) in to je zopet nekaj.
.
Skoraj mislim, da jih zaradi tega v vsako življenjsko obdobje bolj nekako utrudi.
.
Zanimivo pa je, da verjetno zaradi vsega tega živijo dalj časa kot moški.
.
Torej brez zavidanja. Na slabše ni za iti:))

Ničesar. Če bi o tem razmišljala, bi si najbrž želela transformacije, ustvarjala bi hrepenenja….skratka kr neki. Tako pri moških kot tudi pri ženskah so razlike, nekateri imajo nekaj, drugi kaj drugega, tretji vse skupaj. Nikomur nisem fouš, kvečjemu se od koga lahko kaj naučim.

Da ti zavidamo pimpek? Tvoj pimpek ti lahko povzroči težave z erekcijo, me teh težav nimamo. :))

Kako to misliš, da so moški bolje plačani od žensk na enakih delovnih mestih? Zakaj? Večina delovnih mest je plačilno ovrednotena po kolektivnih pogodbah. Kolikor vem, se te ne delijo na moški in ženski del.[/quote]

V gospodarstvu so razlike med plačami (po spolu za isto delo) kar opazne. Je že res, da kolektivna pogodba predvideva urno postavko, kar pa ne preprečuje vsebine pogodb o delovnem razmerju in razlik med plačami (moški imajo lahko npr. višjo urno postavko kakor predvideva kolektivna, tudi ko se delijo stimulacije so praviloma bolje nagrajeni kakor ženske).
Kot zanimivost: najvišje razlike med plačami v Evropi (po spolu za isto delo) so prisotne v Švici, razlike segajo celo do 60%.

No, tega ne razumem zakaj to počnejo, moj dedc lahko lula kakor hoče, jaz samo izsiljujem prednost :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Goldfish je obojespolnik lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close