Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ONaon plesni tečaj – oni priskrbijo soplesalca

ONaon plesni tečaj – oni priskrbijo soplesalca

Že nekaj časa iščem soplesalca za plesni tečaj pa še vedno brez uspeha.
Zdaj pa dobim reklamo portala ona-on, da bodo imeli tečaj, da pa ni treba prit v paru, ker oni priskrbijo soplesalca?
Je za probat? Malce sem skeptična, da bi nekaj plačala, v resnici pa ne bi dobila soplesalca al pa bi mi takega določili, s katerim se ne bi ujela? Recimo, da bi on bil čisto lesen za ples.
Je kdo preskusil?
Drugače je v plesni šolah problem, ker vse povsod pričakujejo, da prideš v paru in vedn povedo, da moških manjka.

Kaj če bi kar njih vprašala, kako to poteka, in povedala za svoje pomisleke?

Na tem forumu pa je nenormalno veliko zanimanja za plesanje … nova modna muha ali hitri zmenki varianta… a v “običnem disku” pa se nihče več ne zna muvat?

Organizator obljublja vse super in fajn. Mene zanimajo izkušnje uporabnikov, ne obljube organizatorja.
Jaz govorim o valčku, foxtrotu in ne disku.

Svaki cigo svoga konja hvali 😉

Kdo bi vedel kakšna imaš ti pričakovanja? Saj za kak valček in foxtrot se bo že našel kdo s katerim se bosta zavrtela nekaj krogov, ti pa za vsak slučaj le obuj čevlje z železno kapico…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni se zdi, da nekdo, ki se prijavi na plesni tečaj portala ona on, ni v prvi vrsti zainteresiran za ples, ampak za spoznavanje/razmerje. Tako da boš dobila moškega. Koliko ga bo zanimal ples, je druga stvar. Bolj ga boš zanimala verjento ti. In če ga ne boš (oziroma ne boš za), potem bo po hitrem postopku odpeketal…

Pandora, na to se pa sploh spomnila nisem. V bistvu imaš pa čisto prav. Soplesalce za tečaj je res težko dobit. Če pa že najdeš koga, ki bi bil soplesalec, je pa čisti začetnik.

On_, pišem o tečaju, ki ponavadi poteka po 8 vaj. O tečaju, ne enem plesnem večeru.

Jaz bi temu rekla en dober marketinški trik.

Našli so dodatno tržno nišo, kjer lahko s povsem stranskim produktom iztržijo nekaj dodatnega denarja in ne bi me čudilo, če bi bil naslednji mejling v smislu nekakšnega eksotičnega potovanja.
Zakaj pa ne? V bazi so ljudje, ki bi se na takšen ali drugačen način radi družili, stavim pa, da je baza email naslovov s katerimi operirajo precej precej bogata 🙂

Upam, da ne boš preveč razočarana, če se bo izkazalo, da se njihovi “plesalci” ne navdušujejo nad valčkom. Zdi se mi namreč, da se tisti bolj ogrevajo za tango 😀

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Meni pa se ideja spoznavanja na plesu ne zdi slaba. Včasih so se fantje in punce spoznali na veselicah, pa so bili kar rezultati….) Prijetno vzdušje, sproščenost, pravi ritem, pa še za dotik nekoga lahko takoj oceniš, ali ti je prijeten ali ne…

Ronka, vse v redu? Štima vse? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

O matjazek, še vedno preživljaš frustracije, ker sem te skenslala? Matjazi, saj bo, saj te bo katera druga kdaj marala.

Če rabiš lesenega soplesalca? Me kar rufni. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jst sm bil na podobni zadevi prek dogodki za samske. Zaradi izkušnje z organizatorko, sem pričakoval eno marketinško presenečenje in je seveda bilo 🙂 Obljubljali so, partnerko primerne starosti, višine in plesnega znanja. Ob prijavi si povedal svojo velikost, svoje plesno znanje (osnovno, napredno) in željo po po znanju partnerke (osnovno, napredno, vseeno). Jaz sem izbral za svoje kot napredno in željo po naprednem. Aja, cena je bila sorazmerno ugodna. Osemkrat po dve uri plus družabni del.

Ko sem prišel tja, nas je blo kar nekaj. okoli 30 parov. Meli smo pri Urški. Učitelja sta bla Bor in ena “starejša” missica, k se ne spomnem imena. Najprej je blo nekej uvoda, vsakemu se je predstavil partner in potem se je začelo. Najprej malce ogrevanja, potem osnovni koraki merenge, osnovni koraki angleškega valčka, potem nekaj, kar so mu rekli swing (v bistvu je bil east coast swing). Vse je blo čist ql. Dobro vzdušje. aja, partnerje smo menjaval. Kar mi je blazno ql, ker lahko tako bolje razvijaš svoje znanje. S svojo “izbranko” sem na koncu plesal samo prvi in zadnji ples.

Po plesu so bli pa neki prigrizki in čvekanje, ker se je vzdušje še bolj prijetno razvilo.

No, tist marketinški trik je bil pa v tem, da je sicer res, da sem dobil partnerko s plesnim znanjem, ki sem ga želel, ampak plesali smo zgolj osnovne korake (in tako je bilo tudi ostale ure, tako sem zvedel kasneje). Ker sem šel na ta tečaj z namenom, da bi osvežil svoje plesno znanje in ne toliko zato, da bi se sparčkal, sem tudi šel samo enkrat, ker dodatno pridobljenega znanja ni bilo in ne bi bilo.

Vsekakor mi je bla prijetna izkušnja. Večino punc je blo fejst in kar nekaj jih je melo precejšno plesno znanje. In to, da se menja plesne partnerje, zelo pomaga pri hitrejšemu pridobivanju znanja.

Aja, še to neprepričana: Ni to res, da vse plesne šole pričakujejo, da prideš v paru. S swingom imam nekej izkušenj in tam je daleč od tega. Res je, da je punc mal več kot fantov in se morjo punce zato malce bolj potrudit, ampak načeloma se vsaj na začetku lahko prijaviš sam, ko gre proti koncu, so pa bolj prijave v parih ali pa samo za fante, da je zadovoljivo razmerje. Tu se namreč precej menja partnerje, tako na tečajih, kot na plesnih večerih.

V vseh plesnih šolah, kjer sem spraševala pa jih je bilo kar nekaj, so povedali, da moram priti v paru. Tudi na vseh tečajih na katere sem hodila, so prišli vsi v paru, menjavanja ni bilo.
Sem pa hodila na več tečajev družabnega plesa.
Verjetno, če si moški, res ni problem, da ti zrihtajo plesalko. Ženskam pa povedo, da si morajo dobit plesalca same.

No, z plesalkami je problem….
Še posebej , če zeliš malo višji nivo od “cincanja”.
In če imaš več kot 30 let…

lp
Plesalec1a

A tam na ona on ni kakšnega foruma ali chata, da bi vprašala po izkušnjah?

Drugače pa, ker berem, da je tole s plesom kar komplicirana stvar, sem očitno lahko čisto vesela, da ne znam, niti nimam želje.

A daj no kaj bo to komplicirano?

To samo nekateri tako mučkajo, eden zna premalo, drugi preveč, tretjemu je čudno če ga/jo kdo med plesom še kaj poheca/vpraša, ta bi menjal/a, oni/a ne bi…. bla,bla,bla….

Mislim, da je nek pregovor v smislu, da kako se človek med plesom obnaša stoje, se bo tako tudi v postelji leže…..
Tako, da jaz se ne bi s takim “hvalil”, da mi ne gre plesat in kaj je vse krivo, da meni ne uspe…. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Takega strela mimo na tem forumu še nisem prebral.

Takega strela mimo na tem forumu še nisem prebral.[/quote]

Ti neimenovani zapetež, ne bi škodilo, da kdaj raztegneš svoje ustne kotičke.

Takega strela mimo na tem forumu še nisem prebral.[/quote]:) Me veseli, da sem te zgrešil. 😉

Ampak vseeno zakaj naj bi bil to tako mimo ustreljeno?
Zdi se mi, da če želi par dobro plesat rabita oba nekaj “sočutja”, tankočutnosti, pozornosti… drug do drugega, drugače se bolj ali manj le cukata po plesišču in če je nekdo “štor” na plesišču je potem lahko pozoren ljubimec? :/

Mogoče si pa ti tista iz one teme ki je med “ljubljenjem” pogrešala nabijanje? 😉

Samo pravim, da ne moreš tako posplošiti. Sicer pa če se tip in ženska ne ujameta na plesišču, potem tudi do česa več ne bo prišlo, kaj šele do spremembe kota pokončne drže za 90 stopinj.

Samo pravim, da ne moreš tako posplošiti. Sicer pa če se tip in ženska ne ujameta na plesišču, potem tudi do česa več ne bo prišlo, kaj šele do spremembe kota pokončne drže za 90 stopinj.[/quote]Težava je, ker gresta najprej do spremembe kota pokončne drže za 90 stopinj potem pa šele na plesišče, če sploh….. :/

Potem horizontala že ni bila neka terna. Je pa zanimivo, da je prej prišlo do horizontale, kot pa do vertikale. Namreč mnogi so dobri vertikalci, toda nikakor ne pridejo do horizontale.

Potem horizontala že ni bila neka terna. Je pa zanimivo, da je prej prišlo do horizontale, kot pa do vertikale. Namreč mnogi so dobri vertikalci, toda nikakor ne pridejo do horizontale.[/quote]Potem že niso tako dobri kot misliš/mislijo….he,he,he…..

On_, pravim da je lahko nekdo res dober plesalec, pa to še ne pomeni da bo tudi dober zapeljivec in ljubimec.

In tudi obratno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close