Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rešitev za samske moške :)

Rešitev za samske moške :)

http://vsakodnevnenovice.com/lepota/seksologi-preseneceni-nad-hitrostjo-delovanja-novih-feromoni-za-moske/

Robi, tega oni pa res ne potrebujejo! Oni rabijo nekaj, da se jih bodo lahko otresli… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem pa naj nehajo jamrati in se pritoževati nad ženskami. 🙂

¸

Mogoče bi morali pa samo malo znižat kriterije?
,-)))

A niste ženske prezahtevne ? 🙂

A niste ženske prezahtevne ? :)[/quote]

Sploh ne, me vsacga vzamemo, sam da ma noge do tal….
Oni pa…sej jih bereš, nobena ni dost dobra… pa ženske so to…pa so ono…skoz neki fali…

A niste ženske prezahtevne ? :)[/quote]

Oni pa…sej jih bereš, nobena ni dost dobra… pa ženske so to…pa so ono…skoz neki fali…[/quote]
Skela, k se bodi ti mladci nasprejali s to zadevo bo tebe čez ekran potegnilo na njihovo stran….ne boš se mogla več upirat 😉
Razen če ne boš dala ščipalke na nos…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oni pa…sej jih bereš, nobena ni dost dobra… pa ženske so to…pa so ono…skoz neki fali…[/quote]
Skela, k se bodi ti mladci nasprejali s to zadevo bo tebe čez ekran potegnilo na njihovo stran….ne boš se mogla več upirat 😉
Razen če ne boš dala ščipalke na nos…. :))[/quote]

http://www.imdb.com/title/tt0396171/

je lahko nevarno…krasen film btw

voham pa nič, sem prehlajena…

Razen če ne boš dala ščipalke na nos…. :))[/quote]

voham pa nič, sem prehlajena…[/quote]

Knjiga je boljša… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kar pa že tako ali tako imajo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

voham pa nič, sem prehlajena…[/quote]

Knjiga je boljša… :)[/quote]

Jasno da….ampak ko sem jo brala,si nisem mogla predstavljati,kako bi posneli film…ker pravice
so bile menda že en čas odkupljene…in j bilo prijetno presenečenje….Ben pa res, res dober…

Nisem do konca brala: a za ženske tud prodajajo?
Sem mislila, če bi mal debelo starunkljo pošprical :DD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

tipčki rabijo samo dvojčici Šakić .. Levanku in Desanku
pa mamico, da jim gospodini in atija, da plačuje net

Čujte copatarji, raje dajte nasvet vezanim ženskam, da vam ne bodo čez plot skakale.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čuj, za srečno vezanega tipa se ti nekam dost pritožuješ. Daj pometi pred svojim pragom..

Čuj, za srečno vezanega tipa se ti nekam dost pritožuješ. Daj pometi pred svojim pragom..[/quote]
Se namesto nas, ki se ne moremo:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Čuj, za srečno vezanega tipa se ti nekam dost pritožuješ. Daj pometi pred svojim pragom..[/quote]

Za srečno samskega se ti čisto preveč ukvarjaš z vezanimi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tiste, ki jim ženske čez plot skačejo, naj dajejo nasvete drugim? Ti si bolj za adrenalinske odnose a? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj bi spet raad ti gnjavatorka?

Ko sem predlagak ukinitev tega nesmiselnega čveka, ste pa bili proti…

Nikoli vam gnjavatorjem ni nič prav. Vi bi s eukvarjali s samskimi, samski pa ima da šute…Veš da..

Tudi ti si. neprostovoljno sicer.

Tudi ti si. neprostovoljno sicer.[/quote]
Mogoče, pa še niti ne vem. 🙂

Ko boš zvedel, se boš zapil najbrž od muke.

za take idealiste je padec najhujši.

Za srečno samskega se ti čisto preveč ukvarjaš z vezanimi.[/quote]

Saj veš kako je, bereš tisto, kar te zanima, kar te privlači, kar se te tiče. Jaz ne berem tem o varanju, ker nikogar ne varam in nihče ne vara mene. Berem pa teme o samskkosti in kako ne biti samski…

Pa kje je kakšna lepota bivanja v vezah? Polovica s ejih ločuje, vsaka tretja pada po štengah, fizično nasilje, psihično nasilje, deci brežijo pred babo v gostilno, v šport, ali ap cele dneve delajo v garažah..

O ljubečih zvezah nakladajo samo idealisti, ki mislijo, da bodo v dvoje našli, česar ne zmorejo dati sami sebi.

Ti imaš take izkušnje, kdo drug ima pa drugačne. Kaj češ, jaz verjamem, da nimajo vsi takih izkušenj, še nisem obupala. Verjamem, da so tudi drugačne veze kot tiste, ki jih ti poznaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close