Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neumnice z velkimi boobsi

Neumnice z velkimi boobsi

https://www.youtube.com/watch?v=pqKb1OGpDjo#t=41

Najprej, prva stvar, ki me zanima je, zakaj ste ženske tok obsedene z velikostjo jošk ? Par dni nazaj sem bral, na nekem angleškem forumu, kako ste nekatere v najstniških letih, celo »molile« da vam zrastejo čim večje. No, naj vas »šokiram« z resnico. Večina decev vas gleda v RIT. Če mi ne verjameš, pa sprobaj. Obleci nase kakšno seksi mini krilo, oprijeto majčko in se sprehodi čez enega od večjih nakupovalnih centrov. Noben tip te ne bo v joške buljil, vsi te bojo v spodnji del – zadnjico, noge.

Druga stvar. Ta video je samo štempilka, na že viđeno, že znano. Deci se lepimo na neumnice. You see, ne gre se za velikost oprsja, to ni vzrok, zakaj ima punca tok velik ogledov. Prej bi reku zaradi tega, ker je simpatična, zabavna, energična. Te velke oči, prisiljen, a vseeno prikupen nasmeh, pačenje pred kamero, nagajivost, igrivost, TO je tisto kar jo naredi tako posebno, ne pa velikost oprsja…

Tretja stvar. Kaj nas nas moške bolj zanima, kjut obraz, ali top postava :
Resnica : https://www.youtube.com/watch?v=mP5lgh8K74M

Naj te šokiram z resnico. Dol mi visi kam me dedc gleda. Meni so všeč moji lepi joški.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pisanje prikritega geja.

Naj te šokiram z resnico. Dol mi visi kam me dedc gleda. Meni so všeč moji lepi joški.[/quote]
Ne gre se za to lepoto, gre se za HUGE boobse. Talking about aesthetics. Ozka ramena, uboge rokce, potem pa vsa ta masa odspredi. Kr neki, sploh ne zgleda dobr.

Frutolino, meni se pa tvoje fotke z deklicami z velikimi ritnicami ne zdijo ok. To imaš nek čudn fetiš.

Btw, velki boobsi na debelih ženskah, so kot 6packi na anoreksičnem decu. Tista, ki ima res top postavo, ne bo mela tok špeha odspredi.

Frutolino = anoreksičen dec.

Še dobro, da ne spadam med to večino, v katero se sam uvrščaš.

Še dobro, da ne spadam med to večino, v katero se sam uvrščaš.[/quote]
Ok, si pač prikrit toplovodar. Nothing to be ashamed of 🙂

Še dobro, da ne spadam med to večino, v katero se sam uvrščaš.[/quote]
Ok, si pač prikrit toplovodar. Nothing to be ashamed of :)[/quote]
Spet projiciraš svoje prikrite občutke v druge ljudi.
Jaz nimam fetiša na napihnjene riti.

Well, večina vegetarijancev je gejev, tko da… 🙂

Praškar je gej in pika.

Kaj je. Saj je priznal, da se je v mlajših letih bolj zaštekal z ženskami. Potem pa dodaj zraven še, da je vegetarijanec in da ne mara ženskih oblin…. 🙂

Večina metroseksualcev je gejev, tko da….. 🙂

Jaz imam rad ženske in sem zato homo ? 🙂

Če jih imaš rad samo kot prijateljice, potem si, ja.

kakšen debilizem…

Naj te šokiram z resnico. Dol mi visi kam me dedc gleda. Meni so všeč moji lepi joški.[/quote]
Ne gre se za to lepoto, gre se za HUGE boobse. Talking about aesthetics. Ozka ramena, uboge rokce, potem pa vsa ta masa odspredi. Kr neki, sploh ne zgleda dobr.[/quote]

Ok, se strinjam. Tudi meni pretirano veliki joški niso všeč. Ampak to je pač stvar okusa ane?

Naj ti zaupam še eno skrivnost, ker je bilo pred dnevi govora ravno o striptizu, pa nisem hotela takrat … Za 40tko me je dedc vprašal kaj si želim za rd. In sem mu odgovorila z vprašanjem Kaj pa ti misliš, da si želi 40letna ženska za rojstni dan?. Očitno se nisva dobro razumela, ker sem (med drugim) dobila … striptizerja, ki se je dve uri ubadal z mano (in mojimi drugimi, bolj vreščečimi prijateljicami) in plezal po meni in…. Skratka, telo je imel natrenirano menda po pravilih zlatega reza in tip je bil fejst, pa vse je dal od sebe (to niti ni tako poceni zabava), ampak …iskreno ti povem, da meni takšno moško telo ni všeč. Stvar okusa pač.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne gre se za to lepoto, gre se za HUGE boobse. Talking about aesthetics. Ozka ramena, uboge rokce, potem pa vsa ta masa odspredi. Kr neki, sploh ne zgleda dobr.[/quote]

Ok, se strinjam. Tudi meni pretirano veliki joški niso všeč. Ampak to je pač stvar okusa ane?

Naj ti zaupam še eno skrivnost, ker je bilo pred dnevi govora ravno o striptizu, pa nisem hotela takrat … Za 40tko me je dedc vprašal kaj si želim za rd. In sem mu odgovorila z vprašanjem Kaj pa ti misliš, da si želi 40letna ženska za rojstni dan?. Očitno se nisva dobro razumela, ker sem (med drugim) dobila … striptizerja, ki se je dve uri ubadal z mano (in mojimi drugimi, bolj vreščečimi prijateljicami) in plezal po meni in…. Skratka, telo je imel natrenirano menda po pravilih zlatega reza in tip je bil fejst, pa vse je dal od sebe (to niti ni tako poceni zabava), ampak …iskreno ti povem, da meni takšno moško telo ni všeč. Stvar okusa pač.[/quote]
Problem je, ker se gre to v ene prevelke ekstreme že. Sej so nam všeč boobsi, ampak spet ne rabjo bit tok velki, ne vem kateri bedak vas je tako grdo nalagal. To je nič drugega kot špeh. Tiste, ki so zares fit, nimajo velkih.

Je pa tud neki res, a ne. Tiste, ki ste bolj šugave v obraz, ploh odzadi, vas verjetno lahko reši res samo še bujno oprsje. Pač z nečim je treba izstopat 🙂

Ta ženska, ki sem vam jo prilepil zgoraj, pa nima samo bujno oprsje, je tud še lušna zraven.

Seveda, ker v resnici živim z moškim in z moškim imam otroke. :)))
Ne morem verjeti, kaj vse se tu gor prebere. 🙂

Dokler niso preveč izobražene, imajo preveč denarja ali prelepe. Potem so zate ženske naavdne avše avšaste.

Seveda, ker v resnici živim z moškim in z moškim imam otroke. :)))
Ne morem verjeti, kaj vse se tu gor prebere. :)[/quote]
Sej je tud Freddy Mercury živel z žensko. Tisti “tvoji” otroci, so pa ziher njeni, še iz prejšnje zveze 🙂

Dokler niso preveč izobražene, imajo preveč denarja ali prelepe. Potem so zate ženske naavdne avše avšaste.[/quote]
Daj odpri raje novo temo in izrazi kaj ti leži na tvoji ranjeni duši.

Dokler niso preveč izobražene, imajo preveč denarja ali prelepe. Potem so zate ženske naavdne avše avšaste.[/quote]
Daj odpri raje novo temo in izrazi kaj ti leži na tvoji ranjeni duši.[/quote]

Nič, moti me tvoja dvoličnost, ker se predstavljaš za nekakšnega ljubitelja ženskega spola, sem te pa zasledil tudi tam na starševskem čveku, kako krtiziraš ženske, da so mahnjene na denar in podobno…

Daj odpri raje novo temo in izrazi kaj ti leži na tvoji ranjeni duši.[/quote]

Nič, moti me tvoja dvoličnost, ker se predstavljaš za nekakšnega ljubitelja ženskega spola, sem te pa zasledil tudi tam na starševskem čveku, kako krtiziraš ženske, da so mahnjene na denar in podobno…[/quote]
To ni dvoličnost.
Egoizem in pohlep ter plitvost duha, pa kritiziram na splošno, ker so to negativne lastnosti, ne glede na spol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close