Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”
Vsi. Eni smo cinični in nezaupljivi in posledično samski. Eni v teoriji vse obvladajo, v prakso se niti ne spuščajo. Potem jih je ene par, ki trdijo, da so popolnoma zadovoljni, kar je nonsens, popolnoma zadovoljen človek ne bo bral foruma, kot je ta, ker ne rabi takšne hrane. Eni stvari, ki bi jih morali povedati partnerju, raje sem pišejo.
Ta čvek je bolnišnica za ljudi, ki smo nekako obupali glede resnih zvez. To velja tako za sodelujoče, kot za redne bralce.
Zato mi je včasih smešno, ko nas tu eni srdito prepričujejo o srečnem družinskem življenju, nevaranju, zaupanju med partnerjema…Ko je bolj ali manj jasno, da smo si tu kar podobni med sabo..
Evo, pazi moj rafal pametnih iskric:).
Čutim se dolžno, da repliciram uvodni post.
O čemerkoli se piše, ne more apriori veljati za celotno populacijo. Seveda so eni bolj teoretiki, drugi praktiki, tretji kombinacija obojega. Verjamem v to, da so ljudje popolnoma zadovoljni. To pomeni, da je njihovo življenje obogateno, da ni nič takega, kar bi jih motilo in zaradi česar bi travmirali vsak dan po 16 ur. Če drugi vidijo rešitev v tem, da tukaj pišejo svoje probleme, se potem zaradi tega bolje in lažje počutijo…pa naj, kdo jim brani. Ta forum je tak kot mnogi drugi forumi. Namenjen je izmenjavanju mnenj, izražanju svojih strahov, pomislekov ali pa zgolj nepomembni debati, ki nima nobenega namena. Ni vsak lačen, ki pride. Ljudje so lahko presiti.
Izjava, da je ta čvek bolnišnica, samo nakazuje, da je to napisal človek, ki je bolan. Zakaj mora zdaj okuževati še zdrave? Ta forum ni iskalnica partnerja. Verjamem, da kdor misli da je, je razočaran.
Svetlobna leta daleč od tega, da bi si bili podobni. Tnx god, da je tako.
Že že, samo tvoje sporočilo je še daljše od uvodnega. Trdiš pa, da nimaš časa za paciente.
Forum je zaprt za komentiranje.