Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mile, ženstvene ali divje ženske?

Mile, ženstvene ali divje ženske?

Ne me narobe razumeti, ne iščem fanta, saj fanta že imam. Prav tako nimam težav z odvečno težo, seksom, starostjo in neprivlačnostjo, preden me kdo popljuva, kot je navada na tem forumu. Imam pa eno vprašanje, ki me bega že od najstniških let, torej od časa, ko se ženske začnemo zanimati za to, ali smo zanimive nasprotnemu spolu.

Od moških v vsakdanjem življenju ter na forumih ves čas poslušam ali prebiram, kako si večina želi milih, nežnih, nevulgarnih, skratka ženstvenih žensk. Dobro je, da so tudi nedostopne in nekonfliktne, s smislom za prefinjen, nevulgarni humor.

Resnica pa je nekoliko drugačna: največ uspeha pri moških imajo vulgarne ženske (tudi v uspehu za resne zveze), ki se na glas hvalijo s spolnimi podvigi, preklinjajo in pijančujejo, se obešajo okoli moških. Torej ženske z lastnostmi, ki so stereotipno bolj zaželjene pri moškem spolu. Zakaj je tako? Ker moški mislijo, da so bolj zanimive, bolj zaintiresirane, manj komplicirane, imajo višji libido? Če bi šlo za seks, bi to razumela, za resne zveze pa res ne.

Žal se ne morem strinjat s teboj, ali pa velja samo zame. Vulgarnih ljudi ne maram. Najlepše in najbolj zanimive so tihe, ponavadi nekje v ozadju. Čeprav… Danes sem opazoval eno… no ni ravno barbika, v najlepših letih, postavna, lepega obraza, ampak … tako ledenega človeka težko srečaš. Prav odleglo mi je ko sem lahko odšel… Tako da, težko reči… Eni so, eni pa ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nimam kaj dodat.
Ampak, to verjetno velja bolj za nas, stare mačkone. 🙂

Mladi so bolj vulgarni in nesramni, zato iščejo sebi podobne.

Najprej so dobile fante tiste, ki so bile najbolj divje, prostaške, najbolj našminkane pa tako naprej. Zamenjale so kup fantov že v SŠ. Vsak teden novega. Največji hec pa je, da so se ravno te najprej poročile, postale zveste ženičke, pridne in predvsem se zgražajo nad kakim varanjem in podobno. V mladih letih pa so seksale z vsemi, ki so bili za. Poročeni, neporočeni. Vsi.
Vse ok, če se ne bi sedaj na polno zgražale o drugih.
Nič ni narobe, če uživaš v mladih letih, daš kup tipov čez. Tako najdeš prej pravega. Samo, ne se potem zgražat, če kdo drug tudi kaj takega počne.

Pri ženski je bistven videz. Če je lepa bo dobila moškega ne glede ali ima ok značaj ali ne.
Če je pa ženska grda potem pa bo težko dobila moškega.
Vse ostalo je pa nekje vmes. Bolj lepa, lažje dobi, bolj grda večja je verjetnost,d a bo samska ostala.

Kaj pa vem. So tudi zelo lepe, pa so same.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nimam kaj dodat.

Mladi so bolj vulgarni in nesramni, zato iščejo sebi podobne.[/quote]
Ti nisi zdrov, majkemi.

Kaj pa vem. So tudi zelo lepe, pa so same.[/quote]

No, res je, samo, če jih osvajajo samo bolj čudni tipi. Jim potem tudi lepota ne pomaga.
Če pa nasplošno pogledam vrstnice pa je res, kar pravi avtorica. Prve dobijo može opisane ženske.

Nimam kaj dodat.

Mladi so bolj vulgarni in nesramni, zato iščejo sebi podobne.[/quote]

Samo vidva sta manjšina moških tu gor. Pa še kdo bi se pridružil vama, ampak še vedno ste manjšina med moškimi. Torej ima avtorica prav.

Bolj divje, bolj vročekrvne so bolj strastne.
Neke sive miške pa verjetno tudi v postelji niso kaj prveč divje.
Ugibam.

Bolj kot so glasne…. dlje se jih sliši. In to je to.

Avtorica motiš se na kubik.

Ne vem kateri moški ima rad, da je ženska nesramna in preklinja…

Ne vem zakaj potem ženske povečinoma danes lažejo o številu spolnih partnerjev. Kot da je cifra kakršna že koli je kakšen podvig. Če pa ženska če hoče za vsakim vogalom dobi za seksat.

Ja imajo jih radi za pofukat. Kdo bi pa imel lahko žensko za resno zvezo. Žensk ki veliko pogledajo v kozarec pa tudi nimamo radi. Razen če moški tudi rad pije.

Najverjetneje. Kdo pa še danes misli glumit sušo v resni zvezi?

Meni so všeč bolj umirjene. Vsekakor pa ne nedostopne. Nedostopnost mi je velik turn off. Pa ne v smislu, da ne da seksat. Bolj v smislu, da nima časa pa vedno nekaj pride vmes, ko si zmenjen za zmenek.

Se zastopi, kdo si pa išče partnerko zato, da se bo kregal z njo ?

Ti pa verjetno res nisi dal veliko žensk skozi. Moški z izkušnjami (ni ji veliko) pa priznavajo, da so se tega predsodka po več obdelanih ženskah znebili. Psica, ki najbolj laja, najmanj grize.

Ti pa verjetno res nisi dal veliko žensk skozi. Moški z izkušnjami (ni ji veliko) pa priznavajo, da so se tega predsodka po več obdelanih ženskah znebili. Psica, ki najbolj laja, najmanj grize.[/quote]
Saj je napisal, da samo ugiba. 🙂

Ja in prej in večkrat so uslišane. 🙂

Se povsem strinjam. Samo vedi, da gredo pravim moškim takšne ženske na jetra.

haha, a Murkotu??

Murkotu so nedavno vzeli licenco za pravega moškega.

ociganili so ga spet po moško

Ja, to so storili po tem, ko si je kupil nov šal iz lisičjega krzna. :))

Sweet zombie Jeesus. Kwa je naredu?:-)))

Dobil so ga k mu je lisičji šal iz pedrtošla gledu. Sej bo v novicah zdej enkrat.
Mi ta informirani to že 2 mesca prej zvemo ker nas bolj zanima :))

Baje se ni mogel odločiti med krznom podlasice, činčile in lisice. :))) Ne, saj se hecam. Saj poznaš tisto njegovo slavno fotko s krznom? Poišči na Googlu.

Lahko je rabil material za nove gate, pa mu je bilo nerodno:-)))

Kot prvo, iz tvojega zadnjega stavka je moč sklepati, da misliš, da je moškemu, ki izbira žensko za resno zvezo vseeno kakšni so partneričini spolni apetiti? Daj preberi še enkrat, najbrž si se zmotila.

Kot drugo, moškim so všeč ženske, ki znajo biti tako nežne in mile, kot tudi divje in strastne in pa tako prefinjene, da iz njihovih ust tudi kletvice ne zvenijo vulgarno.

Ne poznam nobenega, ki bi se navduševal nad pijančevanjem. Tudi komplicirano in konfliktno babo je zelo težko prenašati, pa če je to soseda. Kaj šele partnerica.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Odvisno od lastnih osebnih vrednotenj, kaj je zate “uspeh pri moških? Glede iz napisanega bi sklepal, da to, da gredo s tabo v posteljo. Tako da pravzaprav ne poznamo “neuspešnih žensk”, saj vsaka z lahkoto dobi moške, če se ustrezno obleče, če ustrezno govori…. Za neko žensko je uspeh to, da dobi točno določenega moškega, pri tebi verjetno to, da bi se čim več moških oziralo za tabo in bi hoteli biti intimni, kar bi zate pomenilo “željenost pri moških”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close