Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mile, ženstvene ali divje ženske?

Mile, ženstvene ali divje ženske?

zaradi ženske grde kot kuga debela, fris kot kobila vulgarna pokvarjena saj ji je največji užitek , da razdira zakone moški pa je zaradi take pra-sice pripravljen izgubiti tudi družino kljub temu da ima ženo lepotico

Oh, kakšen najstniški nasvet – to je tako, kot če bi vprašali naključno osebo, kaj mu je bolj všeč, pica ali lazanja.
In ti bi bila sveto prepričana, da vsem lazanja, ker je to pač TVOJA najljubša jed, druga bi rekla pica, tretja čisto nekaj drugega.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Skoraj bi rekel, da si večina moških zeli vulgarno in prasico v postelji……drugače pa fino, mirno, zbrano, razgledano damo in mater otrok.

Cilj narave je, da se vse križem-kražem poparčka. To je možno le preko različnosti okusov, kar je edino naravno pravilo.

@=pra**si**ca

To je normalno. Kdo pa hoče tako k razgraja po svetu v postli pa ko hlod.
Une ta cerkvene so najhujše :))

da se zna nesti ☺
da mi pravočasno na f.u.kiš način šepne “… pejt, greva ..”

Oh, kakšen najstniški nasvet – to je tako, kot če bi vprašali naključno osebo, kaj mu je bolj všeč, pica ali lazanja.
In ti bi bila sveto prepričana, da vsem lazanja, ker je to pač TVOJA najljubša jed, druga bi rekla pica, tretja čisto nekaj drugega.[/quote]

Matjažko, moškim je vseeno. Samo da je topla, še bolje, če je vroča.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In ti bi bila sveto prepričana, da vsem lazanja, ker je to pač TVOJA najljubša jed, druga bi rekla pica, tretja čisto nekaj drugega.[/quote]

Matjažko, moškim je vseeno. Samo da je topla, še bolje, če je vroča.[/quote]
Ni.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Wd40 ima rad ženske, ki so navzven nekoliko zadržane, ampak ko se akcija začne, pa iz nje mora bruhati lava. :))

Mogoče pa je tvoj žensko izžarevanje specifično :), da si spoznala le na las podobne moške, ki so bili zainteresirani le za toplo malico in vroče kostanje. Namreč na podlagi izkušenj si ustvarjamo mnenje, in več je bilo podobnih in enoličnih izkušenj, bolj postajajo pravilo. Dejansko ti ne operakam, to velja v TVOJEM svetu.

Margot- bo kot tašća najboljša taka, kot svin(j)ska pečenka — hladna ☺

Mogoče pa je tvoj žensko izžarevanje specifično :), da si spoznala le na las podobne moške, ki so bili zainteresirani le za toplo malico in vroče kostanje. Namreč na podlagi izkušenj si ustvarjamo mnenje, in več je bilo podobnih in enoličnih izkušenj, bolj postajajo pravilo. Dejansko ti ne operakam, to velja v TVOJEM svetu.[/quote]

Točno tako. Vsi moški, ki so se sukali okoli mene so bili nekako zdravega duha v zdravem telesu. Vsi so želeli partnerico, s katero bi se ljubili in uživali življenje, ne pa nuno ali perico. Skratka, sami takšni, ki, če bi že morali izbirati, bi raje izbrali, da bi drgnili perilo “na roke”.

Kot prvo, iz tvojega zadnjega stavka je moč sklepati, da misliš, da je moškemu, ki izbira žensko za resno zvezo vseeno kakšni so partneričini spolni apetiti? Daj preberi še enkrat, najbrž si se zmotila.

Kot drugo, moškim so všeč ženske, ki znajo biti tako nežne in mile, kot tudi divje in strastne in pa tako prefinjene, da iz njihovih ust tudi kletvice ne zvenijo vulgarno.

Ne poznam nobenega, ki bi se navduševal nad pijančevanjem. Tudi komplicirano in konfliktno babo je zelo težko prenašati, pa če je to soseda. Kaj šele partnerica.[/quote]

Margot je povedala vse glede tega….. meni fake nedostopne ženske niso všeč, bistveno je da so igrive, nasmejane, dobre volje, s smislom za humor in ob pravem času tudi malce divje, ampak samo za odtenek, po žensko

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kot prvo, iz tvojega zadnjega stavka je moč sklepati, da misliš, da je moškemu, ki izbira žensko za resno zvezo vseeno kakšni so partneričini spolni apetiti? Daj preberi še enkrat, najbrž si se zmotila.

Kot drugo, moškim so všeč ženske, ki znajo biti tako nežne in mile, kot tudi divje in strastne in pa tako prefinjene, da iz njihovih ust tudi kletvice ne zvenijo vulgarno.

Ne poznam nobenega, ki bi se navduševal nad pijančevanjem. Tudi komplicirano in konfliktno babo je zelo težko prenašati, pa če je to soseda. Kaj šele partnerica.[/quote]

Kletvica, ki ne zveni vulgarno? Ah, jebela cesta. :)))

Mogoče pa je tvoj žensko izžarevanje specifično :), da si spoznala le na las podobne moške, ki so bili zainteresirani le za toplo malico in vroče kostanje. Namreč na podlagi izkušenj si ustvarjamo mnenje, in več je bilo podobnih in enoličnih izkušenj, bolj postajajo pravilo. Dejansko ti ne operakam, to velja v TVOJEM svetu.[/quote]

Točno tako. Vsi moški, ki so se sukali okoli mene so bili nekako zdravega duha v zdravem telesu. Vsi so želeli partnerico, s katero bi se ljubili in uživali življenje, ne pa nuno ali perico. Skratka, sami takšni, ki, če bi že morali izbirati, bi raje izbrali, da bi drgnili perilo “na roke”.[/quote]

Napisala si, da je moškim pomembno le to, da je ženska “vroča”, torej pripravljena za seks. In tu sedaj jaz ne vidim nobene korelacije s “perico”, če ima nekdo zahtevek (ne boš verjela, lahko so tudi moški), da se spusti z nekom v intimni odnos, le če so zadovoljeni še drugi pogoji zraven telesne privlačnosti, npr. značajska, osebnostna privlačnost.

Kletvica, ki ne zveni vulgarno? Ah, jebela cesta. :)))[/quote]

Tako, tako! Samo še našobiš ustnice in se zagonetno nasmehneš in to je to.

Pardon, Antilopa, smajlije sem pozabila :))

Kletvica, ki ne zveni vulgarno? Ah, jebela cesta. :)))[/quote]

Tako, tako! Samo še našobiš ustnice in se zagonetno nasmehneš in to je to.[/quote]

amaterke zahojene s slabin in/ali brez ☺
” … pejt greva” in podrgnjenje z joški ob ramo in bedrom ob bedro je ne vulgarno ☺

ni čudno, da drkata na dripce na ŽMČ ☺

Točno tako. Vsi moški, ki so se sukali okoli mene so bili nekako zdravega duha v zdravem telesu. Vsi so želeli partnerico, s katero bi se ljubili in uživali življenje, ne pa nuno ali perico. Skratka, sami takšni, ki, če bi že morali izbirati, bi raje izbrali, da bi drgnili perilo “na roke”.[/quote]

Napisala si, da je moškim pomembno le to, da je ženska “vroča”, torej pripravljena za seks. In tu sedaj jaz ne vidim nobene korelacije s “perico”, če ima nekdo zahtevek (ne boš verjela, lahko so tudi moški), da se spusti z nekom v intimni odnos, le če so zadovoljeni še drugi pogoji zraven telesne privlačnosti, npr. značajska, osebnostna privlačnost.[/quote]

Matjažko, ti si začel omenjati pice in lazanje, nazadnje še kostanj. Mene je to asociralo na nekaj vročega. Mogoče zato, ker me zebe?

ma dobro no, morda so tu tudi takšni, ki jim uplahne, če ženska ne kaže izrazite želje po materinstvu.

Zanimiv primer divje (najstnice): https://www.youtube.com/watch?v=rVm9A92j4-Y

Ali res postajajo ženske tudi vedno bolj nasilne?

Ne bi bilo pošteno, če bi zaostajale za moškimi na kakšnem področju.
Bi se spet počutile zapostavljene.

Še moja praksa in opažanja:
ne, moški ne marajo vulgarnih žensk (preklinjanje in prostaštvo nista zaželena) imajo pa dokaj radi
DIREKTNE in poštene….in …hm…kako bi temu rekli….radožive? Polne življenja?
Tihe miši, ki ne rečejo ne bu ne mu, ki premlevajo neke svoje traume in delujejo izključno za hrbtom
in na skrivaj, niso privlačne. Če moški česa RES ne marajo, je to ugibanje, kaj si ženska misli.
Če ti pa rata zmagovalna kombinacija navihane odkritosti in občasne seksi skrivnostnosti, si zmagala….

Polne življenja so ja. MONovke tem babam niti blizu ne pridite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close