Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A sta samo dva tabora tu?

A sta samo dva tabora tu?

A tu gor sta samo dva tabora uporabnikov?
1. Tradicionalisti, ki so sveto prepričani, da je edino prav, da si v paru in da imaš otroke.
2. Samski, ki ne marajo biti v vezi in ki rentačijo čez pare. In zagovarjajo samskost za vedno.

Kam pa spadajo samski, ki si želijo biti v vezi in kam recimo vezani, ki pa ne želijo otrok?

Ne, ni samo dveh taborov, ampak jih je toliko kot nas je tukajšnjih uporabnikov:).

V bistvu imam občutek, da na eni strani so EB, Spider, Marihuanca, Matkič.
Druga stran pa Marko, Robi, Margot…
In se obnašajo kot opozicija in pozicija. Če en tabor reče tako, bo drugi nasprotno.
Če bo EB nekaj napisal, se Marko ne bo strinjal z njim in obratno. Se bo pa vedno strinjal z Robijem, Onetom. Z EB, Matkičem pa nikoli.

Ja, sem opazila, da se moški imajo radi.

jaz sem po mojem glih nekje vmes 🙂

Taborniki eni zabiti, majkemi!

To sem tudi jaz opazu, da ima robi s srckom par kimavcev za sabo, kakor je on kimavec ce skela al pa GF kaj napiseta.

Ne foušije zganjat, je za vse dost.

V bistvu ni. Zato si pa sposojamo na veliko.

Sem lahko nekje blizu Spiderja (brez onih treh), proooosim? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Word

Ne, Margot, poročena, z otroci, ne moreš med samske brez otrok in brez želje biti v vezi.

Samo po mojem rabimo še tabor samskih z željo po razmerju in tabor vezanih brez otrok.

To ni res. samo en tabor obstaja. Robi, Marko, On_ in nekaj njihovih kimavcev.

Če se ostali ne strinjamo z njimi, to še ne pomeni, da se strinjamo vedno med sabo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je res. Uni robi & co so kot sds. Kar kapo reče je sveto. Mi se pa kdaj med sabo tud usekamo.

Jah malo se razlikujemo po letih. Ta mladi bi radi bili pametni, mi pa smo, to je edina razlika. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh ti, ki so prebral eno knjigo v življenju in zdaj daviš vso okolico s teorijo iz PSI.

Sploh ti, ki so prebral eno knjigo v življenju in zdaj daviš vso okolico s teorijo iz PSI.[/quote]
Spider, ne širi neresnice. Bom še mislil, da si fauš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, ni rekel samo eno.

česa naj bi bil fauš tipom, ki jim za hrbtom babe žgem?

Ah, tistim tipom mogoče res nisi. :))

Pa tebi, česa?

Da si postal en, ki mu je edini hobi internetnim neznancem dokazovati, kako kul lajf ima?

Aha mi je jasno. En tabor so tipi, ki žgejo poročene. Drugi tabor so pa poročeni, ki jim prvi tabor žge žene. Jasno, da se potem ne marajo med sabo. Kdo bi maral tipa, ki mu žge ženo?

Aja, zato si me dala k Robiju. On zagovornik zdravega načina življenja, jaz pa s čiki in kokakolo. Mislim, ja, ful pašem tja. Itak. Potem me daj vsaj tja Boomu no.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A glede na prehrano se tudi ločite monovci? To sem pa zgrešila.
Najbolj opazne so teme samski proti poročenim. Nikoli recimo nisem zasledila, da bi se EB strinjal z Robijem Markom.
Potem pa so zgleda še drugi tabori.

Žalostno a ne? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close