Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?

Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?

Mislim, kakšne mesečne dohodke naj ima ona, da si zasluži vstop v vaše življenje? Pod povprečje ženskega mesečnega dohodka ne gremo, ker toliko pa že damo nase, čeprav tudi povprečje ni bog ve kaj. Če ima povprečno plačo, se mora toliko bolj v gospodinjstvu izkazat. Ženski naj bodo gospodinjska opravila hobiji. Polno zaposlena doma nima časa jezikat in se kislo držat. Seks si mora pa tudi zaslužit: s kulinaričnimi specialitetami za večerjo, do visokega sijaja zloščenimi kopalniškimi ploščicami, brezhibno opranimi, zlikanimi in odišavljenimi cunjami. To so osnove za partnersko sožitje.

Dolgočasen si. Nesposoben razmerja razmišljaš o optimalnem partnerskem odnosu. Ženske ne zmoreš zadovoljiti, zato predrzno pišeš o pričakovanjih, ki bi ti jih morala nuditi. Ne zaslužiš si nebes.

Parket se mora bleščat, pa nohte mora imet postrižene na nogah. Če tega ni, potem zveza razpade. Aje tko Robi, a ne da je ?

Tudi do pekla te čaka še nekaj poti;-)) Če res tako odklanjaš ženske, zakaj bi sploh imel eno doma. Uživaj v soliranju, ne:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Provocira, vedno po istem kopitu, za umret je dolgočasen.

Umri pol že enkrat…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Umri pol že enkrat…[/quote]

Takoj za tabo. Da vam moškim monovcem (kategorija blesavih) ne potegne, da ste dolgočasni za ženski spol.

Dnevno prebiraš dolgočasne Monovce in se zgražaš nad njimi. Oh wow

Kaj pa ti počneš? Fiju.

Umri pol že enkrat…[/quote]

Takoj za tabo. Da vam moškim monovcem (kategorija blesavih) ne potegne, da ste dolgočasni za ženski spol.[/quote]

Jaz ne pišem da je karkoli za umret dolgočasno, torej nimam kaj za umirat, ti pa, torej, izvoli, nevem kaj čakaš, prebrala si pa nisi umrla, pol že ni za umret dolgočasno 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pridi kdaj v mesto, da boš razumel. Kaj čm ti razlagat, če te niso naučili, ti strici povedali.

Tok si ji dolgočasen, da ti mora še isto sekundo odpisat.

In ti ne moreš, da ne pristaviš svojega lončka.

Ne ker si lažnivka ker govoriš da je nekaj dolgcajtno za umret pa ne umreš, in sama sebe demantiraš 😉

Ja saj, umira zraven od dolgčasa, midva pa ji ga pomagava preganjat, samo je hudo priznat, ker nima lajfa, kot vedno

Saj pravim Matkic…če bi prišel kdaj v mesto, bi se naučil več kot tri besedne zveze. Vedel bi tudi, kaj je to metafora in podobno. A dons ne kuhaš za vso familijo? Čas je, da začneš lupit krompir.

Ja saj, umira zraven od dolgčasa, midva pa ji ga pomagava preganjat, samo je hudo priznat, ker nima lajfa, kot vedno[/quote]

Valda, šur. Ne bi imela tvojega lajfa. Pri teh letih še pri mamici in vse ostalo, kar že veš. Čudn, da nisi še padu s stolpnice. Aja, le-te so v mestu. Pa dobr, da se nisi napiču na vilo.

Ne pripravljam krompirja, praktično nikoli, zakaj ne, pa ti naj razloži Sadni 🙂

Jaz dobro vem kaj je to metafora, še bolje pa vem kaj je to lažnivka lažnivka = Goldfish 🙂

Daj GF, kupim te in te prodam v Afriko. Tam boš zagotovo dobila šiht. Boš šivala nogometne žoge za Nike, za pol pesti riža na dan.

Samo pol ne bo mogla jest krompirja veš…. bo shujšala 😛

Ma nimaš ti za burek.

Ne pripravljam krompirja, praktično nikoli, zakaj ne, pa ti naj razloži Sadni 🙂

Jaz dobro vem kaj je to metafora, še bolje pa vem kaj je to lažnivka lažnivka = Goldfish :)[/quote]

Kaj si še od zadnjič zadet, ker nisem vrtela delovnih orodij, tako kot ti? Zakaj misliš, da ti ne bi smela lagati? Kdo pa si ti?

Samo pol ne bo mogla jest krompirja veš…. bo shujšala :P[/quote]

To govoriš ti, odvisen od hrane. Dej mi raje povej, kako zgledajo strije, ki si jih nakopal od zadnjega hujšanja? Kam daješ vso odvečno kožo?

Za tebe sem gospod, tak kot za ostalih 120 tisoč brezposelnih ob tvojem boku 🙂 pa saj bo zdaj si že tak obupana da 2 repliki zapovrstjo pišeš, potrebuješ pozornost, kot vedno 🙂

Saj vem, da si že fasala ban, vemo vse o tvojem pomankanju življenja že 10 let vegetiraš tukaj medtem ko drugi živimo, sem dobo zasebno od enega fajn userja, kak je že blo Tralala? 😉

Saj bo, pasi se še malo no, da ne umreš 🙂

Samo pol ne bo mogla jest krompirja veš…. bo shujšala :P[/quote]

To govoriš ti, odvisen od hrane. Dej mi raje povej, kako zgledajo strije, ki si jih nakopal od zadnjega hujšanja? Kam daješ vso odvečno kožo?[/quote]
Preveč informativno mi tole deluje. Kot da ga sprašuješ, če lahko tudi tebe doleti kaj podobnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close