Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?
Mislim, kakšne mesečne dohodke naj ima ona, da si zasluži vstop v vaše življenje? Pod povprečje ženskega mesečnega dohodka ne gremo, ker toliko pa že damo nase, čeprav tudi povprečje ni bog ve kaj. Če ima povprečno plačo, se mora toliko bolj v gospodinjstvu izkazat. Ženski naj bodo gospodinjska opravila hobiji. Polno zaposlena doma nima časa jezikat in se kislo držat. Seks si mora pa tudi zaslužit: s kulinaričnimi specialitetami za večerjo, do visokega sijaja zloščenimi kopalniškimi ploščicami, brezhibno opranimi, zlikanimi in odišavljenimi cunjami. To so osnove za partnersko sožitje.
Umri pol že enkrat…[/quote]
Takoj za tabo. Da vam moškim monovcem (kategorija blesavih) ne potegne, da ste dolgočasni za ženski spol.[/quote]
Jaz ne pišem da je karkoli za umret dolgočasno, torej nimam kaj za umirat, ti pa, torej, izvoli, nevem kaj čakaš, prebrala si pa nisi umrla, pol že ni za umret dolgočasno 😉
Ja saj, umira zraven od dolgčasa, midva pa ji ga pomagava preganjat, samo je hudo priznat, ker nima lajfa, kot vedno[/quote]
Valda, šur. Ne bi imela tvojega lajfa. Pri teh letih še pri mamici in vse ostalo, kar že veš. Čudn, da nisi še padu s stolpnice. Aja, le-te so v mestu. Pa dobr, da se nisi napiču na vilo.
Ne pripravljam krompirja, praktično nikoli, zakaj ne, pa ti naj razloži Sadni 🙂
Jaz dobro vem kaj je to metafora, še bolje pa vem kaj je to lažnivka lažnivka = Goldfish 🙂
Ne pripravljam krompirja, praktično nikoli, zakaj ne, pa ti naj razloži Sadni 🙂
Jaz dobro vem kaj je to metafora, še bolje pa vem kaj je to lažnivka lažnivka = Goldfish :)[/quote]
Kaj si še od zadnjič zadet, ker nisem vrtela delovnih orodij, tako kot ti? Zakaj misliš, da ti ne bi smela lagati? Kdo pa si ti?
Za tebe sem gospod, tak kot za ostalih 120 tisoč brezposelnih ob tvojem boku 🙂 pa saj bo zdaj si že tak obupana da 2 repliki zapovrstjo pišeš, potrebuješ pozornost, kot vedno 🙂
Saj vem, da si že fasala ban, vemo vse o tvojem pomankanju življenja že 10 let vegetiraš tukaj medtem ko drugi živimo, sem dobo zasebno od enega fajn userja, kak je že blo Tralala? 😉
Saj bo, pasi se še malo no, da ne umreš 🙂
Samo pol ne bo mogla jest krompirja veš…. bo shujšala :P[/quote]
To govoriš ti, odvisen od hrane. Dej mi raje povej, kako zgledajo strije, ki si jih nakopal od zadnjega hujšanja? Kam daješ vso odvečno kožo?[/quote]
Preveč informativno mi tole deluje. Kot da ga sprašuješ, če lahko tudi tebe doleti kaj podobnega.
Forum je zaprt za komentiranje.