Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?
To je dobro, škoda je, da ne izbruhaš vseh jajčec, ko bi le bilo možno :)[/quote]
Priporočam ti kakšno diplomantko s FDV-ja, če je le možno, naj bo politologinja. :)))[/quote]
Kaj bom s tem gnojem od FDVjevk, 5 minutne blowjob diplome… še moja diploma brez naziva uni dipl je vredna več kot doktorji s FDVja, PRAVA ipd….
Ti si pisal o špagetih in rižu v prvih dveh stavkih. Pa nisi niti za enega od teh dveh pojasnil, kako se skuhajo….[/quote]
Si že slišala za riževe rezance? Verjamem da nisi, ker une”tq pametne” ste tle gor preveč razgledane za kaj takega. Da pa se ji ne splača zase kuhat, ker umaže iszo posode, kot za celo familijo je res- zato ste pa samske, lenuhinje čudaške.
Ti si pisal o špagetih in rižu v prvih dveh stavkih. Pa nisi niti za enega od teh dveh pojasnil, kako se skuhajo….[/quote]
Si že slišala za riževe rezance? Verjamem da nisi, ker une”tq pametne” ste tle gor preveč razgledane za kaj takega. Da pa se ji ne splača zase kuhat, ker umaže iszo posode, kot za celo familijo je res- zato ste pa samske, lenuhinje čudaške.[/quote]
Ma daj…ti še pogret ne znaš hrane iz “kolekcije” Pogrej in pojej. :))
Si že slišala za riževe rezance? Verjamem da nisi, ker une”tq pametne” ste tle gor preveč razgledane za kaj takega. Da pa se ji ne splača zase kuhat, ker umaže iszo posode, kot za celo familijo je res- zato ste pa samske, lenuhinje čudaške.[/quote]
Ma daj…ti še pogret ne znaš hrane iz “kolekcije” Pogrej in pojej. :))[/quote]
Res je, ker mi na misel ne pade da bi sploh kdaj jedel te pomije, ki jih ti in take lenuhinje tebi podobne kupujete in žrete. Možno da si zaostala ravno zaradi take hrane. mentalno.
Eno je funkcionalna nepismenost, drugo pa razlika med testeninami in rižem. Oboje skupaj pa grozljiva realnost žensk v dobi, ki naj bi se štela za informacijsko razvito. Zdaj pa ti tako, ki ne loči riža od vrele vode spusti v svojo kuhinjo, da ti stanovanje zažge… Vem, da je vedno več mladih žensk nesposobnih za življenje, samo, da se še javno postavljajo s svojim primitivizmom … Ne vem …
Ma daj…ti še pogret ne znaš hrane iz “kolekcije” Pogrej in pojej. :))[/quote]
Res je, ker mi na misel ne pade da bi sploh kdaj jedel te pomije, ki jih ti in take lenuhinje tebi podobne kupujete in žrete. Možno da si zaostala ravno zaradi take hrane. mentalno.[/quote]
Pojdi raje preverit, če ti je mami pripravila, kaj boš jutri oblekel. :))
Res je, ker mi na misel ne pade da bi sploh kdaj jedel te pomije, ki jih ti in take lenuhinje tebi podobne kupujete in žrete. Možno da si zaostala ravno zaradi take hrane. mentalno.[/quote]
Pojdi raje preverit, če ti je mami pripravila, kaj boš jutri oblekel. :))[/quote]
Še ena z maminim kompleksom. Kaj so te kot otroka zlorabljali?
Zdaj se pa še un pussy od moderatorja manjka, da jih malo pohvali tele razne antilope, gf, skelo, aja skele ni dons, ji internet ne dela, pa verjetno proba preko radia na internet,…
Drugače pa če že sprašuješ, Franček, žena mora znat opravljat gospodinska dela, dec naj pa skrbi za ostalo pri bajti. samo te pičke itak hočejo bit enakopravne…kao… ko je treba ploščice, laminat ,parket pokladat, je to moško delo, ko je treba priskrbet kurjavo in drva znosit v drvarnico, je to moško delo, ko kotliček ne dela, je to moško delo, ko se menjuje pipe, je to moško delo, ko bi ona mela ne vem kje na vrtu zalogovnik, je treba luknjo skopat, je to spet moško delo, ko je treba s štemarco rasfukat pol stene za nova garažna vrata, je to moško delo,… ko je treba dat perilo oprat pa že kurbe jamrajo, da one pa tega vsega ne bodo počele, medtem, ko pričakuje da ji boš dal kaj od plače, saj te je vzela zaradi tega ker jo imaš okoli jurja., da bo šla v solarij pizdo sončit. ja take ste pičke. sploh pa vidim, da te, ki ste tukaj gor.
Če misliš, da moram jaz polovico cunj dat sušit, boš tudi ti polovico jarka s krampom skopala za plinsko cisterno, zadaj za bajto. Grela se boš isto kot jaz. A peglala več ne bi enkrat na teden? Ni treba, tudi jaz ne bom več pral dveh avtov na dvorišču. Ne boš več kuhala? Ni problema, bom jaz. Samo ,da ne boš srala, da si utrujena preveč, ko bo treba posodo pomivat. Ko bom jaz kuhal, bo posode milijon, ker dobra hrana se ne skuha v enem piskru, kot si ti navajena.
one bi nekoga, ki je kot uni Ronaldo, to je novodobni pravi moški za njih. Šminka, depilacija, enkrat na teden pri frizerju, vsak mesec nov parfum, kremice za mehko kožo, po drugi strani pa iščejo prave moške, ampak jih moti če zakolneš, če pljuneš mastiča…. babe dvolične, samo jamrat znajo in vihat z nosom. vse jim je bilo k riti prinešeno-če ne direktno k njim , se pa že kolegica najde, ki ji je za lenobni vzor.
Likat pa ne znaš al ne maraš? Ker pri ostalih stvareh si očitno pripravljen na kompromis, pri likanju pa se zatakne.. :))[/quote]
Znaš napeljat vodovodno bakreno cev? Bi vzela kramp v roke?
Likat desci že znamo, brez skrbi, tistih 10 majic in dvoje hlace na teden ni nikakrsen problem. Samo ti bi raje kompromis, da ce špagete prekuhaš, bi potem rada da se zlika še tvojih 97 majčk in 99 hlač pa puloverjev, šalov, ki si jih dala prat ker si jih imela včeraj oblečene.
Likat pa ne znaš al ne maraš? Ker pri ostalih stvareh si očitno pripravljen na kompromis, pri likanju pa se zatakne.. :))[/quote]
Znaš napeljat vodovodno bakreno cev? Bi vzela kramp v roke?
Likat desci že znamo, brez skrbi, tistih 10 majic in dvoje hlace na teden ni nikakrsen problem. Samo ti bi raje kompromis, da ce špagete prekuhaš, bi potem rada da se zlika še tvojih 97 majčk in 99 hlač pa puloverjev, šalov, ki si jih dala prat ker si jih imela včeraj oblečene.[/quote]
Pa na Zn ne pozabi. Pa varit po vsaj štirih postopkih:-))) Kakšne mate:-))
Forum je zaprt za komentiranje.