Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?

Fantje, za kakšno ceno se vam splača pristati v razmerju z žensko?

Še kar sanjaš, da sem brezposelna:)). Saj ti delaš, pa je praktično enako kot da si brez šihta. Za tiste uboge pare, po cele dneve.
Nisem fasala nobenga bana…kaj bi rad ZS od 10- letne zgodbe?:))) Veš kaj je to 10 let? No, saj vidva z EB sta na dobri poti. Mi bosta nekoč povedala, kako je to, ker jst ne bi vedla. Lepo, da se o meni pogovarjate preko ZS. Ne morete iz svoje kože, a ne. Brez svojega lajfa, srkate kapljice drugih zgodb. Kaj češ, a ne.

To govoriš ti, odvisen od hrane. Dej mi raje povej, kako zgledajo strije, ki si jih nakopal od zadnjega hujšanja? Kam daješ vso odvečno kožo?[/quote]
Preveč informativno mi tole deluje. Kot da ga sprašuješ, če lahko tudi tebe doleti kaj podobnega.[/quote]

Mene ne more, ker se ne bi nikoli zanemarila in postala slon. On je že z nami delil svojo izkušnjo. Naj pove še drugo plat, kaj vse je fasal pri svojih 25-ih.

pogovarjamo o tebi? HAHAHAHAHAAHAH keri dober vic… humoristka pa si 🙂

Saj slon ne boš postala, slonica pa si že 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Itak se pogovarjate o meni. Umirate od želje po informacijah. Žalostno ja.

Matkic, kar smej se, zdaj ko si par kilc lažji. Ampak dolga je še tvoja pot. Kolikor si se razpisal, si še na pol slon, zato bi se ti lahko drugi smejali. Aja, tvoj smeh je beg. Pol pa kr.

Eh, po tebi bi vprašal samo kje je grob, veš da se gor poščijem, druga nič brez skrbi 😉

nehaj se basat s krompirčkom ker boš počla! Sadni ti še ni razložo zakaj si taka slonica kajne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, izdal si se, da se o meni pogovarjaš preko ZS:). Ubožec.

Kaj si se zdaj postavil v napadalno držo?:) Povzemam tisto, kar si sam povedal o sebi. Zelo rad se razdajaš v virtuali, ker imaš osiromašeno realo. Ubožec drugič.

Zdaj pa nimam več časa. Grem se zrihtat, ker sem povabljena na kosilo (pa ne k mamici). Boš preživel? Seveda boš. Saj si kompakten fant:))).

Ne laži še, v makiču si dobla bon ker si trikrat na dan tam, pa so te na kosilo povabli za dan mrtvih, saj s takim prehranjevanjem boš kmalu med njimi

Kupi robota. Ker ženske, ki ima glavo za razmišljanje in ne zgolj za tono make upa, se očitno bojiš.

Moja cena je visoka, ampak ni merjena v denarju. Njen mesečni dohodek je zame irelevanten podatek. Bolj pomemben podatek je, ali rada dela to, kar dela in ali je z dohodkom sama zadovoljna in če ni, ali bi se bila pripravljena šolati oziroma prekvalificirati v drug poklic, ki si ga želi opravljati.

Feministke se naj najprej prekvalificirajo v produktivne, učinkovite, fleksibilne in moškemu lojalne gospodinje, pa bo poroka, ljubezen in potomstvo. S tistim trapastim refrenom o razvajenih sinčkih do sreče v izpolnjevanju obveznosti ženskega poslanstva ne bodo nikdar prispele.

Franček v katerem letu ti živiš ne vem,če ravno v letu 2014 kajti to se je dogajalo v prejšnem stoletju!Če dobro razmislim že sam tvoj vzdevek pove dosti LENUH,PIJANČEK,mogoče bi moral napisat še,da si odvisen od kakšnih prepovedanih substanc…Na kratko ti povem in zapomni si SREČNA OSEBA KATERA TE JE ZGREŠILA

Pa ti veš, da danes malo ljudi dela tisto, kar bi si želeli? Kdo je čisto zares zadovoljen s plačo? Veš, kakšna je filozofija podjetij…ko bo ljudem tako luštno, da bodo rekli, da radi hodijo v službo, da je to tisto, kar si želijo…takrat bo signal, da je nekaj narobe, da so se ljudje preveč “razlezli” v neke sorte lenuhe, da ni več prave klime za razvoj. Enako razmišljajo o ljudeh, ki se vidijo do penzije v ena in isti firmi.
Kakšna prekvalifikacija v drug poklic. Danes so ljudje izšolani za več področij, pa ne dobijo šihta. Pomembna je samoiniciativnost, želja po novostih, prodornost, iznajdljivost…in ja, dohodek je pomemben.

Pa daj no. Po vsaki prekvalifikaciji potrebuješ 5 let trdega dela v stroki, da zadeve profesionalno in tržno obvladaš.

Ne vem, kako bi se lahko neki birokrat(ka) star 35 let prekvalificiral v dobrega inženirja.

Pozabi.

Upam, da se hecaš. Spet ena od tistih ni tako kot je videt. Če ti nekdo reče, da je zadovoljen z službo je pač zadovoljen. Če ti reče, da ni pa ni – za nadaljno razlago se z njim zmeniš. Takole obračanje da je črno v bistvu belo ne vodi nikamor.
Svoje psihopatske menedžerske fore si pa vtakni nekam.

To so te komunistične fore. Vsi smo enaki, vsi vse znamo in se na vse spoznamo.
Samo, da ni treba nekomu, ki res obvlada tega priznat in celo plačat.
Raje bodo celo državo potopili v dolgovih kot, da bi vsak delal tisto kar naj bi delal.

Upam, da se hecaš. Spet ena od tistih ni tako kot je videt. Če ti nekdo reče, da je zadovoljen z službo je pač zadovoljen. Če ti reče, da ni pa ni – za nadaljno razlago se z njim zmeniš. Takole obračanje da je črno v bistvu belo ne vodi nikamor.
Svoje psihopatske menedžerske fore si pa vtakni nekam.[/quote]

Poznam malo ljudi, ki so povsem zadovoljni. Povem tisto, kar vidim in kar se dejansko dogaja. Če pa ti živiš pri mamici in nimaš niti enega dneva šihta, potem težko karkoli ocenjuješ.

Zeeeeh. Kako so nekateri na smrt dolgočasni s temi mamicami. A znate še kaj drugega?

Če!

Vsi bi radi bli moja mamica. Jaz ne vidim druge razlage 🙂

Saj bi vzela še prispodobo očetov, pa so bili (in so še) odsotni zaradi alkota, bega pred odgovornostjo ali kaj podobnega. Saj ti ne znaš nič, kaj da bi še kaj drugega. Zato se ne obremenjuj z drugačnimi.

Če![/quote]

Saj mislila sem KER.

Če![/quote]

Saj mislila sem KER.[/quote]

Pejd z ediksom čez, da ne bo noben vidu kok mutiš skoz.

Ful si izviren, uauuu. Prelepi si trak čez oči, da me ne boš videl.

Svoje psihopatske menedžerske fore si pa vtakni nekam.[/quote]

Poznam malo ljudi, ki so povsem zadovoljni. Povem tisto, kar vidim in kar se dejansko dogaja. Če pa ti živiš pri mamici in nimaš niti enega dneva šihta, potem težko karkoli ocenjuješ.[/quote]
Med tistim kar ti vidiš ali si domišljaš in med tistim, kar se dejansko dogaja, pa je velikokrat velika razlika. 🙂

Poznam malo ljudi, ki so povsem zadovoljni. Povem tisto, kar vidim in kar se dejansko dogaja. Če pa ti živiš pri mamici in nimaš niti enega dneva šihta, potem težko karkoli ocenjuješ.[/quote]
Med tistim kar ti vidiš ali si domišljaš in med tistim, kar se dejansko dogaja, pa je velikokrat velika razlika. :)[/quote]
Ne da branim GF, ampak tu lahko komot prišteješ tudi sebe. Prav nič nisi boljši od nje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close