Ali je tukaj dekle zame
O meni. Sem 35 letnik, samski že dve leti, normalnega videza oz. na sebi nimam nič grdega ali negativnega, visok 178 cm, rjave lase, 80 kg, normalne postave. Nisem atletski ali nabildan tip,ker ne hodim v fitnes. Zaradi okoliščin v zvezi z časom in drugimi osebnimi okoliščinami ,ki nimajo veze s kakšno neprivlačnostjo si ne uspem najti dekleta pa naj si bo to za seks ali kaj bolj resnega. Tudi ne hodim po gostilnah. Sem iz osrednje slovenije. Ob tem naj omenim,da nisem tip,ki bi kar skočil v seks, saj me predvsem skrbi zdravje in ne morem reskirati zdravja za 2 minuti užitka. Moje želje so normalne, iščem zdravo prijazno, pošteno punco, žensko, po možnosti še ljubiteljico živali,ki bi bila pripravljena najprej v neobvezno srečevanje,kaj bi se pa potem razvilo bomo pa videli, ničesar ne izključujem in ničesar ne postavljajmo kot pogoj.Ker je čas poletja bi si lahko omislila tudi kak spoznavni dan na slovenski obali ali v kakšnem welnesu na bazenih.Mudi se mi nikamor, če sem sedaj samski bom pa še naprej.Moje predstave o spolnosti so normalne in pričakovanja o vsem ostalem tudi.Prilagam svoj mail, če bi se katera odločila odgovoriti in bila zainteresirana za spoznavanje, visoko cenim diskretnost in pričakujem od vsake, da v primeru spoznavanja to ostane izključno med nama, za vedno.Vse ostalo na mail.Hvala za pozornost. tealc@highVIP.com
Apel podobo na ogled postavi, ker bolj resnico ljubi kakor hvalo, zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo neumno, kaj umetni od nje pravi.
Kaj si pa ti pričakoval drugega? In zakaj naj bi to bilo tako slabo, če sem prav razumel?
Apel podobo na ogled postavi, ker bolj resnico ljubi kakor hvalo, zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo neumno, kaj umetni od nje pravi.
Kaj si pa ti pričakoval drugega? In zakaj naj bi to bilo tako slabo, če sem prav razumel?[/quote]
Načeloma ni nič slabega, konstruktivna kritika je dobrodošla…[/quote]Zakaj se potem zgražaš?
Da bi izpadel bolj pameten, v stilu saj sem ti prec povedal?
Načeloma ni nič slabega, konstruktivna kritika je dobrodošla…[/quote]Zakaj se potem zgražaš?
Da bi izpadel bolj pameten, v stilu saj sem ti prec povedal?[/quote]
Pa ni zgražanja no 🙂 a ti je toča avto sesula pa si tečen? 🙂
Opozorit sem ga pa hotel, da naj ne pričakuje nek pozitiven odziv na tisto, kar je napisal. To pa res
Zakaj se potem zgražaš?
Da bi izpadel bolj pameten, v stilu saj sem ti prec povedal?[/quote]
Opozorit sem ga pa hotel, da naj ne pričakuje nek pozitiven odziv na tisto, kar je napisal. To pa res[/quote]
Ampak pošteno, a se tebi zdi njegov oglas navdušujoč? Bi se javil nanj, če bi ….izpolnjeval pogoje?
Meni deluje zdolgočaseno, žal.
ej, ko sem tole bral, sem rekel, da je tale pa goldfishki na kožo pisan, pa je še tega spljuvala. Zdaj mi pa res ni več jasno kaj sploh bi ona rada. Če bi napisal, da uživa v seksu, ne bi bilo prav. Ker je napisal, da s tem lahko počaka, spet ni prav. Naši južni bratje so včasih rekli, da bi se jebala, a da joj ne uđe.
Eni še kar sanjajo in sanjajo…… če nimaš časa spoznat ženske v reali zakaj bi imel čas spoznavat žensko kot tako?
To mi nikoli ni blo jasno….. kak maš lahko recimo 3 ure da greš z žensko ki ti piše na mail na pijačo in recimo na obalo, nimaš pa se časa odpelat na obalo ko je kaka fešta in spoznavat ženske….
to je zelo nelogično…. deluješ mi kot neki luzerček ki ma službo sicer nima pa skilla osvajat….. če bi ga imel, bi v času ko boš spoznavala tisto ki bi ti pisala na mail lahko spoznal tudi eno v reali samo tebi se ne ljubi 🙂
Lahko, da jo samo privlačijo…. :))[/quote]
Ja, kot luč veščo, ki jo potem samo naskakuje. 🙂
Smešen si. Itak, da mi moški sedejo, nisem narobe zvezana. Samo kdo pravi, da iščem?[/quote]
Ja, potem pa bi bilo umestno da odgovoriš na Boomovo vprašanje. 🙂
Opozorit sem ga pa hotel, da naj ne pričakuje nek pozitiven odziv na tisto, kar je napisal. To pa res[/quote]
Ampak pošteno, a se tebi zdi njegov oglas navdušujoč? Bi se javil nanj, če bi ….izpolnjeval pogoje?
Meni deluje zdolgočaseno, žal.[/quote]
Uporabil je ene par fint.. kao ne gre se mu v prvi vrsti za sex… ampak sex pa omeni v vsakem stavku. Tak da podzavestno išče samo to 🙂
Noče se pretirano hvalit, da ne bi izpadel narcisen, pove pa tud da ni nič posebnega, da ne bi bilo slučajno kakega očitanja ob kavici… kao si se lagal..
Kot žensko bi me zmotilo pa predvsem to… na kar se je tud GF takoj obesila. Namreč Zanj je sex 2 min????? Zato da sem ženska se še sklonim ne, kaj šele da bi dal hlačke dol 🙂
Torej, ne, ne bi me prepričal.. ampak lej, ker pač nisem ženska…
Ni me treba podcenjevati:). In zakaj hudiča bi sploh moral biti kdo pisan meni na kožo???[/quote]
Dejstvo je, da po tukajšnjih debatah sodeč še ni bilo dedca, ki ga ti ne bi spljuvala ali vsaj, da vedno najdeš dlako v jajcu.[/quote]
A potem ni nič konstruktivnega v mojem “pljuvanju”?:)) Se mi zdi, da bi marsikomu tukajšnja kritika več doprinesla kot da bi ga vsi trepljali po ramenih.
Meni deluje zdolgočaseno, žal.[/quote]
Uporabil je ene par fint.. kao ne gre se mu v prvi vrsti za sex… ampak sex pa omeni v vsakem stavku. Tak da podzavestno išče samo to 🙂
Noče se pretirano hvalit, da ne bi izpadel narcisen, pove pa tud da ni nič posebnega, da ne bi bilo slučajno kakega očitanja ob kavici… kao si se lagal..
Kot žensko bi me zmotilo pa predvsem to… na kar se je tud GF takoj obesila. Namreč Zanj je sex 2 min????? Zato da sem ženska se še sklonim ne, kaj šele da bi dal hlačke dol 🙂
Torej, ne, ne bi me prepričal.. ampak lej, ker pač nisem ženska…[/quote]
Meni je absurdno, da med vrsticami omeni, kako ni za hitri sex, ker se boji za svoje zdravje. Sploh se nisem obesila na 2 minuti, ampak na to, da razmišlja o spolno prenosljivih boleznih v svojem oglaševanju. Ful primerno, ni kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.