Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj bi vprašali učitelja?

Kaj bi vprašali učitelja?

Pozdravljeni,

pišem članek/intervju za osnovnošolskega učitelja. Želim si, da bi bila vprašanja karseda najbolj zanimiva in izvirna namesto tistih klišejskih, zato me zanima, če ima kdo kakšen predlog kaj bi bilo zanimivo in inovativno vprašanje, predvsem pa zanimivo za branje mlajši generaciji.

Najlepša hvala za pomoč

Zanimivo vprašanje bi recimo bilo, kako se sooča z grožnjo spogledljivih lolitk? Kako reagira na njihove provokacije, da po normativih ostane profesionalen in da ga ne morejo obtožiti pedofilskih nagnenj? Kaj zabrusi nazaj prepotentnim staršem, ki mu grozijo z odvetniki, ker njihov sonček ali sončica po njihovem mnenju ne dobi ocene, ki si jo zasluži? Kako vzgojno reagirati ob pretepih ali izsiljevanjih mularije na šolskem dvorišču, brez da te na koncu obtožijo nedopustne zlorabe ubogih (nasilnih) otrok.

Kaj naredi proti slabemu zadahu iz ust?
Koliko izobraževanj na leto nameni za svoj osebni razvoj?
Ali misli, da je nekaj več?
Kako bi se znašel ob 40+ tedenskem delavniku? Bi lahko hodil ob koncu dneva?
Zakaj ima tako dolge počitnice?
Kako se sooča z notranjimi strahovi? Jih premaguje, tolerira ali nadgrajuje?
Ima svoje ljubljenčke v razredu? Zakaj da?
Ga imata oče in mati rada? Misli ali ve?
Kdaj bo nehal biti siten? Še letos ali naslednje desetletje?

Kako se mu da eno in isto snov predavat več let zapored ?

kdaj je prvič pritisnil gobezdavega mulca?

Koliko sodelavk je že po*ukal v svojem kabinetu ?

Saj ne boš nekoč dala svojih otrok v to šolo, a ne? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sliši se, kot da se ti zdi to povsem samoumevno in bi moralo biti obvezen del učiteljske prakse?
Nikar me ne jezi no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pametne je treba zgodi zabit da se ve kdo je močen

Midva bova imela še težave okoli tega. Glede otrok sem jaz zeloooo občutljiva veš. Da jih ne boš fasal :))

kolikšen ima IQ, da se lahko druži in meni z debili

to bo s tabo, ja … raje imaš, da jih ti faše kot, da ga ti fašeš

sej ti k maš neumne froce nimaš teh problemov pol pa drugim težiš k jih majo!

Spider iz back. Da se lažni resnicoljub ne bo več trudil uporabljati tujega vzdevka.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

to bo s tabo, ja … raje imaš, da jih ti faše kot, da ga ti fašeš[/quote]

Oprosti, nisem razumela. Kaj si želel reči?

če povem po resnici ni blo tok težko

Še enkrat mi ukradi vzdevek, pa bom od Primoža zahteval tvoj IP. Potem se malo pazi.

Have a nice day

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Upam, da z značajem vred 😉

ne da se mi. a mi lahko pošleš svoje geslo?

LP

to bo s tabo, ja … raje imaš, da jih ti faše kot, da ga ti fašeš[/quote]

Oprosti, nisem razumela. Kaj si želel reči?[/quote]

zmenjeno in vse jasno.
A še vedno rečeč, da si padla po stopnicah?

zdej so scene v dvigalih za razvijanje karakterja.
štenge so passe.

Kaj bi se spremenilo, če bi začel živeti in delovati izključno po svojih načelih oz. vrednotah?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj ne boš nekoč dala svojih otrok v to šolo, a ne? :))[/quote]

Jst ne lezem drugim v rit, torej se nikogar ne bojim. Ti se bojiš učiteljev? Da bi se jim zameril in bi grdo gledali tvoje otroke? Glej, zavod za zaposlovanje je poln, torej če nekdo ne bo izpolnjeval svojih kriterijev, bo prišel drugi. Otroci ne bodo trpeli na račun psiho učiteljev.

Saj ne boš nekoč dala svojih otrok v to šolo, a ne? :))[/quote]

Jst ne lezem drugim v rit, torej se nikogar ne bojim. Ti se bojiš učiteljev? Da bi se jim zameril in bi grdo gledali tvoje otroke? Glej, zavod za zaposlovanje je poln, torej če nekdo ne bo izpolnjeval svojih kriterijev, bo prišel drugi. Otroci ne bodo trpeli na račun psiho učiteljev.[/quote]

Zopet pričneš žvekat ob 7:00 in končaš ob 0:00

Jst ne lezem drugim v rit, torej se nikogar ne bojim. Ti se bojiš učiteljev? Da bi se jim zameril in bi grdo gledali tvoje otroke? Glej, zavod za zaposlovanje je poln, torej če nekdo ne bo izpolnjeval svojih kriterijev, bo prišel drugi. Otroci ne bodo trpeli na račun psiho učiteljev.[/quote]

Zopet pričneš žvekat ob 7:00 in končaš ob 0:00[/quote]

Moj delavnik je 24 ur. Te to moti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close