Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske nas ne cenijo dovolj

Ženske nas ne cenijo dovolj

Kot odgovor na temo, če se ženske ne cenite dovolj, je tu dokaz, da bi lahko bile ponosne, če živijo s Slovencem. Smo najbolj pridni med vsemi:

[img]http://shrani.si/f/3Q/ut/3w0dplLI/moski-delajo.jpg[/img]

Dej no pripopej še “average minutes per day men spend on their wife” …. ;-)))

Jaz živim sama pa ne porabim 114 min za gospodinjenje. Kaj torej ti moški počno?
Če recimo vsak pol del opravita, pomeni skoraj 4 ure gospodinjenja na dan?
Samski očitno vse hitrreje opravimo :).

Ja, ne more biti moški za šporhetom, potem pa še ob ženi….:)
Tu spet prihaja do izraza vaša prevelika zahtevnost. 🙂

A ni logično, da samski rabi manj, kot pa ena družina ?
Tu verjetno niso odgovarjali samski moški.

Ja, ne more biti moški za šporhetom, potem pa še ob ženi….:)
Tu spet prihaja do izraza vaša prevelika zahtevnost. :)[/quote]

Ja, se strinjam. Zato sem pa samska …veliiiik prezahtevna….

A ni logično, da samski rabi manj, kot pa ena družina ?
Tu verjetno niso odgovarjali samski moški.[/quote]

A samski so ekstra kategorija, izločeni?
Če pogledam par. Recimo za pripravo kosila porabita oba skupaj približno isto časa kot, če se kuha za enega, edino pomivanja je nekaj več. Pa nekaj več je čiščenja in tako naprej.
Ampak pa sta dva para rok za delo. Torej bi moralo it za gospodinjska dela skupno manj časa. Ker sta dva za delo.

Če so pa otroci pa seveda se pričakuje, da tudi oni kaj delajo, če res niso majhni.
Ali so bili poleg samskih moških izločeni tudi pari brez otrok in družine z večjimi otroci?

Babe (slovenske) kot babe. Spet se pritožujejo. “Kaj pa ima tip toliko časa za mečkat v gospodinjskih opravilih? Me to dvakrat hitreje naredimo!” Zato, pobje, jim kar prepustite ta opravila, ki jih gobezdave vse bolje in hitreje naredijo, in se raje pomaknite s kavči vred dol po lestvi, kjer so tisti, ki jih vaše babe na dopustih smatrajo kot “prave moške.” Ne splača se babi biti preveč uslužen. Samo napake bo iskala. Čim več naj dela, da bo vesela, če jo samo pohvališ. Če boš cele dneve glancal stanovanje in pomival posodo, ti bo pa vsa zoprna še madeže na svetlobi iskala.

Samo to, da se jim lusta po Turkih in drzavljanih severno Afriskih drzav, pa res nekaj pove. Morda tudi to na kaj se zenske palijo. Gotovo ne na pomivalce posode v domaci kuhinji. Slisijo svojega sanjsko romanticnega muslimana in ze si sezidajo kak grad v oblakih, lol.

Meni se pa smilijo ubogi reveži kot je marihuanca in dater. vem, da je hudo, če te nobena ženska niti ne povoha. Razen seveda vajinih mamik.

Samo to, da se jim lusta po Turkih in drzavljanih severno Afriskih drzav, pa res nekaj pove. Morda tudi to na kaj se zenske palijo. Gotovo ne na pomivalce posode v domaci kuhinji. Slisijo svojega sanjsko romanticnega muslimana in ze si sezidajo kak grad v oblakih, lol.[/quote]

Si videl, kako so danes priletele kot muhe na drek na teme, kjer smo jih kritizirali? Ponavadi jih ni toliko. Bolj ko jih kurcaš bolj te provocirajo za še več tega. Prav pogrešajo to, da jih dobijo malo po pičkicah. Pa čeprav samo verbalno.

Ti se raje brigaj za to, da bodo imeli frajerji kondome gor, ko te bodo razštelavali. Da ne bodo potem spet marihuanca in ostali prasci krivi, ker boš hodila delat splave.

Meni se pa ti smiliš, ker se ti smilijo ljudje, ki jih še poznaš ne.

HAHAHAHAHA…

Wanna be my suger mama? Sug’a, sug’a?

Odpovej se namenu, ki ga narekuje tvoj glas ega.
Pamet: +1

A to ti iz Dungeons & Dragons, +1?

Meni se pa ti smiliš, ker se ti smilijo ljudje, ki jih še poznaš ne.[/quote]

Pa Goldfish, o kateri je bilo govora, menda še poznaš ne…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

verjame v te pravljice!? kr neki

Meni se pa ti smiliš, ker se ti smilijo ljudje, ki jih še poznaš ne.[/quote]

Pa Goldfish, o kateri je bilo govora, menda še poznaš ne…[/quote]
Sej je zadnjič napisala, da je v živo še hujša, kot na forumu.

Sej je zadnjič napisala, da je v živo še hujša, kot na forumu.[/quote]

Itak, grozna na najbolj grozovit način:))).

Joj, pa teli Indijci res niso za nobeno rabo. Em ne gospodinjijo, em ne seksajo … nič od nič.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ti šment, Francozi, ki so meni všeč, pa so šele na 4. mestu. Očitno mi Slovenci preostanejo. :))) Kaj pa pomeni OECD29?

Tebi preostane dildo in volja do pomivanja lastne posode.

Sej je zadnjič napisala, da je v živo še hujša, kot na forumu.[/quote]

In ti si ji verjel?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close