Ženske nas ne cenijo dovolj
Kaj vse pa po tej raziskavi spada pod “unpaid housework”? Utrjevanje, preizkušanje kavča je tudi housework? Unpaid vem, da je. 🙂
Margoooooot! Kdo pa je bil spet na obisku? A spet kak sosed hodi? :D[/quote]
Neeee :))) Samo statistika je kar dobra, glede na to, da moj ne dela nič. :)))
Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))
Margoooooot! Kdo pa je bil spet na obisku? A spet kak sosed hodi? :D[/quote]
Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))[/quote]
Glede na število žensk pri hiši moraš ta rezultat še ustrezno pomnožit, da se statistika izide 🙂
Skor da že pregorevam…. 😀
Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))[/quote]
Glede na število žensk pri hiši moraš ta rezultat še ustrezno pomnožit, da se statistika izide 🙂
Skor da že pregorevam…. :D[/quote]
Nam hočeš naložit, da nekam preveč fukaš?
Skor da že pregorevam…. :D[/quote]
Nam hočeš naložit, da nekam preveč fukaš?[/quote]
Pa kako glih tebe to zanima, da si šel spraševat?…..ccccc
Ženske vas ne cenijo dovolj, ker že samo po izgledu vlečete na gaya, da o komuniciranju, obnašanju sploh ne govorim. Da si ženski privlačen, moraš bit dec, vi ste pa vse prej kot to. Kakšna zrelost, pa resnost lololol Poglejte mene kako se obnašam, pa kljub temu vse norijo za mano.
Stalno resno zvezani, s povprečno hribovsko jožico 🙂
Tu na MON-u nisem opazila strašnega tekanja za tabo. Če pa si v RL res tko dober, potem pa le uživaj. Samo ne vem zakaj se je žena ločla od tebe, če si tako dober? Hmmmm[/quote]
Za njega je strašno že, če ga katera nahruli nazaj. :))
Forum je zaprt za komentiranje.