Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske nas ne cenijo dovolj

Ženske nas ne cenijo dovolj

[/quote]

Odkod potreba, da ta stavek vidiš čim večkrat napisan, veš samo ti.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vsak sanja o nečem kar nima ali ne pozna. Slovenke pač o vseh ostalih samo o Slovencih ne. Normalno. In privoščim jim.. naj se jim sanje uresničijo. Vsem, brez izjeme.

No to pa je res dosti, da še dve uri gospodinjijo? No, jaz nimam te sreče, očitno nimam Slovenca 🙂

Kaj vse pa po tej raziskavi spada pod “unpaid housework”? Utrjevanje, preizkušanje kavča je tudi housework? Unpaid vem, da je. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

Odkod potreba, da ta stavek vidiš čim večkrat napisan, veš samo ti.[/quote]

Odkod tebi potreba, da se vmešavaš v debato, ki ti ni namenjena?

Hehe, zgleda, da je nekdo extra priden in opravlja vso to gospodinjsko tlako še namesto mojega dedca.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margoooooot! Kdo pa je bil spet na obisku? A spet kak sosed hodi? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Margoooooot! Kdo pa je bil spet na obisku? A spet kak sosed hodi? :D[/quote]

Neeee :))) Samo statistika je kar dobra, glede na to, da moj ne dela nič. :)))
Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))

Margoooooot! Kdo pa je bil spet na obisku? A spet kak sosed hodi? :D[/quote]

Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))[/quote]
Glede na število žensk pri hiši moraš ta rezultat še ustrezno pomnožit, da se statistika izide 🙂
Skor da že pregorevam…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekdo je priden še namesto njega. Ziher si to ti.[sup]k zate vem da si pliiiiden[/sup] :))[/quote]
Glede na število žensk pri hiši moraš ta rezultat še ustrezno pomnožit, da se statistika izide 🙂
Skor da že pregorevam…. :D[/quote]

Nam hočeš naložit, da nekam preveč fukaš?

Skor da že pregorevam…. :D[/quote]

Nam hočeš naložit, da nekam preveč fukaš?[/quote]
Pa kako glih tebe to zanima, da si šel spraševat?…..ccccc

Nam hočeš naložit, da nekam preveč fukaš?[/quote]
Pa kako glih tebe to zanima, da si šel spraševat?…..ccccc[/quote]

Ja kaj zdaj neki mutiš. Po pravic mu povej, da fu***. Kaj? Tko je, kot je. :))

Pa kako glih tebe to zanima, da si šel spraševat?…..ccccc[/quote]

Ja kaj zdaj neki mutiš. Po pravic mu povej, da fu***. Kaj? Tko je, kot je. :))[/quote]

Margo, ne tako grobo, no…. 😀 Malo občutka… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja kaj zdaj neki mutiš. Po pravic mu povej, da fu***. Kaj? Tko je, kot je. :))[/quote]

Margo, ne tako grobo, no…. 😀 Malo občutka… :))[/quote]

Ma ful mi grejo na živce ljudje, ki niso iskreni.
😛

Ženske vas ne cenijo dovolj, ker že samo po izgledu vlečete na gaya, da o komuniciranju, obnašanju sploh ne govorim. Da si ženski privlačen, moraš bit dec, vi ste pa vse prej kot to. Kakšna zrelost, pa resnost lololol Poglejte mene kako se obnašam, pa kljub temu vse norijo za mano.

Stalno resno zvezani, s povprečno hribovsko jožico 🙂

Tu na MON-u nisem opazila strašnega tekanja za tabo. Če pa si v RL res tko dober, potem pa le uživaj. Samo ne vem zakaj se je žena ločla od tebe, če si tako dober? Hmmmm

Žena ? Lmao

Oni meditirajo. 🙂

Tu na MON-u nisem opazila strašnega tekanja za tabo. Če pa si v RL res tko dober, potem pa le uživaj. Samo ne vem zakaj se je žena ločla od tebe, če si tako dober? Hmmmm[/quote]
Če si pa zatiskaš očke pred resnico… in pol ne opaziš… 🙂

Oni meditirajo. :)[/quote]

Jahh… od tega pa ženske nimamo prav dosti :)))

Oni meditirajo. :)[/quote]

Jahh… od tega pa ženske nimamo prav dosti :)))[/quote]
Spet samo na svojo korist mislite. 🙂
Tipično žensko. 🙂

drug pa bo, če ne bomo same zase poskrbele… vi, moški??? :))))

Tu na MON-u nisem opazila strašnega tekanja za tabo. Če pa si v RL res tko dober, potem pa le uživaj. Samo ne vem zakaj se je žena ločla od tebe, če si tako dober? Hmmmm[/quote]
Za njega je strašno že, če ga katera nahruli nazaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, a sta vidva z EB na bojni nogi?

Robi, ljubček, ti si pa očitno zlo razočaran nad ženskim spolom… al se mi le zdi!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close