rekel mi je, da me bo razkosal kot prašiča, če
mu bom samo še enkrat omenila njegov tel. v smislu npr. SMS si dobil…vceraj je ze spal in tel.jr zapiskal na drugacen nacin kot ponavadi in rekla sem mu da mu piska tel. Zjutraj si je svetil z baterijo in vmes se je spet neka glasba prizgala nakar sem mu rekla Kaj mas to spet in je čisto ponorel in mi rekel, da če mu še enkrat omenim njegov tel.me bo razkosal kot prašiča..to se mi je zdelo res zelo grdo zaradi česar sem mu rekla,če se zaveda kaj mi je rekel,nakar mi je to ponovil se dvakrat in rekel, da mi to lahko tudi napiše.. kaj tako grdega res nisem pricakovala od njega.. ;( potem je šel v službo in ko je prišel domov sem bila čisto poklapana, on pa se je čisto lepo obnašal..ker sem bila res čisto zbita – pogovarjala sem se, ampak se je čutilo, da sem čisto na tleh mi je rekel, da se ne misli več trudit in se neki pogovarjat, da ko bom pa rešla svoje psihične težave, da naj mu pa povem in se bova pogovarjala ali se pa tudi ne bova… to me je še bolj potlačilo – jaz psihične težave?? Ne morem se obnašati, kot da ni bilo nič..že večkrat mi je rekel kaj takega, ampak je šlo vse lepo mimo… dvomim, da bi grožnje res uresničil – to so samo besede.. bolje pa da ne povem kakšno službo opravlja…
Ker, če je mesar, potem bi jaz vzel te grožnje le kot poklicno deformacijo. Nič resnega. 🙂
Pa kaj če piska…a je življenskega pomena? Naj piska[/quote]
Lahko bi recimo bilo, glede na uro. Ga je pač želela opomnit, da mu piska. Nekaj običajnega med dvema, ki skupaj živita. Je tebi to tako nepoznano?
Eh, to so zgodbe, ki vas vsaj malo potolažijo. V vsakem slabem je tudi nekaj dobrega. 🙂
V ozadju se marsikaj dogaja.
Ali ima ona kakšno panično motnjo ali pa ji on laže in le nabija občutek krivde.[/quote]
V mislih sem imela točno določene samske monovce:)). Glede tega posta pa premalo vemo. Lahko sta oba motena, lahko je en bolj, drugi manj. Zdrav pa sigurno ni nihče od njiju.[/quote]
Še najmanj pa tisti, ki ob tako pozni uri kliče za nepomembne stvari. :))
V mislih sem imela točno določene samske monovce:)). Glede tega posta pa premalo vemo. Lahko sta oba motena, lahko je en bolj, drugi manj. Zdrav pa sigurno ni nihče od njiju.[/quote]
Še najmanj pa tisti, ki ob tako pozni uri kliče za nepomembne stvari. :))[/quote]
Ta sms je zdaj še najmanj pomemben.
V ozadju se marsikaj dogaja.
Ali ima ona kakšno panično motnjo ali pa ji on laže in le nabija občutek krivde.[/quote]
To pa verjamem.
Forum je zaprt za komentiranje.