Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

Tipična ”SLIKA” “bad boya” oziroma “pravega” moškega, po katerem tako zelo hrepeni velik delež žensk (bolje rečeno deklet) v kožo katerega si hkrati želi stopiti precejšen delež fantičev.
V resnici gre le za užaljenega fantka, ki ni prenesel tega, da ga je ženska nogirala, mu nabila rogove oziroma mu tako ali drugače porušila sliko popolnega moškega (ki ga ne more, ne bo nobena zavrnila) in zdaj to užaljenost stresa na cel ženski spol. V resnici pa gre le za strah pred spoznanjem, da sam ni tako zelo popoln, kot si domišlja.
Po vsej verjetnosti pa ga je nogirala tudi upravičeno, saj se vse zgodi z razlogom. Sicer zreli ljudje rešujejo težave v odnosih drugače, ampak zdaj ne govorimo o le teh.
To ni neka moja nova ugotovitev, to je tukaj le za tiste, ki ne poznajo ozadja teh moških in za tiste, ki so na to tako zelo ponosni, da imajo potrebo žaliti tako druge moške, kot ženske.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske, ki se znajdejo skupaj s takšnim manipulatorjem in lažnivcem, so prav tako naivne in marsikaj pri sebi nima razčiščenega, če se tako na široko sprašuje o moralnih zadevah.
Vsak najde sebi primernega.

Tebe pa tole hudo matra. Imaš pa prav. Tole je daleč od bad boya in si očitno delaš napačno sliko – morda prav zato, ker te žuli.

Kdo pa potem je pravi bad-boy ? 🙂

Kdo pa potem je pravi bad-boy ? :)[/quote]

Vsekakor se tak ne plete z ženskami na tak način zaradi sovraštva in strahu pred razočaranji, ampak zato, ker mu tak način pač ustreza – vsaj tisti trenutek ali obdobje in tudi iskren je glede tega, da iz vsega skupaj kakšna “resna zveza” ne more ratat. Res pa je tudi, da se s svojim življenjem in stilom ne bo havalil po forumih.

Lepo Marko, da si koncno napisal nekaj o sebi, oz. vsaj o svojem razmisljanju. Zanimivo predstavo imas to o bad boys, ni kaj. 🙂
Seveda si hudo narobe predstavljas. Svet je poln v ljubezni razocaranih ljudi. In med bad boys ji je se najmanj, ce se mene vprasa.

Za mojega prijatelja, glasbenika, pravijo, da ima bad boy look. Da zgleda nevarno, haha, karkoli ze to pomeni. Pa sploh ni bad boy v kaksnem drugem oziru. Jaz pa se po izgledu nisem. Pa se mi dogaja bolj kot vecini bad boys.

Definitivno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zame je badboy en tak…neprilagojenec. A la Cal Trask v Vzhodno od raja….zbegan, ne najde
mesta pod soncem, reagira z napadalnostjo iz strahu, dela se samozavestnega, da ne bi opazili,
kako je izgubljen….
Ženske privlači ponavadi ravno ta ranljivost, ki tolče ven….rade bi ga potolažile, mu nudile varen
pristan…ampak se na žalost ponavadi ne konča najbolje…

Vsekakor se tak ne plete z ženskami na tak način zaradi sovraštva in strahu pred razočaranji, ampak zato, ker mu tak način pač ustreza – vsaj tisti trenutek ali obdobje in tudi iskren je glede tega, da iz vsega skupaj kakšna “resna zveza” ne more ratat. Res pa je tudi, da se s svojim življenjem in stilom ne bo havalil po forumih.[/quote]
Hehe. Seveda mu ustreza, ampak le zaradi prevelikega strahu. Saj s tem ni nič narobe, da ne bo kdo narobe razumel. Ampak le toliko, da razčistimo, ljudje smo čustvena bitja in vedno nas pri našem načinu odločanja, načinu življenja vodita tako pogum, kot strah. Noben način pa ni več ali manj vreden od drugega.
V resnici človek le skriva svoj strah pred tem, da mu kdo ne poruši slike o sebi. Ok, človek je lahko tudi ponosen na to, kako dobro le to prikriva. Vsekakor taki tipi vedno bodo, saj jim na drugi strani ženske to omogočajo in na nek način en drugemo omogočajo osebno rast. Ampak le omogočajo.

Da se razumemo, “bad boy” je tisti, ki tako živi, ne tisti, ki nekemu Joškotu samo tako izgleda. To je menda jasno.

Res je. Ne konča se najbolje zato, ker ženska sama tudi ne zmore premagati njegovega (in še svojega) velikanskega strahu, poleg katerega je prisoten tudi njegov velikanski ego, ki tega strahu ne želi priznati. Čeprav ga, ampak se sam ne zaveda. Dokler moški ni pripravljen priznati svojega strahu in priti ženski naproti, bo pač neprestano bežal. Ampak pred samim sabo ne moreš pobegnit, razen če si Chuck Norris. 😉

Definitivno.[/quote]
Vidva sta res “team Clueless”, lol

Da vama nekaj objasnim. Predstavljajta si 22-letno lepoticko, ki bi jo kompleten moski rod na hrbet dal. Neka resna zveza ji se ni prioriteta. Predvsem zeli uzivati v zivljenju. Kako se obnasa? Vidva ne vesta. Vama pa jaz povem. Se hujsa je od mene.

Daj nehaj nakladati Marko. Spet tvoje prepricanje, da ves moski rod stremi k eni resni vezi. Tisti, ki pa jim to ni prioriteta so pa ranjene dusce, ipd. Kaj se bos se spomnil?

Zakaj ni nikdar teme o “bad girls?” O prešuštnicah, ki vlečejo naivneže za jajca? Vedno samo to stereotipiziranje o moških prevarantih, da lahko kokoši priletijo na kup in kokodakajo o (svoji) visoki morali. Po drugi strani so pa ravno babe tiste, ki vedno zagovarjajo zlajnan prazgodovinski kliše, da mora biti moški lovec. Kako si one potem predstavljajo te lovce? Nisem še slišal za lovca, ki bi bil celo življenje zadovoljen z eno samo trofejo.

Jaz vsekakor ne 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Definitivno.[/quote]
Vidva sta res “team Clueless”, lol

Da vama nekaj objasnim. Predstavljajta si 22-letno lepoticko, ki bi jo kompleten moski rod na hrbet dal. Neka resna zveza ji se ni prioriteta. Predvsem zeli uzivati v zivljenju. Kako se obnasa? Vidva ne vesta. Vama pa jaz povem. Se hujsa je od mene.[/quote]
In kdo je rekel, da ni ali ne more biti? 🙂

Da jih ni? Ne vem, če je to res. Sicer pa imaš čas, pa jo napiši. Če imaš še osebne izkušnje, toliko bolje.

Dater jaz mislim, da se moraš roditi, če se tako izrazim s ˝ talentom˝ za promiskuitetno obnašanje. Tako kot se rodijo ljudje s slikarskim talentom, s pesniškim talentom etc. Ni vsak za to. Jaz to vsekakor nisem pa imam ženske zelo rad. Ampak ne vidim v temu nekega izziva.

Se pa strinjam da ena resna veza ni realna. Pred 50-60 leti ja sedaj pa ne.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A ti o moški kurbariji pišeš iz lastnih izkušenj?

Seveda, tako iz osebnega doživljanja, kot tudi opazovanja in pričevanja drugih. Vse to spada pod moje osebne izkušnje.

Dater jaz mislim, da se moraš roditi, če se tako izrazim s ˝ talentom˝ za promiskuitetno obnašanje. Tako kot se rodijo ljudje s slikarskim talentom, s pesniškim talentom etc. Ni vsak za to. Jaz to vsekakor nisem pa imam ženske zelo rad. Ampak ne vidim v temu nekega izziva.

Se pa strinjam da ena resna veza ni realna. Pred 50-60 leti ja sedaj pa ne.[/quote]
Ko clovek enkrat resno podvomi v to, ena zveza do konca zivljenja, se utegne zamisliti nad uzakonjenimi posledicami ustvarjanja v dolgoletnem skupnem gospodinjstvu. Ze to utegne marsikoga demotivirati, da gre po nepotrebnem v taksno tveganje. Pravim “po nepotrebnem”, ce ima alternativo. Vecina je pravzaprav sploh nima.

Kar pa se talenta tice, je po moji oceni dalec precenjen. Jaz npr. nisem vse zivljenje zivel kot zivim danes.

Alternativa je vedno in jo ima vsak, namreč prav vsak ima možnost živeti tudi sam. Ampak v resnici si malo kdo tega res želi, razen tistih, ki so bili že prevečkrat prizadeti. Bolj kot je človek prizadet, bolj se izogiba tesnemu odnosu z nekom.

In kaj je tebe tako prizadelo, da se v strahu pred življenjem zatekaš v virtualno realnost?

Zato pa resne ženske ne želijo, da se na njih gleda kot na trofeje. 🙂

To je zdaj čisto nekaj drugega. V tem primeru so vsi zadovoljni. V izhodiščnem primeru, pa ni zadovoljen ne tisti moški iz zgodbe in ne ženska.

Alternativa je vedno in jo ima vsak, namreč prav vsak ima možnost živeti tudi sam. Ampak v resnici si malo kdo tega res želi, razen tistih, ki so bili že prevečkrat prizadeti. Bolj kot je človek prizadet, bolj se izogiba tesnemu odnosu z nekom.[/quote]

Aki bi veljalo nekaj takega tudi obratno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close