Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ka se je dedcem sfuzlalo?

ka se je dedcem sfuzlalo?

Dedci se sploh ne znate več normalno pogovarjat. Včasih se s kom na samem ali v družbi pogovarjam in si mislim – lej, ta je pa enkraten, ne omenja seksa, ne naklada, …lepo! Ni vrag, da čez čas pa mora butnit ven kakšno v tej smeri.

A še sploh obstaja kdo, ki misli z zgornjo glavo, ne spodnjo? A je res takšna potreba po ženskah, da na vsakem koraku slišiš – sex, sex, sex,….

Je kaj v zraku, da se moškim “fuzla”? Je kaj v zraku, da so vedno manj sposobni in nujno iščejo še “zadnjo bilko”, da bi sexali, dokler še lahko, ker kmalu ne bodo mogli več?

Najbolj me pa moti, če te že nekdo hoče “položit” in mu ne uspe – te pa začne zmerjat: kur.a, pič.a, ….
zgojena si, vsem daš, men pa ne,… nekateri so postali že prav nasilni s tem (ni čudno, da je toliko posilstev).

Že tu gor – na klepetu se vidi, kakšne budale so nekateri. Ti odpre ključavnico, pa bi mu ga že morala drkati, biti gola za računalnikom, pisati opolzkosti,… Če se hočeš normalno pogovarjati, si pa dolgočasna, zafustrirana, brezvezna,….

Fantje – lep dan vam želim in čim več ulova!!!

Moraš razumeti, da je praksa eno, nakladanje pa drugo.
Če ne seksaš, pač nakladaš.

Kdo ima tukaj problem?

Isto se sprašujem.

V RL zamenjaj ljudi, s katerimi se družiš, tu ti pa ni treba biti ali pa enostavno zaobideš, kar it ne paše…

sex je najboljši šport 😉
a ti pa nič ne sexaš ???

Ah nič posebnega. Ko nomalen tip vidi, da ženske palijo večinoma na samozavestne idiote, njega pa niti pogledajo ne, ko kakšno na sprehodu sramežljivo ogovori, se po možnosti posmehujejo…se pač on odloči, da bo še sam malo idiot. Ena bo že padla, če ti ne, pa druga.

Ni panike, samo nakladanja je preveč! Zakaj direktno ne vprašajo – si za? Če mi bo simpatičen, bom rekla ja, če ne, pa odločen ne. Prej še kakšna kavica, spoznavanje – pa gremo horuk.

Pa tisto: kaj bi s tabo delal!!! Pa opisuje, kako bi te, pa kakšnega ima,… raje imam, da pokaže kaj zna, ne pa, da na jeziku raste. Res, nakladačev ne maram.

Jaz pa ne maram nakladačk… ki samo govorijo, v resnici pa ni nič od njih.

rešitev je čist simpl.

na takega frajerja se pred čim več ljudmi zadereš: “kva je, a greva f.ukat?!?”

pol maš ziher mir 😀

lepolaska….
a lahko bolj po tiho vprašaš?!?

ne 😀 potiho se vpraša, kadar ženska HOČE seksat, naglas pa takrat, ko hoče mir – ker so dedci pusiji 😀

Ona ne vpraša niti glasno še manj pa tiho .. 🙂

če tebe ne vprašam, še ne pomeni, da tudi drugih ne 😛

Mene si niti drzni ne vprašat… niti v sanjah me ne sprašuj

okej, hanibani

ne bom 😀 😀 😀

Lepo. Sam ne si premislit ko boš kak večer mal fajhtna sedela sama doma… Bodi karakterna in zateži komu drugemu. Prav?

nekako se mi dozdeva, da imaš ti več večerov kot jaz težave z osamljenostjo in dolgčasom, ki ju moraš tu preganjat 😉

Mal se razglej… in če najdeš en moj prispevek po 16 uri.. častim vikend paket..

kakšen vikend paket?? 🙂

Kateri nick pa po 16. uporabljaš? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kakršenkoli 🙂

Kateri nick pa po 16. uporabljaš? :)[/quote]
Jebach_radoznalk 🙂

aja, jst te ne smem “vprašat”, upaš, da bo bolj delovalo, če me boš ti? 😀

😛

(p.s.: če kdo najde kakršenkoli post z ip-jem od enTip-a objavljen po 16-i uri, se odpovem nagradi v dobrodelne namene 😀 )

no, pa je spet ena priznala, da je puhloglava, ker ima samo eno glavo.
Lažje stvari so pač zgoraj

aja, jst te ne smem “vprašat”, upaš, da bo bolj delovalo, če me boš ti? 😀

😛

(p.s.: če kdo najde kakršenkoli post z ip-jem od enTip-a objavljen po 16-i uri, se odpovem nagradi v dobrodelne namene 😀 )[/quote]
Itak da me ne smeš vprašat, ker jaz te ne bom. Garantiram! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close