ka se je dedcem sfuzlalo?
Beden pregovor, ki drži samo v teoriji, v praksi pa pogrne sto na uro. Z lažmi jih lahko futraš kolikor ti paše, vse je samo odvisno od tega kako dober si v laganju. Po drugi strani pa, bolj ko si odkrit z njo, prej se bo začela dolgočasit ob tebi.[/quote]
Torej kako dolgo si ti že v v zadovoljni zvezi, ko tako samozavestno trdiš, da ta pregovor ne drži v praksi, ampak le v teoriji? 2 tedna, 3…?
Zaljubljena / nora nate bo do trenutka, ko ji boš še zanimiv. Spoštovanje, prijaznost, vljudnost in ostale vrednote ženskam pomenijo bolj malo oz. skoraj nič. Ocenjuje te samo na podlagi kaj čuti do tebe ta trenutek, kaj si naredili za njo včeraj ji je figo mar. Trudi se, neguj odnos, delaj budalo iz sebe, če te to veseli, samo po več letih se te bo v vsakem primeru naveličala…
Jaz te povsem razumem, da si se počutil kot budalo, če ti na koncu ni ratalo. Mogoče pa le nisi vsega naredil tako iskreno in pošteno, kot misliš, da si. Posebej, če si se ob tem počutil kot budalo. Katera ženska si pa želi budalo ob sebi, povej mi? Kako bi se ti počutil v zvezi, če bi se ženska ob tebi počutila kot budalo?
Močno ti priporočam, da natančno predelaš pojme kot sta zaljubljenost in ljubezen, da dobiš vsaj neko realno predstavo o zvezi oziroma življenju v dvoje. Vidim, da jih enačiš oziroma jih ne poznaš.
Če zvezo “futraš” z lažmi graf strmo pada. Če ti uspe v zaljubljenosti zadevo še nekako obdržat na nivoju pa v ostalih kategorijah nikakor ne gre. Z lažjo ne. Takrat se logično počutiš kot budalo, ker te slej kot prej razkrinkajo na kako kratkih lažnivih nogah stojiš….
Ampak krivi so pa “oni”, a ne? 🙂
…ampak z lažjo, kot ti propagiraš, se vsega tega ne da kupit…
Pravi pregovor, da z lažjo lahko ujameš žensko, a z lažjo jo ne moreš nahranit.[/quote]
“z lažjo lahko ujameš žensko” – evo, še ena definicija, zakaj ne smemo zaupati moškim! V dandanašnjem času se pa lahko ženska sama nahrani (na vse načine)! Bemti, zakaj sem začela brskat po forumih!
Spet boste rekli – to je pa ženska radovednost. Sem vsaj odkrila moško “iskrenost”:[/quote]Ampak kaj ti nuca laž, če jo samo (za hip) ujameš, če jo ne moreš obdržat? 😉
Če bi bilo res, da se lahko sama hraniš ne bi čutila lakote, da brskaš po forumih…. očitno si vseeno nečesa lačna… 😉
Pravi pregovor, da z lažjo lahko ujameš žensko, a z lažjo jo ne moreš nahranit.[/quote]
Moski, ki si ne zeli druzine (beri, otrok) zaradi druzine same, ne rabi nujno furati resno zvezo, da bi vse to imel/dobil. No, kakor kdo. Vecina, najbrz res kar mora. Torej, razocarana punca, vecina fantov si morda kar iskreno zeli resne veze, ker so ze davno obupali, da bi tisto kar si res zelijo, kako drugace dobili. Sploh tisti, ki so po desetletju nejebice eno koncno uspeli impresionirati s svojimi providerskimi sposobnostmi, so potem najbolj ponosni nase in resne zenske. Tiste “neresne”, ki ji nikoli v zivljenju niso in ne bodo opazile, da so… pac, neresne. A vse kar “resnost” pomeni je, da je zenska preracunala, da ob od tipa dobila dovolj vec, kot ima sama za dati. Cemur zenske pac pravijo “ljubezen”. In tega res, dragi on in somisljeniki ne gre dolgo igrati. Ostanite brez vase drage sluzbe dovolj dolgo casa, pa boste hitro ugotovili, da ljubezen do vas traja le toliko casa dokler igrate vlogo, ki jo ona “ljubi”. Medtem, ko bi jo vi zagovorniki “ljubezni” ziveli celo zivljenje pa ceprav jutri izgubi svojo sluzbo in nikoli nove vec ne najde. Le da seksa z vami vsaj enkrat mesecno.
FYI, mlada lusna punca ima stalno na dosegu roke en kup fletih kandidatov. To je obcutek, ki si ga vecina sploh ne more zamisliti. Sploh moskih! Tipi, poskusite si predstavljati, da vam na duso hkrati piha ene pac hudih punc. Vse so vam vsec. In vse bi z veseljem. Le pametno morate izbrati. Zato jih malo testirate, da vidite kako odreagirajo. In armada fehtark, ki se vam poleg teh par zanimivih lepotic redno ponuja, so vam bedne, a ne? Kako se smesijo, ko vam ponujajo seks, da bi vas primamile, a ne? Prav bedne so vam. Sploh tiste povprecnice, ki si domisljajo, da bi se prav vi ob vsej ponudbi, ki jo imate, naj zanjo se nekaj trudili, lol. Kaksne domisljavke, a ne? Ampak, vseeno ste v dilemi, za katero od hudih se odlociti. Kateri se posvetiti. Za katero si vzeti cas za zmenek. Kaj, ce narobe izberete in vas pusti, zavede, nategne, osramoti, … ali ne bo hotela seksati. Dileme, dileme, …
Well, welcome to the world of young and pretty girls!!
Na sreco sem delcek tega na svoji kozi obcutil. Z ene in pruge plati. Ko posegam po teh dekletih in obcasno, ko sem sam v situaciji, ko lahko izbiram med par hudimi. Zato mi je kristalno jasno nekaj kar vecini nikoli ne bo.
To ni svet povprecnih 35-letnic. Te se vec nimajo kaj igrati, kaj preseravati. To so potem vase “resne” punce. Ko pa se ti zdi, da se ti cel svet ponuja, pa logicno, da 5% ne jebes povprecne fukfehtarje in se ti zdijo pateticni.
Je pa treba reci, da samo zato, ker se ti tri hude “ponujajo”, da se ni nujno, da bodo dobre, vredne tvojega casa. Zato scasoma ugotovis, da se je nesmiselno takoj le eni predati. Pac furas par “prijateljic”. Zavlacujes. Jih izdatno testiras. In jim ne das takoj tistega kar mislis da hocejo. Dragi moja, pa tako se mlade hude punce obnasajo. Le ko sreca nekoga, ki se ji zdi liga visje od ostalih, se mu bo od prve predala. Pa gre lahko za cistega bleferja. In ravno taki obicajno potem tudi uspevajo. Z realnostjo pri res hudih ne mores konkurirati prodajalcem gradov v oblakih.
Potem pa tu berem te burlesko resnezev, zensk in tipov, ki tri ciste nimajo, kako te reci funkcionirajo…
maš pa res probleme -.- ni ti všeč če dolgovezjo, ni ti všeč če so direktni. pa pomoje če bi jih 100 pršlo pa te direkt uprašal če daš, najbrš neb nobenmu dala. če ne zarad druzga, zarad tega da neb bla kao lahka. pomoje se bližajo leta ko boš ob oknu kot tercialka z telefonom v roki in policijo na vezi obveščala kako se dva mlada šlatata in to pred tvojim okno, pa še sploh tema ni.
pa celo z enim fantom si bla-čestitke tebi ker ti ga je uspelo okol prinesti, najbrš se še danes tepe nekje po glavi.
Sem že, brez skrbi. Problem pri tebi je, da si v svoji izkušnji preskočil “ljubezen”, vse ostalo (prijateljstvo, tuga) je prišlo pa posledično. Logično. Zaljubljenost še ni ljubezen. Mogoče si bil v fazi, ko se zaljubljenost ohlaja, vendar tudi to še ni ljubezen.
Moski, ki si ne zeli druzine (beri, otrok) zaradi druzine same, ne rabi nujno furati resno zvezo, da bi vse to imel/dobil. No, kakor kdo. Vecina, najbrz res kar mora. Torej, razocarana punca, vecina fantov si morda kar iskreno zeli resne veze, ker so ze davno obupali, da bi tisto kar si res zelijo, kako drugace dobili. Sploh tisti, ki so po desetletju nejebice eno koncno uspeli impresionirati s svojimi providerskimi sposobnostmi, so potem najbolj ponosni nase in resne zenske. Tiste “neresne”, ki ji nikoli v zivljenju niso in ne bodo opazile, da so… pac, neresne. A vse kar “resnost” pomeni je, da je zenska preracunala, da ob od tipa dobila dovolj vec, kot ima sama za dati. Cemur zenske pac pravijo “ljubezen”. In tega res, dragi on in somisljeniki ne gre dolgo igrati. Ostanite brez vase drage sluzbe dovolj dolgo casa, pa boste hitro ugotovili, da ljubezen do vas traja le toliko casa dokler igrate vlogo, ki jo ona “ljubi”. Medtem, ko bi jo vi zagovorniki “ljubezni” ziveli celo zivljenje pa ceprav jutri izgubi svojo sluzbo in nikoli nove vec ne najde. Le da seksa z vami vsaj enkrat mesecno.[/quote]
Če te prav razumem, si ostal brez službe in te je pustila in zdaj verjameš, izgubil upanje v ljubezen, ter da je(bo) vedno in povsod tako?
Močno dvomim. Verjamem pa, da če moški ostane brez službe, se sooči z enim novim stanjem, z nekim ranjenim egom, če ni dovolj močan. Takrat postane občutljiv, kar lahko pripelje do težav v odnosu. Vendar na koncu sta vedno za odnos (kakršenkoli že je) še vedno odgovorna oba.
Pa kaj ti misliš, da si zdaj nek doktorat napisal, odkril toplo vodo? :))
To, kar opisuješ zgoraj, prav si počnemo, tako moški kot ženske, vsi, od prvega do zadnjega, brez izjeme. Pa tudi, če imaš le enega na izbiro, so dileme (ali bo pravi ali ne), povsem enake, če ne še težje. 🙂
Potem pa nekega dne bereš žalostne zgodbe…ustrelil ženo, pastorko in sebe…
Vsak, ki gre v resno zvezo, nekaj potrebuje. Vsak. Ženske ponavadi čustveno bližino in finančno podporo, moški ponavadi seks ( ki ga drugače ne dobijo ). Nihče ne gre v resno zvezo iz vzgibov druženja, družiš se lahko s prijatelji.
Očitno je, da so vzgibi nastajanja resnih zvez pogosto zelo preračunljivi; o tem pričajo številne ločitve in žal tudi družinske tragedije.
To seveda ni res, to sam več, pišeš le, da bi kontriral Daterju.[/quote]
Seveda je res. Če imaš na izbiro le enega, ti nihče ne garantira, da je pravi oziroma, da te ne bo okrog prinesel. Skoraj povsem enako, kot če jih imaš na izbiro 5. Včasih je to, da imaš na izbiro le enega, tudi prednost, saj je potem človek (zelo verjetno) bolj predan, pristen, resen, kot če jih ima 5. Ni pa to pogoj ali 100% garancija za uspeh.
“z lažjo lahko ujameš žensko” – evo, še ena definicija, zakaj ne smemo zaupati moškim! V dandanašnjem času se pa lahko ženska sama nahrani (na vse načine)! Bemti, zakaj sem začela brskat po forumih!
Spet boste rekli – to je pa ženska radovednost. Sem vsaj odkrila moško “iskrenost”:[/quote]Ampak kaj ti nuca laž, če jo samo (za hip) ujameš, če jo ne moreš obdržat? 😉
Če bi bilo res, da se lahko sama hraniš ne bi čutila lakote, da brskaš po forumih…. očitno si vseeno nečesa lačna… ;)[/quote]
Z lažjo dobiti žensko, je isto, kot na lažnih temeljih graditi hišo. 🙂
V takšni hiši se ne bi počutil varnega in že vsaka manjša obremenitev lahko povzroči, da se poruši.
Zato se močan in trden odnos lahko gradi le na iskrenosti,. ker bo le tak vzdržal izzive in obremenitve skozi čas.
Ne, razumeš ga napak, oz. verjetneje, delaš se malo glupega.
Takim kot sta ti in On_ hoče povedati, da boste, kakor hitro ostanete ne daj bog, brez službe, izvedeli, koliko je vašim ženskam, ki so kakor resne in vas ljubijo, res do vas.[/quote]
Hočeš rečt, da bi morali it skozi ta test, preden pametujemo ali hočeš rečt, da se to zgodi vsakemu moškemu, ki izgubi službo?
Mar res ne poznaš nikogar, ki je bil brez in vseeno ostal v zvezi? Take izkušnje lahko dva še bolj povežejo, lahko ju pa tudi ločijo. Odvisno je od njiju in njune želje.
To definitivno drži, ne moreš pa posploševati na vse. Jaz sem se vedno razšel v “lepih” odnosih. Hočem rečt, ni bilo prijetno, vendar se danes lahko z vsako bivšo pogovarjam o praktično vsem, nimamo zamer in se ne sovražimo. Ljubimo pa tudi več ne. 🙂
Sem že, brez skrbi. Problem pri tebi je, da si v svoji izkušnji preskočil “ljubezen”, vse ostalo (prijateljstvo, tuga) je prišlo pa posledično. Logično. Zaljubljenost še ni ljubezen. Mogoče si bil v fazi, ko se zaljubljenost ohlaja, vendar tudi to še ni ljubezen.[/quote]
Problem pri tebi je, da misliš, da vse veš, v resnici pa veš tako malo, da si že smešen.
Sem že, brez skrbi. Problem pri tebi je, da si v svoji izkušnji preskočil “ljubezen”, vse ostalo (prijateljstvo, tuga) je prišlo pa posledično. Logično. Zaljubljenost še ni ljubezen. Mogoče si bil v fazi, ko se zaljubljenost ohlaja, vendar tudi to še ni ljubezen.[/quote]
Problem pri tebi je, da misliš, da vse veš, v resnici pa veš tako malo, da si že smešen.[/quote]
Ja, pa mi ti povej kaj več. Kaj si vedno tako skrivnosten? Saj menda nisi samo želel izpasti pameten? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.