Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ka se je dedcem sfuzlalo?

ka se je dedcem sfuzlalo?

To definitivno drži, ne moreš pa posploševati na vse. Jaz sem se vedno razšel v “lepih” odnosih. Hočem rečt, ni bilo prijetno, vendar se danes lahko z vsako bivšo pogovarjam o praktično vsem, nimamo zamer in se ne sovražimo. Ljubimo pa tudi več ne. :)[/quote]
Itak, 10 bivših si imel, pa 10 let na forumu tipkal. Naj te opozorim, da se virtualna razmerja prek skypa ne upoštevajo.

Problem pri tebi je, da misliš, da vse veš, v resnici pa veš tako malo, da si že smešen.[/quote]
Ja, pa mi ti povej kaj več. Kaj si vedno tako skrivnosten? Saj menda nisi samo želel izpasti pameten? ;)[/quote]
Do takšnih kot si ti bom še naprej skrivnosten 😉

Dater je kr dobr napisu in se strinjam z njim 100%. Ženske nakladajo sto na uro in so meni osebno naravnost smešne ko začenjo nabijat o neki resnosti. Za večino je resen tip: abnormalno lep in pa premožen…samo nobena tega noče glih naravnost povedat oz. priznat…ker so same tako glupe ne štekajo, da tak tip lahko dobi praktično katerokoli in se nebo samo z eno zadovoljil vsaj ne tako hitro.

Danes je pač tako, da je feminizem vsaki ženski vbil v glavo, da si “zaslužijo” to kar on hočejo in vsaka tudi tiste podpovprečne in povprečne mislijo, da lahko dobijo top of the top tipa ampak so ponavadi vse lepo izkoriščene saj tipi morjo nekje natrenirat preden gredo do unih res high end mladih žensk.

To so low class ženske, ki se kr neki bunijo kao ni resnih tipov…resnih tipov je dost samo kdo bo tako droljo resno jemal dj nehi no…raje delam na seb fizično,psihično in intelektualno pa si uno dobim, katero dejansko hočem…na koncu te ženske dobijo itaq ene jadnike s katerimi niso in nikoli ne bodo resnično zadovoljne in srečne…kasneje itaq nastopi varanje iz njene ali njegove strani, ker mu noče dat ker ji pač ni…to je pač zgodba enih jadnih povprečnežev jbega.

Ja vem kreten sem sam mi je vsen.

:))))))))))))))))))))
Ja vem kreten sem sam mi je vse jasen in vsen, pa tud brez bejbe sem:)

Haha govor zase.

Kakšen je top of the top tip?
Kaj so to high end mlade ženske?
Katere so low class ženske?

Dj prosim nehi s temi filozofskimi vprašanji in sprenevedanji saj vsi poznamo odgovore na ta vprašanja.

Ja, pa mi ti povej kaj več. Kaj si vedno tako skrivnosten? Saj menda nisi samo želel izpasti pameten? ;)[/quote]
Do takšnih kot si ti bom še naprej skrivnosten ;)[/quote]
Saj se mi je zdelo. Kot da ti preostane še kaj drugega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dj prosim nehi s temi filozofskimi vprašanji in sprenevedanji saj vsi poznamo odgovore na ta vprašanja.[/quote]
Potem pa ti ne bi smelo bit težko odgovorit. :))
A “high end” ženske si ne želijo lepega in bogatega, tako kot “low class”? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napačnemu postavlja vprašanje (čeprav poznam odgovor)…to naj vpraša mlade punce…samo itaq bo brez pomena, ker ne bo dobila iskrenega odgovora.

Dj prosim nehi s temi filozofskimi vprašanji in sprenevedanji saj vsi poznamo odgovore na ta vprašanja.[/quote]

To niso nobena filozofska vprašanja in sprašujem, ker izrazov ne poznam/ne uporabljam. Brez argumentacije kaj so, mi je razumeti, da blebetaš v 3 krasne.

Do takšnih kot si ti bom še naprej skrivnosten ;)[/quote]
Saj se mi je zdelo. Kot da ti preostane še kaj drugega. :))[/quote]
:)))

Idiot.

Napačnemu postavlja vprašanje (čeprav poznam odgovor)…to naj vpraša mlade punce…samo itaq bo brez pomena, ker ne bo dobila iskrenega odgovora.[/quote]

Druge naj grem spraševat, čemu nek x na forumu klasificira ljudi in kaj stoji za katerimi izrazi? Fant, to se ne bo zgodilo (me bo še kdo zaradi neposrečenih izrazov odpikal).
Mlade punce – torej sem jaz stara? Kul :)))

Večina tega kar tuakj pišem ženske nikoli nebi na glas priznale, ker nočejo izpast superficial.

Kakšen je top of the top tip?

Top od top tipa za vecina žensk je nekdo, k je premožen torej ima denar, nekdo, ki si lahko kaj privošči oz. njej privošči in s tem ne mislim izlet okoli bohinjskega jezera. Ta tip mora bit poleg premoženja še lep…vem vem vsake oči imajo svojga malerja ampak tukaj govorim o klasični lepoti pač classic good looks.
Zraven mora biti še dober v postelji. To so nekako tri osnovne ampak tudi glavne lastnosti, ki opisujejo top of the top tipa.

Kaj so to high end mlade ženske?

To so ženske, ki so mlade (dahhhhh) in lepe, se znajo obnašat v javnosti in niso lahke…to so ženske za katere se je vredno potruditi, to so ženske ki lahko še kaj ponudijo poleg seksa in z njimi lahko komuniciraš tudi drugače ne samo preko posteljnih komunikacij, imajo svoje hobije in svoje prijatelje in so finančno neodvisne pač imajo službo in so perspektivne.

Katere so low class ženske?

Low class ženske so ženske, ki so povprečnega ali podpovprečnega videza in so lahke pač dajo vsakemu…kasneje glumijo žrtve v stilu, da so vsi tipi neresni in tako naprej. Same so še bolj neresne od teh tipov, ki so jih zafrknili in ko jih konfrontiraš o tem spet glumijo žrtev, pravijo, da je to preteklost nekatere se tudi zjočejo (igrajo na sympathy karto).
V večini primerov take ženske nimajo prav velike izobrazbe in s tem niti nimajo nevem kakšne službe…ponavadi delajo v kakšni cheep trgovini za max 700€ pa še to se zmeraj pritožujejo, ker cel life niso nič drugega delale kot se samo razdajale ( ni nič narobe če seksaš ampak če pa samo to delaš pa nič ne misliš na prihodnost potem si pa res revež/revica).
Najlažje jih preoznaš po kakšnih facebook objavah nekaj o razočarani ljubezni ali ni resnih tipov itd.

Bo dovolj ali moram še bolj podrobno napisat?

Ooo, hvala lepa. Vidiš, da ni bilo tako težko pojasniti. “Posteljne komunikcije” ? OK :))

LG, a delaš kaj na tem, da boš ti tudi kdaj top of the top tip ali si samo opazovalec? 🙂

Ni problema…niti ni bilo teško samo včasih se mi res ne da tolk pisat pa še karte moram prevzet danes ker grem tekmo gledat.

Upam da ne vzameš tega kot, da sem samovšečen ampak sm kr high end tip in definitvno nisem opazovalec vsaj ne več.

Sex

Sex[/quote]

Vem, izraz mi je smešen, ker seksaš lahko tudi kje drugje (postelja ni pravilo), npr. na stadionu ko že greš ravno po karte :-)))

Me veseli, da se ne zanemarjaš (takšnih je že tako ali tako preveč).

No to je pa tud res samo sj you get the picture.

No to je pa tud res samo sj you get the picture.[/quote]

Ja, ja – big picture 🙂

Gotta look good for my girl.

Gotta look good for my girl.[/quote]

Pravilno – za tisto, ki meniš, da si zasluži najboljše, moraš biti najboljši 😉

That’s what’s up.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close