Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pofukaj me

pofukaj me

zapeljevanje,način kako vam je najbolj sexi,vzemirljivo da vas punca,fant pripravi do tega??da kar kriči v vam ah no daj,daj že pofuki me

Če je pogled pravi,sploh ni treba kričati daj pos…me.Pravi poželjiv pogled pove vse na kateri gumb je treba pritisniti.

Brez besed, brez kričanja, ali pa z veliko kričanja, z veliko besed ali pa… odvisno – karkoli, samo, da je pristno, da je naravno, da začutim, da je to ta oseba, skratka, da ne igra, ampak se prepusti strasti, preda užitkom in se igra z mano, jaz z njo, me vodi, ji sledim, jo vodim, me sledi, sva popolnoma prepuščena en drugemu, sva dva telesa z eno samo, ogromno, neuničljivo energijo, sva vulkan, ki bruha ogenj in voda, ki ga gasi.

Eto, tako nekako…

lp,
Sreč

takih, ki kričijo, se že na začetku se bojim.

bolj so tiste, take nedolžne, tihe, s figo v laseh in cvikerji na nosu; spodaj pa šnelfukarce, erotične tangice, v njej se pa skriva divja zver, ki privre ob občutkih strasti na dan in te ožmikne kot viledo…

no, to pa je to.

si pa res poln IDEJ si me nasmejal,kajti ni rečeno da je tko

meri, sigurno si ena od tihih vodic…

Šnelfukarce,kje si pa to pobral,jaz bom umrl od smeha,ha,ha?

a šnelfukarce? eh pa to je star izraz za tiste ženske štumfe ala štrumpantli.

ker nimajo nič med, nisi nič v zamudi, ker ti jih ni treba slačit.

torej gema šnel fukat.

alo alo?

hehe lahko samo ugibaš…nene tihi potoček ki se lahko spremeni v morje z velikimi lepimi valovi,hahahaha

poln idej a ti kao niso sexi tiste strumpantlne,pa škornji al sandali ,zgoraj nič in gremo AKCIJA,HAHA

Akcija ,saj vse cveti in razganja.

JA RAZGANJA,KDAJ BO KAJ VZCVETELO??zdaj pa že pretiravam,me razganja in to krepko bolje da se dol skipam,če ne bo lahko naslov pravi (mislm katastrofa sm)

Samo uživaj v cvetenju,pojdi h kaki reki, pa ne sama in se imej čarobno.

žanček rabim komarja,ne cvet to sem sama a ni tk??hudo jz sm dons full,full žleht

meri, verjetno je res kar pravi smolhauzn. ti si res ena tiha voda, ko pa tvoje šnelfukarce ugledajo luč sveta, pa privre iz tvoje duše neukrotljiva zverina z vso surovostjo in nikakršnimi predsodki pred raznimi oblikami preverznosti.

pa naj še kdo reče, da ne cveti… hahaha

Jaz bi bil mčkn tvoj kumar….In bi se piiikala,ha,ha.

Ha,ha,ha šnelfukarce gor pa tangice in gasaaa.Ja in potem se cvet razleti,če je pritisk premočen.

poln idej veš dobro si me analiziral…točno tako,cveti,cveti da kar gori ahaha sam rabimo pravega komarčka da to pogasi,ahaha…fantje nazaj na pravi naslov

ŽAN tangice dol pa gassssa,ne gor ja pa ti nebi prov veliko tko naredil….veš kaj morš rečt “puca mi muca”

čuki pojejo o nekih hozentregerjih,

meni pa gre po glavi bolj zizntreger, pa taprave šnelfukarce, pa ima da ti gate ftrga.

zdaj ko travica dobiva federce in se ptički ženijo, bo tudi nas razgnalo, da bo celi hudič

pa saj bomo mi leteli ko ptički pa frfačali naokrog,pa skakljali ko zajčki no ja nekateri bomo videli če bom med njimi tistimi ki imajo krila

Zate bi že pravi gumb pritisnil.Imaš rada dolgo ali kratko predigro?

nisi ti to meri. ne ne, ti si bolj potuhnjena, bolj opazuješ in se naslajaš in si bolj zadržana. to je pa to, kot pravim. ko pa gre v pravo smer, pa vse te tvoje fantazije dobijo svoj pomen v času in prostoru. ko ti je polna kapa, pa navali. ko je pa konc, se pa spajtlaš, očistiš obleko, obrišeš sline, popraviš frizuro nazaj v figo, natakneš cvikerje, zategneš šnelfukarce, naglihaš kiklo in si spet Klark Kent.

:))))

ŽAN ne bit tko prepričan k trenutn sm led,pa to če tle gor swašta pišem še nepomeni da veš kateri gumb je pravi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close