Kako najti žensko, ki si ne želi otrok (vsaj ne kmalu)
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo kakšen nasvet, kako bi si lahko našel žensko, ki si ne želi, ali vsaj ne želi v naslednjih 5-10 letih imeti otrok. Star sem 31 let in so moji pogledi glede otrok pač taki. Z vsemi puncami moje starosti se nekako ne ujamemo glede tega. Bi si pa želel punco približno svoje starosti, mogoče le malo mlajšo.
Hvala.
To pa lepo, da se najde kak tak moški. Jaz imam obraten problem. Naletim pretežno na moške, ki hočejo čimprej otroke.
Kje se nas da najti? Jezikovni tečaji, razni drugi tečaji, kulturne prireditve, kolesarjenje, tek, gore, drugi športi, športni tečaji, športna vadba, plesni tečaji, potovanja, spletni portali.
Poučujem dva tuja jezika – tečaji za odrasle. Pretežno 85-90% udeležencev tečajev so ženske. Pri jezikih se seveda pogovarjamo o sebi. Ponavadi se izkaže, da so moški udeleženci vsi poročeni. Med ženskami pa dosti samskih.
Sem tudi turistična vodnica, predvsem enodnevni izleti, pridejo ali pari ali same ženske.
Tako, da pridi na take zadeve in boš samski moški med kupom žensk.
Hvala za nasvete. Bom res poskusil kakšen jezikovni tečaj ali kaj podobnega. To se sliši kar dobro.
Drugače pa bom še enkrat (tretjič) napisal, da si mlajše ženske ne želim. Upam, da ne bo spet kdo tega napisal. Meni se to ne zdi tak problem, da ima ženska malo kasneje otroke… mogoče je z ženske strani stvar drugačna..
Na spletu sem malo pogledal, ampak je povsod isto. Skoraj z vsemi ženskami, ki sem se pogovarjal, si želijo v dokaj kratkem družino. Saj to je verjetno normalno, ampak to pač ni to, kar si bi jaz želel. Pomoje, da odnosi ne morejo delat, če se v čem takem ne strinjaš.
Drugače imam nekaj hobijev, ampak ni blo sreče z njimi. Ta jezikovni tečaj se mi zdi zanimiva ideja. Hvala za to!
Na spletu imaš to dosti enostavno.
Za razliko od velike večine uporabnikov si izpolni profil. Napiši opis, v glavnem ne pustiit praznega profila. Tu boš močno izstopil. Nekateri portali imajo možnost, da označiš, da ne želiš otrok. To označi. Potem pa poišči ženske in klikaj tiste, ki si tudi ne želijo otrok.
Če boš imel profil, ki ne bo prazen, verjemi, da boš prej pritegnil ženske. Ženske smo naveličane tipov s praznimi profili.
Seveda pa ne potem težit :). Meni se normalno pa kaj več kot tri besede.
Itak da je vseeno ja…
če bi bli samski dedi na izletu z mano bi ga pili in žurirali ter se zajebavali če pa samske ženske pa bi jih žical pa polagal….
Tak da ja…. za moškega je oboje dobro… odvisno samo kdaj kaj paše…
To sem malo že preizkusil. Vglavnem se v drugih stvareh nekako ne ujamemo. Res pa je, da nisem bil na prav veliko portalih. Mogoče bi blo tudi dobro, da se prijavim na čim več portalov. Bom poskusil.
Ali misliš, da je dobra ideja, da prav v opis napišeš, da si ne želiš kmalu otrok. Meni se to zdi malo čudno? Kako izgleda iz ženskega stališča? Res nimam občutka.
Forum je zaprt za komentiranje.