raziskovanje
hej!
Če sem s tem vprašanje zgrešil temo foruma se opravičujem 😛
Skratka s punco sva se odločila da v spolne odnose ne bova hitela. Odločila sva se da bova raziskala drug drugega pri čemer se tam spodaj ne bova dotikala:) in da se malce poglobiva zvezo preden se odločiva za seks…ker ne vem kaj je ženskam useč.. sm se pač odločil da povprašam malce tukaj… ona pravi da ji paše use da ji ma rada use kar počnem..ker pa mi veliko pomeni bi rad da res uživa ko sva skupaj..zato bi lepo prosil da če mi lahko kdo namigne kje so ženske še posebej občutljive( poleg vagine) na katerih mestih jo naj presentim s poljubi in dotiki da ji bo še posebej všeč? mi lahko kakšen izkušeni moški da kakšen namig tudi menenja žensk so dobrodošla kje imate rade da vas partner poljubi/poboža/dotakne?
Hvala za odgovore in lepo pozdrav
Robi, lajk tudi od mene. Si zadel bistvo. Avtor, vkolikor ni provokacija, v kar dvomim, ce se zelita raziskovat, se dajta. Ne sprasuj drugih, ker ni pomembno, kaj je drugi zenskam vsec, ker tvoji lahko ne bo. Bodi drzen in opazuj njene odzive. Ker to ni solski projekt, je point da uzivata oba, ne da stejeta vzdihljaje.
Zakaj sta se odlocila pricakat s seksom? Verski razlogi… Kondom pa le imejta na nocni omarici, da vaju ne bo presenetla vznesenost 😉
Iz vsake teme in dogovarjanja med partnerjema skušate naredit kreg. Samo zato, ker ste sami tako sveto prepričani, da ne obstaja razmerje, kjer se OBA odločata in skupaj dogovarjata. Res ni kul tole pizdakanje čez vse. Bo treba odrast.[/quote]
Logično, če pa je to vse, kar so do sedaj doživeli ali pa enostavno drugim tega ne privoščijo.
Kje je tu gumb za “lajkanje” ? :)[/quote]
Meni se pa zdi to super. Tudi če bi se ona odločila in bi on to zgolj “sprejel”. Odnos je lahko močan je toliko, kot je trenutno močan najšibkejši člen v verigi. Kar pomeni, da je vedno smiselno napredovati samo tako hitro, kolikor je pripravljen napredovati “počasne” v razmerju. Če je pri seksu v mlajših letih pač to pogosteje ženska kot moški, pač tako je. Je pa morda kasneje, ko postaja razmerje resnejše (selitev skupaj, družina), tisti “počasne”, ki ga je treba potrpežljivo čakati, ponavadi moški.
Kje je tu gumb za “lajkanje” ? :)[/quote]
Meni se pa zdi to super. Tudi če bi se ona odločila in bi on to zgolj “sprejel”. Odnos je lahko močan je toliko, kot je trenutno močan najšibkejši člen v verigi. Kar pomeni, da je vedno smiselno napredovati samo tako hitro, kolikor je pripravljen napredovati “počasne” v razmerju. Če je pri seksu v mlajših letih pač to pogosteje ženska kot moški, pač tako je. Je pa morda kasneje, ko postaja razmerje resnejše (selitev skupaj, družina), tisti “počasne”, ki ga je treba potrpežljivo čakati, ponavadi moški.[/quote]
Kako zelo lepo napisano….
Ampak pride pa do enega problem (spet očitno tretiranje pro žensko)
namreč v tem primeru kot je zgoraj (pa recimo da je ženska želela tako) podpirate žensko in pravite da more tip počakat in bit potrpežljiv….
v onem drugem primeru (družina, otroci, selitev skup itd) pa običajno rečejo (večina) da kaj bo ženska s tak cagavim, naj si najde drugega….
Dvoličnost 😀 ?
Ok. Matkic, najbrž imaš kar prav. Oz. imaš prav.
Saj, ženske smo res “čudne”, od moškega želimo neko trdnost, odločnost, nepopustljivost… ampak samo v tistih stvareh, ki so v naše dobro oz. po našem prepričanju.
Čim pa ni tako, nam pa ni jasno, le kako nas ne razume oz. le kako to, da ne deli istega mnenja, prepričanja.
Uff, takoj sem na grizljanje ušesne mečice pomislila. Enim je blazno všeč, mene pa ob živce spravlja…
It, govori v svojem imenu.
Matkic, odnosi ne delujejo na tvojem principu, preprosto zato ne, ker m.in z.jemljes zelo enozncno. Moski je a, zenske so b in nic drugace. Ce si se ti v vezi pocutil kot zrtev, bi mogu razmislit, zakaj se tako pocutis. Ne pa vso krivdo za svoje nezadovoljstvo pripisat zenski. Prav gotov je tud ona sla tebi nasproti pa pac nisi zaznal.
EB, sploh ne vem, kaka je tvoja vloga na MZC? Vec al manj izpades kot histericna ne prevec brihtna groupie. Kako pedersko.
Meni je vseeno kako je, jaz ti samo dokazujem kako ”pro ženski” so odnosi med spoloma….
Večina komentarjev in replik man moje prispevke to samo dokazuje….
it je bila kot ženska ena redkih zmožna kritične presoje lastnega spola 🙂
Nevem zakaj konstantno vlečeš ven moje zveze ali moja počutja v zvezi…… to nima nič za opravit s tem….
Moj prispevek k temi je bil, da se ženske (in moški) vprašate, kaj bi svetovali oz na kateri strani bi bili če bi bila situacija taka kot sem jo opisal zgoraj…..
To da pa smo moški X ženske pa Y pa je tako jasno dokazano (tudi fizično) da brezveze, da sploh probam argumentirat…. sleči se enkrat pa poglej razlike med sabo in svojim dragim pri luči, ne pa samo v temi, tam sta ”enaka” seveda 😉
Obstaja nešteto dobrih primerov ki sem jih naštel, ko se podrejo vsi argumenti žensk in kvazi moških ala Marko, in na koncu nimate več nobenega logičnega argumenta za vaša prepričanja kot je samo floskula na floskulo in vlečenje mene osebno oz. moje zveze (ki jih itak ni bilo po Markotovo, ker se zveza začne baje komaj po X letih al kak je že on spet opredelil po svoje tole)
Ženske zelo dobro igrate igro ”ljubezni” da je ”vse” po vaše, neumni fantički kot je Marko pa padejo na vsako foro, in na koncu rečejo, da je to iz ljubezni, tako ženske dobite občutek, da v ljubezni, če vas moški ”ljubi” more bit vse po vaše (vsaj od pomembnega dela vrednostne lestvice” tipu pa ”rečete” da če pa hoče kaj on iz svojega zgornjega dela vrednostne lestvice pa naj bo sam in to dela brez nje 🙂
In ponovno izpadeš kot žrtev a ne? Mogoče je pa čas, da razmisliš, ali niso tvoje teze malo preveč pro moške in kritike prihajajo upravičeno in so le dokaz temu, kar pravim. 😉
Kako da ne? Pa še kako ima. Če si ti imel slabe izkušnje v zvezi zaradi tega, ker so bile vedno ženske krive, sam pa nisi bil sposoben pogledati svojih pogledov in razmišljanj dovolj kritično, boš to tudi v debatah počel še naprej. Dokler ti pač ne kapne, da je težava tudi pri tebi. Govorim hipotetično, da ti pokažem, da so tudi tvoje izkušnje in počtuje v zvezi pomembne.
Verjemi, da v najini zvezi ni vse po njeno. Si pravično razdeliva tako, da sva oba zadovoljna. 🙂
Vendar to je umetnost, ki je veliki egoisti in pa tisti, ki se ne cenijo dovolj, (še) ne premorejo.
Forum je zaprt za komentiranje.