Menstruacija in primolutnor tablete
Stara sem 43 let pa sem si prestavila menstruacijo za dva dni s tableti primolut nor. Sedaj pa imam težavo. Dobila sem menstruacijo po treh dneh sedaj pa jo imam že deset dni. Menstruacija je sedaj zelo šibka, kot npr. prvi dan / skoraj nič. Le toliko, da si vložek zamažem pa tudi malo me boli trebuh, kar me še nikoli v življenju ni.
Čez dva dni grem h ginekologu. Ali me bo sploh pregledal? Sem se naročila že veliko prej ampak se mi je menstruacija podaljšala. Ali mi bodo kakšna zdravila predpisali? Ciklus pa je sedaj po 40 letu na 18 do 23 dni.
Lahko tu vprašaš: http://med.over.net/forum5/read.php?19,8750700,9355776#msg-9355776
Tako je. V svetu in telesu se dogajajo veliko bolj drastične spremembe, na katere bi morali biti bolj pozorni. V primerih, ko je porušeno hormonsko ravnotežje (iz kakršnih razlogove že), je medicina še kako dobrodošla, da to uravna. Če uravnilovko včasih sami zasukamo v nasprotno smer in je še sprejemljivo ter na kratek rok, to res ni drastično:).
Tako je. V svetu in telesu se dogajajo veliko bolj drastične spremembe, na katere bi morali biti bolj pozorni. V primerih, ko je porušeno hormonsko ravnotežje (iz kakršnih razlogove že), je medicina še kako dobrodošla, da to uravna. Če uravnilovko včasih sami zasukamo v nasprotno smer in je še sprejemljivo ter na kratek rok, to res ni drastično:).[/quote]Torej, če sklepam iz tega kar si napisala je normalno, da je v ženskem telesu % hormonov iz tablet, do drastične spremembe pa lahko pride, če ženska preneha jest hormonske tablete?
Ne me jeb*t…… :/
Kaj je lahko bolj naravno od tega kar nam je narava dala (glede hormonov v telesu) ?
Zakaj ? Saj nimam porušenega hormonskega ravnovesja…Ali pa mogoče imam in je to razlog za mojo dolgočasnost ? :)[/quote]
Saj ni treba, da se vse tebi zgodi. Si pač radoveden in sprašuješ:). Zakaj se obremenjuješ z mojo etiketo, da si dolgočasen?:)) Pomembno je, kaj si mislijo ljudje okoli tebe.[/quote]
Debata s tabo mi je v zabavo, ne pa obremenjevanje. 🙂
Nekateri moški smo dovolj senzibilni, da občutimo ženska hormonska nihanja in zato ne rabimo še mi posebne terapije. :)[/quote]
Nametala sta pa takšne poste, kot da sta že žrla vse živo, da ja ne bi kak hormon zanihal po svoje…spet smo vsega ženske krive.
Biti senzibilen ali imeti smisel za opazovanje ni eno in isto 😛
Forum je zaprt za komentiranje.