Žellim si otroka…
Sem poročena nekaj let, za relativno uspešnega moškega, ki so za “izbrali” moji starši.
Med mojimi vrstniki bojše izbire i bilo, in zato sem privolila. Tudi zaradi finančne podpore staršev.
Imava otroka, ki ga imam rada, njega pa ne.
Želim si še enega otroka, in sicer s osebo ki bo jo imela rada.
Imela sem dosti moških tudi prej, nobeden pa ni bil taki da bi si želela imeti otroka s katerimkoli od njih.
On si pa več otrok ne želi.
Če bi našla pravo osebo, pustila bi ga in bi šla za pravim, kamorkoli.
Drugače, ni smiselno.
Tudi sedaj imam prijatelje, nobeden se pač ne želi obremenjevat s otrokom, ne moralno ne finančno.
Imate li kaki nasvet?
Jojjjj kolk takih osebkov ostaja z nekom v vezi samo zato, ker so preskrbljeni.
Ko boš naletela na drugega in si bo ta želel otroka, še da je finančno preskrbljen ni vrag da mu ne boš kaj hitro nastavila brez kake zaščite.
Jaz takim rečem lovače, na vse zgoraj omenjene navedbe!!!
Si pa osebnost brez svojega jaza in hrbtenice!
Jaz te razumem, da si v stiski verjetno mora biti grozno v zakonu z nekom, ki ga ne ljubiš. Vendar morda bi morala prej misliti na to.
No kakorkoli dobro, da si sedaj prišla do tega in morda le spoznas moškega, ki bo pravi zate.
Upam, da si sedaj spoznala, da ni vedno dobro slepo slediti željam svojih staršev.
Zanimivo, ženina so izbrali tvoji starši. Predvidevam, da gre za zakon “iz računice” tudi iz njegove strani, ker poročiti se z neko žensko kar tako in brez ljubezni….
Svetujem, da se lepo prepričaš, da imaš super in idealen zakon in moža prenehaš moriti z drugim otrokom. Vprašanje je, če boš našla moškega, ki te bo imel rad enako kot ti njega. V obzir moraš vzeti tudi to, da bi moral sprejeti tudi tvojega otroka od prej. Otrok gre praviloma kar z materjo. Močno dvomim tudi, da bo tvoj sedanji mož privolil v to, da kar odideš iz njegovega življenja z otrokom, saj izpade, kot da si iskala oplojevalca in ne moža.
Draga moja, v življenju niso samo rožice, želela si moža za vsako ceno, ne da bi mislila na kasnejše posledice. Prav tako si želela imeti otroka – ne da bi mislila na to, da ga boš imela z moškim, ki ga ne ljubiš. Morda si želiš parcialne stvari, ki pa skupaj ne tvorijo homogene celote. Na koncu sicer lahko dobiš moškega, ki ga boš ljubila, ampak morda ne bo mogel imeti otrok (neploden), ali pa ne bo po volji tvojih staršev….Vidiš, v tej zgodbi se spet nekaj ne izide.
Zanimivo, ženina so izbrali tvoji starši. Predvidevam, da gre za zakon “iz računice” tudi iz njegove strani, ker poročiti se z neko žensko kar tako in brez ljubezni….
Svetujem, da se lepo prepričaš, da imaš super in idealen zakon in moža prenehaš moriti z drugim otrokom. Vprašanje je, če boš našla moškega, ki te bo imel rad enako kot ti njega. V obzir moraš vzeti tudi to, da bi moral sprejeti tudi tvojega otroka od prej. Otrok gre praviloma kar z materjo. Močno dvomim tudi, da bo tvoj sedanji mož privolil v to, da kar odideš iz njegovega življenja z otrokom, saj izpade, kot da si iskala oplojevalca in ne moža.
Draga moja, v življenju niso samo rožice, želela si moža za vsako ceno, ne da bi mislila na kasnejše posledice. Prav tako si želela imeti otroka – ne da bi mislila na to, da ga boš imela z moškim, ki ga ne ljubiš. Morda si želiš parcialne stvari, ki pa skupaj ne tvorijo homogene celote. Na koncu sicer lahko dobiš moškega, ki ga boš ljubila, ampak morda ne bo mogel imeti otrok (neploden), ali pa ne bo po volji tvojih staršev….Vidiš, v tej zgodbi se spet nekaj ne izide.[/quote]
Ne vem nič…jaz bi pa želela še otrok, in sicer s osebo, ki bi jo imela rada…
Draga moja, v življenju niso samo rožice, želela si moža za vsako ceno, ne da bi mislila na kasnejše posledice. Prav tako si želela imeti otroka – ne da bi mislila na to, da ga boš imela z moškim, ki ga ne ljubiš. Morda si želiš parcialne stvari, ki pa skupaj ne tvorijo homogene celote. Na koncu sicer lahko dobiš moškega, ki ga boš ljubila, ampak morda ne bo mogel imeti otrok (neploden), ali pa ne bo po volji tvojih staršev….Vidiš, v tej zgodbi se spet nekaj ne izide.[/quote]
Zato si v skupini intelektualk in prva dama MŽ čveka.
Punce naj vam bo za vzor njen način razlage in realen pogled na življenje 🙂
Zato si v skupini intelektualk in prva dama MŽ čveka.
Punce naj vam bo za vzor njen način razlage in realen pogled na življenje :)[/quote]
Če želim oditi iz njegovega življenja, moj mož MORA privolit…
Ko sem se poročila, preteklost mi je bila čist povprečna.
Bolj pestra je sedaj.
Kljub temu, nisem našla osebo, ki si bi res zaslužila da jo ljubim in spoštujem, kar si bi želela.
Seveda si v življenju želim tudi veliko dobrih prijateljev, s katerimi ne bi sploh bila intiman, zakaj p ane?
Ampak, predvsem iščem osebo, s katero bi imela otroka. In ta oseba seveda ne more bit karšnakoli.
Forum je zaprt za komentiranje.