Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski paradoks

Ženski paradoks

Ženske pravijo, da pri moškem blazno cenijo iskrenost … ko jih v njihovi želji vzameš popolnoma zares in jim to nudiš v neomejenih količinah, gre vse v tri krasne …

S takšnim pristopom ( govorim iz lastnih izkušenj ) so vaše sedanje in bodoče veze vse obsojene na propad najkasneje v roku treh tednov do enega meseca …

Ženske so torej tiste, ki ne želijo, da bi trajalo …

http://www.youtube.com/watch?v=wAUPENzpd_o

zate Wish:)

žensko lahko nasadi vsak, ki mu stopi … če mu ne, mu pa ona pomaga

moški ne more nasaditi ženske, če ona ne nastavi, ker one z dvignjeno kiklo hitreje tečejo kot moški s spuščenimi hlačami

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala, ti itak vse živo štekaš …

Torej predlagaš da je bolje, če je moški v zvezi neiskren? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zato, ker iskrenost ni edini pogoj. Pogoj je še, da se iskrene besede skladajo z njeno iskrenostjo. 🙂

Torej predlagaš da je bolje, če je moški v zvezi neiskren? :))[/quote]

Ne, to je pa proti mojim načelom .
Kaj in kako se boš pa ti obnašal , je pa tvoj problem .

Ampak, ni hudič, da bo nekoč ena celo iskrenost prenesla …

Mogoče si “preveč iskren”, direkten, premalo premišljen, na 1. žogico vse brez pravega občutka, kaj smeš reči , kdaj in kako, “vdirajoč” v zasebni prostor v razmerju do žensk, za katere predvidevaš, da te pa bodo zaradi “iskrenosti” takoj vzljubile in rekle, da ti pa si “ta” moški, kakšne so si vedno želele, se pravi “iskren”? 😉

Iskrenost gradiš s stopnjo zaupanja z nekom, ki ti je blizu. Gradiš, se pravi, da ne napadaš z “iskrenostjo “v vsakem možnem trenutku, ki se ti ponudi.
Da torej, ko srečaš žensko in imaš v žepu pripravljen “recept iskrenosti”, verjetno ne bo vžgalo, kajne?
Podobno lahko razmišlja npr. le lovec, srna pride na pašo ob tej in tej uri, fazani je potrebno počakati za tem ali onim grmom… :))) Vse je sicer v redu z naštudirano strategijo lova, le z eno kozmetično napako, ženske niso divjad, tudi niso nek stroj, da mu zožiš funkcije na “input in output” – in ne boš verjel, zelo se razlikujejo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, ajd ne seri skoz usta, pač mutiš, blefiraš in delaš v rokavicah vsak dan …
Jebi ga, tak si in hudič te ne bo spreobrnil, jaz pa sem kakršen sem in tak mislim tudi ostat …

Mogoče si “preveč iskren”, direkten, premalo premišljen, na 1. žogico vse brez pravega občutka, kaj smeš reči , kdaj in kako, “vdirajoč” v zasebni prostor v razmerju do žensk, za katere predvidevaš, da te pa bodo zaradi “iskrenosti” takoj vzljubile in rekle, da ti pa si “ta” moški, kakšne so si vedno želele, se pravi “iskren”? 😉

Iskrenost gradiš s stopnjo zaupanja z nekom, ki ti je blizu. Gradiš, se pravi, da ne napadaš z “iskrenostjo “v vsakem možnem trenutku, ki se ti ponudi.
Da torej, ko srečaš žensko in imaš v žepu pripravljen “recept iskrenosti”, verjetno ne bo vžgalo, kajne?
Podobno lahko razmišlja npr. le lovec, srna pride na pašo ob tej in tej uri, fazani je potrebno počakati za tem ali onim grmom… :))) Vse je sicer v redu z naštudirano strategijo lova, le z eno kozmetično napako, ženske niso divjad, tudi niso nek stroj, da mu zožiš funkcije na “input in output” – in ne boš verjel, zelo se razlikujejo. :D[/quote]

No jaz sem že pred časom ugotovil, da je bolje, če sem v zvezi neiskren pa sva oba srečna:

Si popravil lijak? Da draga

Si peljal psa ven? Da draga

Imaš drugo? Nikakor moja draga

Čigava je ta čudna cifra na tvojem telefonu? Ne vem. Verjetno anketa draga

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Včasih je dobro spremeniti pristop in način podajanja informacij. Zamenjati vrstni red…Kar še ne pomeni, da si manj iskren.

A tako:))).

Komu to ? 🙂

Si le priplavala .

Seveda iskrenost, ampak z mero spoštovanja in omikanosti. Predpogoj iskrenosti je zrela osebnost. Če tega ni, kmalu izpadeš kot največji bedak, ker se preleviš v človeka brez dlake na jeziku. In nekdo, ki je nagnjen k negativizmu, bo v vsaki stvari videl le slabo in bodo letele kritike vse počez. To zame ni iskrenost, ampak blesavo obnašanje.

Ne, ne, ribica, nisem mislil niti približno tako, kot si napisala … nisem tako blesav , kot tule domnevaš .

Ne, ne, ribica, nisem mislil niti približno tako, kot si napisala … nisem tako blesav , kot tule domnevaš .[/quote]

Aja, sploh ni letela nate. Saj ne more leteti, ker te ne poznam. Razpisala sem se o tej temi, NA SPLOŠNO!

od kod si pa to c-p_ala ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, ne, ribica, nisem mislil niti približno tako, kot si napisala … nisem tako blesav , kot tule domnevaš .[/quote]

Aja, sploh ni letela nate. Saj ne more leteti, ker te ne poznam. Razpisala sem se o tej temi, NA SPLOŠNO![/quote]

Potem pa sploh v redu .

Še moja neprečiščene in neolepšana verzija. Hvala Ribica, ampak zakaj se je name vsul plaz? 😀
Aja, ti si ženska in iskrenost brez dlake na jeziku z ženske strani se tolerira z moške. heh :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Še moja neprečiščene in neolepšana verzija. Hvala Ribica, ampak zakaj se je name vsul plaz? 😀
Aja, ti si ženska in iskrenost brez dlake na jeziku z ženske strani se tolerira z moške. heh :))))[/quote]

Sama sreča, da ste določeni izbranci višek evolucijske spirale, eni smo pa Neandertalci in to vsak dan …
Ampak ni vse tako črno belo …

@WishYouWereHere

Ti rajše glej kaj ženske delajo in ne kaj govorijo…mah sj boš počaš pošteku to igro tko kakor smo jo moral vsi ostali moški…sj bo.

Sama sreča za vas, da je na tem svetu edino WYWH neumen, vsi ostali ste pa vse pameti tega sveta deležni .

Preveč jemlješ osebno. Ne obremenjuj se zaradi posameznikov iz virtuale.

Kdo pa je reku, da si neumen?
Ti si sam majčken naiven…sj nič hudga tudi mi smo bli taki na začetku pa smo pol zaštekal…sj bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close